:(

Godkväll.
Okej ursäkta rubriken men jag blir bara så irriterad på alla jävla visbybor som tror att dom är nåt! Då menar jag nu på innebandymatchen, orkar inte förklara vad jag menar och resultatet är inget att snacka om... Vi "vann" iallfall första period med 0-2 så det är väl rätt positivt eller? :)
Imorrn skall jag bara ta det lungt vad skall ni göra? Eller så är jag med Fannie vi får se, om jag orkar/har lust! Men nu skall jag kolla bdb som jag inte har gjort på aslänge!
Hejdå<3



arghhh! :(


Innebandymatch idag :)

Hejhejhej :)
Mår myycket bättre idag, så jag skall spela innebandymatchen ;) Vaknade för ca en timme sen, gick upp direkt och nu har jag ätit frukost, vart ute och tagit kort, packat till matchen och gjort lite collage! Så jag tycker att jag har vart duktig idag :)





Hejdå :)


Kameran har kommit :)

Hola!
Hehe, precis efter jag skrev inlägget om kameran, så kom mamma innanför dörren med paketet i handen :P
Men iallfall nu skall jag poppa popcorn och se på idol :)


Chao :) <3


Skall till gravarna snart!


copyright | carolinakarlsson


Hemma idag...

Hej!
Vaknade upp med världens huvudvärk, så ja jag fick stanna hemma. Efter det så somnade jag om och sov till ca kl. 11.00. Har sett lite på teve i vardagsrummet innan jag satt mej här :) Hoppas att jag kan vara med på matchen imorrn, om jag får av mamma... Men eftersom att mamma jobbar imorrn så vet jag inte hur jag skall komma till visby :S För jag kan inte åka med typ Amanda eller Eve för dom skulle inte dit, sen så Alva visste inte om hon skulle spela eller inte... Men jag hoppas att jag kan komma dit annars får jag väl skita i det :( Men det ordnar sej nog, hoppas vi på iallafall :)
Har ingen aning om vad jag skall göra nu det är så tråkigt att vara hemma själv, och nu börjar liksom huvudvärken släppa så jag börjar fundera på om det var onödigt att stanna hemma? Aja, inte så mycket att göra åt nu, ingen idé att gå till skolan nu iallafall :P Så jag får väl knäppa på mammas data och klicka igång nån film sen lägga mej i soffan och se :)
________________________________________________________________________________________________

Min digetalkamera har ännu inte kommit, vad fan håller dom på med? :S


har inte orkat sitta vid datan.


Jag vet att ögonen är olika stora, tss...


cleaning out my closet

Hej.
Första skoldagen efter höstlovet idag... Var helt okej, fick massa skrattanfall iallfall! Haha som Svante ba "det kan faktiskt vara gott!!" Hahahhahahahha, får garv irl bara jag tänker på det xD Okej det kanske inte låter så kul men jag och Alice garva säkert i fem minuter åt det idag! Sen var det massa roliga saker till idag :) Jo hahahahahha juste när Chanti fick utbrott på Alice när hon tog ner biljardbollarna när dom spela.. Haha, aja skitsamma ni kanske inte tycker att det är roligt? :P Shit the same, annars var väl dagen rätt dryg. Hade ju NO och SO i dag och jag hatar båda grejerna, den enda roliga lektionen är väl matten men det är bara pågrund av att vår lärare är så sjyst. Som t.ex jag sa att jag inte visste att vi hade läxa i matte över lovet så jag hade inte gjort någonting, o han blev inte ett dugg sur. Han bara log och sa "det är okej" x) Så iallfall, det där blev lite långt och meningslöst! However så tänte jag lägga in en bild på dagens outfit för första gången, men som vanligt så krånglar det när jag skall lägga in bilder, så jag skriver bara vad jag hade istället;
Tjocktröja, 90210 - BikBok
Vitt linne - JC
Jeansleggings - Vero Moda
aa det var typ det :)
Ni får ha det bra, hejdå! :) <3



'cause it's me against the world.


