i want to be happy again, i really do. i just can't



åhhhh, blir så satans förvirrad. vissa av mina kompisar gillar inte när jag är med vissa kompisar. och vissa kompisar ber mig ge vissa personer en andra chans medans vissa kompisar säger att dom andra inte är värda en andra chans. medans vissa kompisar inte lägger sig i och låter mig vara med vem jag vill. och vissa "kompisar" pratar inte ens med mej, men dom är tydligen inte aaaalls sura på mig. och vissa kompisar är bara helt underbara.
förvirrad? välkommen i klubben.

Kommentarer
Postat av: majelicanorman - vem tror på evig kärlek?

dude? tell mee! <3

2011-05-26 @ 19:58:03
URL: http://krusbarspaj.blogg.se/
Postat av: alva

Sv: Åh, Carro. Du är så jävla fin! Du gör mig verkligen alltid glad, så fort du säger/skriver något till mig. Tack för att du finns!

Och det du skrev i inlägget. Jag håller med dig totalt, jag är helt förvirrad. Men ändå inte. Det är så mycket som händer just nu. Men jag försöker att njuta av allt jag har istället för att bekymra mig över småsaker. DU ÄR BÄST <3

2011-05-26 @ 20:15:29
URL: http://approved.blogg.se/
Postat av: sara

sv:

jag saknar dig med !

jag saknar så som det var förut vi borde verkligen hitta på mer saker för om vi typ bara hälsar på varann så som vi gör nu så kommer vi tillslut tappa kontakten helt ..

btw fattar vad du menar med att vara förvirrad av sina vänner och sig själv typ <3

älskar dig .

2011-05-26 @ 22:04:26
URL: http://ppuss.webblogg.se/
Postat av: amanda olofsson

Förstår! men lyssna inte på vad andra säger, gör som du själv känner, tycker jag ;)

2011-05-26 @ 22:51:35
URL: http://awandaa.blogg.se/
Postat av: Skogis

Jag älskar dig, fina människa <3

2011-05-27 @ 21:38:45
Postat av: ssaraekström

du måste sluta med det där! allt som står på bilden? vart har du fått det ifrån ? du är en underbar människa Carolina, världen skulle aldrig klara sig utan dig. Det är jobbigt, jag vet! men man kan inte sluta vara sig själv vad än någon säger, det är inte upp till dom, det är dig själv du ska leva med, det är du själv som bestämmer om ditt eget liv, ingen annan. Du har så många vänner som aldrig skulle klara sig utan dig, jag är en av dom. Du skrämmer mig när du lägger upp sånt här, det finns så många som älskar dig, jag hoppas du vet det! ♥

2011-06-04 @ 21:56:18
URL: http://cykkelspark.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida/blogg:

skriv din komentar:

Trackback