you said you'd never trade me but instead you betrayed me.


how does it feel? breaking someones heart and knowing you can't take it back. if it feels anything like I imagine, then I feel sorry for you but at the same time. you deserve it, deserve to feel bad, cause what you did... dude it's just wrong. and in fact you don't deserve having someone around that makes you feel better when all you ever do is making everyone else feel like shit.

you don't deserve the friends you have and everything good that's happening to you. but somehow you've fooled the world making them think you're worth it. but you can't fool me no more.

det är så jag säger det.

Kommentarer
Postat av: majlis

<33

2011-07-14 @ 22:11:50
URL: http://krusbarspaj.blogg.se/
Postat av: Alexandra Pallin♥

sv: nej det är sant men eftersom jag själv anser att jag inte kan ha roligare så... :) Haha okej :P

2011-07-15 @ 17:15:26
URL: http://aalexxaandraa.blogspot.com
Postat av: majaa

sv/ jag vill inte döma er. men när några av mina bästavänner dricker, när hon själv har sagt att hon inte tänker dricka.

och så gör hon det, det är såklart att jag ändrar min bild av henne. jag vet att det finns flera som dricker men dom gör det inte för att vara tuffa eller coola. det vet jag, men det finns vissa sam gör det. Jag accepterar att ni dricker, och jag tänker inte se ner på dig för det. för det är upp till dig om du vill göra det eller inte. jag har iallafall gjort mitt val att jag inte tänker dricka till jag är 16 eller något. :)

2011-07-16 @ 16:15:39
URL: http://majapetterssons.blogg.se/
Postat av: majaa

exakt, fast visst, jag är 2 år yngre. skall ännu börja högby.

jag slår vad på att det kommer bli svårare nu. jag ser defenitivt inte inte ner på dig, för jag vet hur jävla skön du är!

2011-07-16 @ 16:32:41
URL: http://majapetterssons.blogg.se/
Postat av: majlis

sv: jag saknar dig med. du kan alltid prata med mig, alltid. <3

2011-07-16 @ 16:38:59
URL: http://krusbarspaj.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida/blogg:

skriv din komentar:

Trackback