Bild:google.se | Marabou vinter

Någon mer som har smakat? Tyckte ni den var god? Jag tycker att den är jättegod! :D
_______________________________________________________________________________________________

Hej!
Gud vad det känns konstigt att klockan bara är ca tjugo i fyra, normalt hade den ju vart fem snart. Aja, idag har jag inte gjort ett skvatt, jag sitter ännu i min sovtröja. Men efter vi har ätit eller a vi skall ju inte äta ännu precis, men när vi har ätit kvällsmat så tänkte jag ta ett bad och ha lite hemmaspa för mej själv :) Och innan vi har ätit kanske jag damsuger i mitt rum vilket verkligen behövs :) Ni får ha det bra hejdå :D


Neeeeej

Heej!
Kom och tänka på att vi börjar ju skolan imorrn! :( Gud vad det här lovet har gott fort, fler som tycker det? Och jag måste träna på spanskaläxan, har inte gjort det så mycket. Och vi hade läxa i matte men glömde helt bort att ta hem matteboken! Gud vad stressigt allt känns nu :S + att jag visste ju faktiskt inte vad vi hade för sidor i matten, hoppas Berra inte nlir sur bara :P Fast han är den som inte brukar bli det.

_______________________________________________________________________________________________

Jag längtar till tisdag nu för då är det våran avslutning i fotbollen :D Fast det är ju tråkigt att vi kommer ta en paus. Men det skall iallafall bli kul att vara med laget. Fast jag missar ju innebandyträningen :( Inte bra, men som sagt fotbollen är viktigare. Det är iallafall innebandymatch på lördag som jag inte hade planerat att missa :P Hehe, Linnea kommer och kollar också :) Synd att hon inte kan vara med att träna, hoppas hon kommer tillbaka! För hon var verkligen jätteduktig :) Eller är kanske man skall säga?


Moving at the speed of light into eternity.

Hej!
Har kommit hem från pappa för ca en timme sen. Förlåt att jag inte skrev nåt mer igår, men pappas data hade tydligen gått sönder :( Men iallafall så finns det inget speciellt att berätta om igår! Jag åkte ifrån pappa ner till Öster klockan kvart i två! Sen så gick jag på stan lite köpte en tjocktröja, sex par öronhängen och lite snoddar. Nu är jag med Fannie, vi skall väl spela nåt på fb snart, tänkte bara skriva lite först ;)



Hejdå<3


Pappa idag...

Hej!
Vaknade för ca en halvtimme sen. Då gick jag upp på dass, sen försökte jag somna om! Men då kom mamma in och "väckte på mej" igen ;) Så nu sitter jag här. Jag väntar på att klockan skall bli tolv då kommer morfar ner med hundarna, så jag får vara hundvakt! Morfar brukar vanligtvis vara det ända till klockan är halv fyra - fyra. Men idag så kommer mina morbröder och en av min morbrors fru dit! O då har dom med sej ett barn eller han e typ 5 år tror jag! O våra kära hundar är verkligen "allergiska" mot småbarn! Dom skrämmer livet ur dom genom att skälla! Men med mej och Kent och våra kompisar går det bra :P Okej hoppas ni fattade? :)

Jag hade jättesvärt att sova igår men ändå vaknar jag utvilad vid en okej tid? :O Det är typ första gången för mej... :)
Angående rubriken så är de väl ganska uppenbart att jag skall träffa pappa idag? Jo, jag åker in till han idag med bussen och åker hem imorrn. Det gammla vanliga typ ;)

Ni får ha det bra men jag uppdaterar säkert inne hos pappa också, brukar inte finnas så mycket att göra annars...
Hejdå!<3

Look at this photograph
Every time I do it makes me laugh
How did our eyes get so red?
And what the hell is on Joey’s head?

This is where I grew up
I think the present owner fixed it up
I never knew we ever went without
The second floor is hard for sneakin’ out

This is where I went to school
Most of the time had better things to do
Criminal record says I broke in twice
I must’ve done it half a dozen times

I wonder if it’s too late
Should I go back and try to graduate
Life’s better now than it was back then
If I was them, I wouldn’t let me in

Every memory of looking out the back door
I had the photo album spread out on my bedroom floor
It’s hard to say
It’s time to say it
Goodbye, Goodbye
Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for

It's hard to say 
It’s time to say it
Goodbye, Goodbye

Remember the old arcade
Blew every dollar that we ever made
The cops hated us hangin’ out
They say somebody went and burned it down

We used to listen to the radio
And sing along with every song we’d know
We said someday we’d find out how it feels
To sing to more than just the steering wheel

Kim’s the first girl I kissed
I was so nervous that I nearly missed
She’s had a couple of kids since then
I haven’t seen her since God knows when

Every memory of looking out the back door
I had the photo album spread out on my bedroom floor
It’s hard to say
It’s time to say it
Goodbye, Goodbye

I miss that town
I miss their faces
You can’t erase
You can’t replace it
I miss it now
I can’t believe it
So hard to stay
Too hard to leave it
If I could relive those days
I know the one thing that would never change

Look at this photograph
Every time I do it makes me laugh
Every time I do it makes me

hehehehehehe...

Såg det här videoklippet på Foki's  blogg!
Tyckte att det var väldigt roligt :P


you better never let it go

Hej!
Idag har jag smärta! Riktig smärta i munnen, var ju och drog ut en tand idag! Och nu när bedövningen har gått ur så gör det sjukt ont! Det känns som att jag har svår huvudvärk i tandköttet! Det bultar och har sej!

Idag har jag bara varit vid tandläkarn och sett på teve! Typ vart lite med Fannie också, fast hon gick nyss hem! Just nu är jag jävligt hungrig men jag kan inte äta för det gör för ont :'( Jag väntar på att klockan skall bli fyra för då skall jag och mamma fixa mitt IDkort! ;) Har inte mycket mer att skriva just nu så hejdå! <3








whatever it takes, or how my heart breaks...

Hej, som jag skrev igår så skulle jag till tandläkarn idag! Det gick väl bra, men jag skall dit imorrn också för att dom frågade om jag ville ha hjälp med att få ut nån tand! (För jag har inte tappat alla än!-.-) Så då sa jag jo så då skall dom dra ut en tand imorrn, och jag är livrädd!

Efter tandläkarn åkte jag och Fannie till Elektronikservice för jag skulle ta IDkort, sen till banken för jag skulle ta ut pengar! Sen hände det en grej som är sjukt pinsam! Jag tänker inte skriva det här utan om ni vill veta får ni fråga :P Hahahahaha! xD
Nu skall jag göra lite olika collage kanske lägger in något sen :)
Hejdå! <3


Meningslöst inlägg...


Hej, innebandyträningen var mycket roligare nu när vi har Bamse som tränare! :D Så innan den här träningen funderade jag faktiskt på att sluta men nu vill jag abbsolut inte det :) Fast det är ju fortfarande så att fotbollen går före allt, eller inte skolan då men resten typ!
Okej det här blev ett lite meningslöst inlägg!
Ni får ha det bra, så hörst vi säkert imorrn :) Efter tandläkarn!


he learns how to steal, and he learns how to fight.



And his hunger burns
so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto



Hej.
Idag så vaknade jag klockan tolv, eller a man kan säga det jag gick upp då! Men Fannie hade typ stört mej hela morgonen när jag försökte sova! För hon smsade och ringde hela tiden! Så jag vaknade egentligen tidigare än tolv. Men shit the same ;) Jag har bara suttit vid datan idag, eller jag cyklade till kyrkan och tillbaka! Så nu skall jag snart ta något att äta sen skall jag packa till innebandyn, o klockan 15:30-35 så skall jag gå upp till Fardhemsvägen! ;) För jag skall åka med Alva till innebandyn idag! Äntligen kan jag gå på träningen :D:D
Aja sen när jag kommer hem kanske jag är någonting med Fannie eller så sitter jag bara här och väntar på att Desperate Housewives och ugly Betty skall börja! :) Brukar ni se något av det? Har suttit och lyssnat på "In the ghetto" i flera timmar idag :P Tycker att den är bra♥
Men nu skall jag äta något :)
Hejdå♥


Godmorgon!


Jag skall straxt sticka iväg till Fannie, eller jag måste äta frukost först! Men sen så ;)
Whatever! Tänkte bara slänga in ett godmorgon inlägg! :)
puss, hejdå! <3


Mitt "shema" denna vecka!



Vad är era planer för den kommande veckan? :)

________________________________________________________________________________________

Just nu sitter jag och ser på den sista reprisen av det extrainsatta "Svenska hollywoodfruar," missade ju det när det gick i måndags(?) tror jag att det var :) Aa som ni ser så skall jag bada imorrn med Fannie! Vi vet inte när dom öppnar/stänger imorgon och eftersom Fannie skall klippa sej också (om hon får tid) så blir det lite tajt! För vi vill ju helst inte ha nån bestämd tid som vi måste gå upp :P Haha hoppas att det inte är så många som skall bada imorrn, för vi tycker att det är roligare om man är själv/nästan själv! :P
Aja det var allt jag hade att skriva, ni får ha det bra :) puss<3


wild child



Hejsan, jag kunde inte somna inatt heller eller, a jag hade inte försökt innan klockan tre men endå! Men jag kollade iallfall på "Wild Child" klockan halv två i natt! Jag tycker att den är jättebra! Någon mer som gillar den?
Just nu så skall jag bara läsa lite bloggar sen stänga av datan och äta frukost ;) Så det här blev ett kort inlägg men det kommer fler ikväll! :)
Vad skall ni göra idag?! :D


visste ni att..?




... jag hatar sån där mjukmat katten äter?
Det e ett av det äckligaste som jag vet, jag får typ panik om jag får det på fingrarna!


... jag älskar att göra om bilder och sätta ihop olika collage?
Det är hur kul som helst. Lika roligt att göra seriösa som oseriösa!
Ett roligt tidsfördriv.


... jag hatar när mitt rum är stökigt?
Men jag är för lat för att städa upp. Hur irriterad eller arg jag än är på att det är stökigt så orkar jag verkligen inte :P Men när jag väl börjar städa så kan jag inte sluta!

... jag har en tvångstanke?
Eller jag har egentligen två, men en är att om klockan är t.ex 11.11 eller 15.15.
MÅSTE jag knacka tre gånger i något hårt!


... jag tvättar alla mina kläder själv?
Jo, för en dag när mamma stod i tvättstugan så blev hon så irriterad på alla mina kläder.
Så hon ställde in en tvättkorg på mitt rum och så "hädanefter får du tvätta alla dina kläder själv."
Det var ungefär ett år sen nu!



Så nu vet ni lite mer om mej! :D


köpte garderoben igår:)

Hej.
Igår var vi ju som sagt lediga, så hela dagen gick jag och väntade på att mamma skulle komma hem! :) För hon hade lovat att vi skulle åka in till Visby och köpa garderoben till mej! Så när hon kom hem klockan fyra så åkte vi in:) Vi gick runt och kollade lite innan vi köpte den ;) Jag såg ett par gardiner som jag skall köpa nästa gång vi åker in! Någon som kan gissa vilket motiv!? :P Just nu håller Kent och Morfar på och monterar ihop min garderob, när dom är klara så skall jag lägga in alla kläder :) Sen så skall jag nog städa hela rummet den här helgen, om jag orkar! Vilket betyder att jag skall damsuga, skura, och damma o plocka iordning alla grejer där dom skall vara och så ;) Sen så skall jag nog gå igenom mina grejer som jag har under sängen också. För där behövs det verkligen städas!

-Bjuder på ett collage på Homer-


Kan inte sova :(

Hej, jag gick och la mej ungefär klockan 12, låg i sängen i två (!!) timmar och bara snurrade tunt. Då bestämde jag mej för att sätta mej vid datan! Har gjort om lite olika bilder nu, :)
-HÄR ÄR TVÅ-
Messi <3


Lite egovarning :P


höstlov:)

Jag säger bara en sak... HÖSTLOV! Äntligen :D Började bli så sjukt skoltrött -.- Men aja nu är det lov, och det är jag tacksam för :) Vet inte vad jag skall göra hela lovet, har ingenting speciellt planerat förutom att det är innebndyträning på tisdag. Och den SKA jag gå på! Hur sjuk jag än är, nej kanske inte men vill verkligen inte missa den en gång till! Det jag ser fram emot mest nu är till mitt fotbollslag, eller mitt och mitt meen vi skall iallfall ha en egen fotbollsavslutning, tisdag den 27! :D Fast det e lite sorligt också för jag vill verkligen inte att säsongen skall vara slut! Det känns som den precis har börjat... :'( Jag älskar mitt lag! <3 Iallfall, men på avslutningen skall vi ha typ nåt "utvecklingssamtal" eller något man skulle fylla i nån lapp om vad man tyckte om säsongen, så skulle vi prata en och en om det med våra tränare! :S Men det blir säkert bra! ;)

-BILDERNA SOM SKULLE VART UPPLADDADE IGÅR!-

"KONSERTEN"



Har fler men orkar inte ladda upp, det går så segt! :P

Adios <3


Feel the rain on your skin

-LYSSNA PÅ LÅTEN!-



Hej, har varit i skolan idag, det var rätt så drygt fast å andra sidan är det jämt det :P Men det var inget som var så jobbigt idag :) Först hade vi språk, rätt okej faktiskt, eller det blir roligt med Julia och Emelie :)  Sen efter set så var det typ SET tror jag, helt okej eftersom vi bara satt och prata ;) Efter var det musik, det var också rätt drygt för vi satt bara i biblioteket och forskade om ABBA. Vi skall typ skriva två och två 1-3 papper om den grupp/artist man valt att forska om. (Därför vi tog ABBA, för det är lätt att hitta information om.) Sen var det mat, god för engångsskull! Sen var det idrott, rätt tråkigt hade nån form utav utvärdering om handbollen! Efter var det nån "konsert" som musikklasserna hade gjort. Sen var det slut på den skoldagen :D Det är bara imorrn också sen är vi lediga i NIO dagar :D:D skönt ;)
Aja men nu skall jag typ dela ut juktidningarna som är kvar ;)

Hejdå! <3


vaknade nyss

Hej,  jag vaknade för ungefär tio minuter sen, alltså kvart över. Jag har kommit på att jag skall ha med "dagens gåta" varje dag eller iallfall försöka! Det här är dagens ------->
 
Svaret sätter jag längst ner i inlägget ;) Iallfall mamma och Kent kommer hem idag, ungefär halv fyra! Och ajuste som ni kanske märker är jag hemma idag, för jag hade feber igår och mamma har alltid sagt "minst en feberfri dag" Så det är därför jag är hemme idag! Jag har inte så mycket att göra, jag vill gå ut och dela ut jultidningar men då kommer alla tanter undra varför jag inte är i skolan.. :P Så jag skiter i det... Det är ju innebandytäning idag och det här är andra i rad som jag missar :( Så det är lite tråkigt, men skitsamma det är tur att det inte är fotbollsträningen jag missar x) Nu skall jag gå och äta frukost!

CIAO




dagens låt!



Aysel & Arash - Always

Hahaha, AAA XD


rubrik?

Hej, det var några dagar sen ;) Men det är inte så kul att skriva om ingen läser eller komenterar! 
Aja, har varit hemma idag -feber-, mamma och Kent kommer hem imorrn :) Har ju som sagt varit hemma själv i fyra dagar :) Det har varit skönt men lite långtråkigt jag har blandannat sovit över med fannie från fredag - söndag, varit på fotbollsavslutning :) lämnat jultidningar och sett på tv och suttit här! DVD'n ute i vardagsrummet har cp, så jag har inte kunnat sett BJÖRN GUSTAFSSON - Ett livsverk eller High shool musical 3 så måste byta DVD när jag orkar sen får jag se dom :) Marre har ju tagit min TV upp till sthlm för att den är större en hennes så nu kommer jag att ha en mindre TV :( Skirsamma det blir nog bra endå! Morfar har hjälpt mej att sätta upp spegeln nu också så nu ser det lite klokare ut i mitt rum. Det enda som fattas nu är garderoben som jag kommer köpa innom 2-3 veckor :)

-En bild jag gjorde när jag hade tråkigt-


-Spegeln :)-


-Databordet :)-


-Påslakanet :D-


-En bild jag tog igår när jag hade tråkigt-






swe vs den

AVSPARK KLOCKAN 20.00


köper den här sen!

Denna garderob från jysk köper jag när jag får mina pengar från jultidningarna, vilket säkert blir om ca 2-3 veckor. Eftersom att jag redan har fått jultidningarna men nu gäller det bara att dela ut dom också :P Men det skall nog gå bra! :)

Ni får ha en bra lördag! Hejdå<3


:D:D:D:D:D:D:D

Hej, efter skolan idag så åkte jag, mamma och Fannie in till stan, jag skulle köpa ett nytt databord;) jag hittade ett! Eller jag visste redan vilket jag skulle ha för jag hade kollat på jysk's hemsida innan. Så jag köpte det här -->


Kent hjälpte mej att sätta ihop det, så TACK KENT :D Sen så köpte jag det här påslakansettet! --->


Så jävla snyggt!!! :D Och vet ni!? Jag har hela huset för mej själv i 4 dagar :D Skall bli skönt men samtidigt lite tomt... :S

Plus att Calle är fortfarande bäst!! :) <3



Men ni får ha det bra! <3


"bläckhjärta"

Hej igen.
Jag kunde inte hålla mej borta! :P Jag tänkte skriva om boken "Bläckhjärta" som jag läser nu, mamma lånade den idag, och jag har läst 51 sidor i den. Än sålänge tycker jag att den verkar jättespännande. Jag tänkte skriva typ lite i början på den så ni får höra liiite...

EN FRÄMLING I NATTEN.

Det regnade den där natten, ett fint susande regn. Många år senare behövde Meggie bara blunda för att höra det, det lät som små fingrar som knackade på runtan. Någonstans i mörkret skällde en hund och Meggie kunde inte sova, hur ofta hon än vände sig från den ena sidan till den andra.

Under kudden låg boken som hon hade läst i. Pärmen tryckte mot örat på henne som om den ville locka in henne mellan de tryckta sidorna igen. "Kan det vara något vidare bekvämt att ha en så kantig och hård sak under huvudet?" hade hennes pappa frågat första gången han upptäckte en bok under hennes kudde. "Erkänn att den viskar sin berättelse i ditt öra under natten." "Ibland!" Hade Maggie svarat. "Men det funkar bara för barn." Då hade Mo nypt henne i näsan. Mo. Meggie hade aldrig kallat sin pappa för något annar.

Den där natten - då så mycket började och då så mycket förändrades föralltid - låg en av Meggies älsklingsböcker under hennes kudde och då hon inte kunde sova för regnet, satte hon sig upp, gnuggade tröttheten ur ögonen, och dråg fram boken under kudden. Bladen prasslade löftesrikt när hon öppnade den. Meggie tyckte att den där första viskningen från varje bok lät annorlunda varje gång, även om hon redan visste vad den skulle berätta eller inte berätta för henne. Men först måste hon ha ljus. I lådan på sängbordet hade hon gömt en ask tändstickor. Mo hade förbjudit henne att tända stearinljus på natten. Han tyckte inte om eld. "Eld äter böcker", sa han alltid, men hon var ju ändå tolv år och kunde passa ett par ljuslågor. Meggie älskade att läsa vid levande ljus. Tre lycktor och tre ljusstakar hade hon stående på fönsterbrädan. Hon höll den brinnande tändstickan tätt intill den svarta veken när hon hörde steg utanför....


Väldigt kort dag imorrn :)

Hej, var i skolan idag, men jag sket i innebandyträningen... Känner att eftersom att jag var sjuk igår så orkar jag inte med den... :P Så jag gick hem istället! Har ätit nyss och sen bara suttit här :$ Inte bra, måste ta och hänga upp min tvätt... "/ Orkar inte :P Om jag fick bestämma själv så skulle jag sitta här hela kvällen :D

Iallafall imorrn så är det en jättekort dag, vi slutar 11.50 tror jag (hoppas på 11.30) Och då har vi bara språk -.- SET och musik fast musik och språk är typ dom tråkigaste ämnena som vi har så... Men iallfall vi får ju sluta tidigt ;) Ikväll är det Andra Avenyn, jag missade det förra avsnittet, så jag får ta och se det så att jag håller mej uppdaterad! :)

Hejdå, skriver nog inge mer idag!


Dagens vill ha!

Ge mig någon!? :)




glömde skriva men linnena är också ifrån H&M!


Såhär kommer min vecka troligtvis se ut!



Har precis tagit ett bad, så nu känner jag mig mycket fräshare :D
Har lust att cykla upp och låna den där boken men tror inte att jag kommer göra det...
Aja då blir det väl att se på tv nu!
HEJDÅ<3


5 oktober 2009

Hej, som ni kanske fattar, så är jag hemma idag. Jag hat sjukt ont i magen :( O jag som hade planerat att gå till biblioteket och låna "Bläckhjärta" idag efter skolan "/ Har fått vänta enda sen i fredags... Men nu får jag vänta tills imorrn. Aja det får gå :) Det e solsken ute, men det regnade som tusan förut eller a igårkväll. Men jag tycker att det är mysigt att somna till regndropparna som träffar fönstret :) Men hoppas att det inte regnar imorrn eller på onsdag!! Helst inte på onsdagen, för då är det ju som sagt TORGDAGEN.. :D Jag längtar jättemycket!! Jag tänker nog inte slösa så mycket pengar på karuseller det här året. Men några gånger skall jag åka ;) Förra året slösade jag nog 300-400 :- :S Så mycket skall jag absolut inte slösa det här året!





2-3

Hej, kom hem för ungefär en timme sen ifrån Fardhem! Matchen var emellan FG86 och Levide IF. Första halvlek började bra, fast Levide fick in ett mål. Men i andra halvlek tog FG ledningen med 2-1 efter typ 30-35 minuter! :) Men när det var 3 minuter kvar gjorde Levide ett till mål! Så då stod det 2-2 och när det typ var 30 sekunder kvar gjorde Levide sitt 3:e mål :( Så matchen slutade 2-3 till Levide :( Fast GRATTIS till dom ändå ;)

-bilder-

 

 

 

 


Skall fixa mej nu, åker till Fardhem vid 15.20!

Hej, det e söndag idag! Fy vad den här helgen har gått fort :( Imorrn är det skola... Inte kul nej, men det är iallfall en dag närmare torgdagen då :D Längtar. Men iallafall, skall till Fardhem senare, skall vara bollkalle för A-laget! Skitkul :D Kanske tar lite bilder och så lägger jag upp då, så skriver jag hur mycket det blev. Om jag orkar annars skriver jag kanske imorgon!


Match idag :)

Hej idag var det match i Bro, vi mötte VSB och det var säsongens sista match!! :( Men det var roligt att spela, vi vann med 1-2 så det var skitkul :D Matilda och Alice gjorde varsitt ungefär likadana mål! ;)

I början när vi kom dit så var det svinkallt, men senare så blev det varmare, det blev inte så varmt att det var skönt att spela med det var inte lika kallt :) Matchen började inte så bra, det gick ganska dåligt för oss dom fick bollen hela tiden och vi vågade inte gå på. Verkade det som i allafall. Men efter 15 minuter så kom vi in i spelet mycket mera! Så då gick det bättre men då ledde dom redan med 1-0. Fast det tänkte vi inte på så mycket, inte jag iallafall det enda jag tänkte var att "nu måste vi få in minst två mål!" Och vad hände? Jo vi smällde in två snygga mål :D Det andra laget tror jag underskattade oss lite grann, för dom verkade bli jätteförvånade och besvikna när vi vann! Men skitsamma vi vann och det är det som räknas! Right!? :D

_____________________________________________________________________________________________


Nog om matchen. Jag skickade in min jultidningsbeställning i går. Så det är jätteskönt att ha det gjort, fast sen måste jag ju dela ut alla "jultidningar" när dom kommer. Men det tar vi då :) Jag tjänar iallafall 1042 :- + att jag får en kamera och "High shool musical 3." Förra året som startpremie valde jag ju "High shool musical 1 & 2." Så snart har jag alla! :) Inte för att jag gillar dom så mycket, ser aldrig på dom men endå! ;) Men det är en sak jag längtar till just nu :D


Haha jag tycker synd om henne...

Inte lite pinsamt heller!?




___________________________________________________________________________________________________________


Jag vann inte tävlingen hos foki, men jag fick 10% rabatt när och om jag beställer
vilket jag tror att jag skall göra :)


Tävling i Fokis blogg :)

Hej, har kommit hem från skolan nu! :) eller för 45 minuter sen :p vi slutade klockan 11:30 för att vår bildlärare var sjuk! :D så skönt att sluta tidigt, jag stannade kvar i typ en halvtimme och var med Alice men sen försvann hon och jag hittade henne inte så då gick jag hem! O jag har inte hört något ifrån henne så jag antar att hon hittade någon att vara med :) Orkar faktiskt inte skriva så mycket så det här får duga :)


_____________________________________________________________________________________________


Jag är med i Fokis tävling och det jag tävlar om är ett namnsmycke ifrån Bettiesgalleria. Där jag vill att det skall stå Carolina med silverbokstäver. :) var med och tävla du också men skynda dej för hon utser vinnare imorrn !! :)


-Exempel på hur det kan se ut-