♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jävla omogna jävel!

Jag fattar inte hur jävla omogen en människa får lov att vara?
_______________________________________________________________________________


Hej, jag kom hem från skolan för typ en halvtimme sen! Det gick lite segt för jag var inne i affärn och lite sånt innan jag gick hem.

Sitter här och väntar på något jag vet faktiskt inte vad men det känns som att jag väntar på något som skall hända :P Jag hoppas något roligt händer, för jag är bara så jävla trött på allt nu. Iallfall allt i skolan! Hade ju prov idag, min magkänsla säger mej att det gick skit! Så vi får hoppas att den har fel.

Jag längtar till helgen - innebandymatch :)

Här kommer två låtar som beskriver exakt hur jag känner just nu!






 


sitter i biblioteket igen (A)

Just nu sitter jag i biblioteket med Mikkaela, har lektion om 3 minuter som jag egentligen inte orkar gå på! Men har lovat att inte skolka någonting i sjuan :) Haha hoppas att det går! Vi har SO med Peppe -.- Typ asdrygt, men det funkar väl! Sen har vi mat, matte och sist elevens val! Inget som är kul, haha. Men nu skall jag dra hejdå! :)


Jordgubbssmoothie ♥

God kvällar! :-)

Just nu sitter jag här med en jordgubbssmoothie bredvid mej. Så underbart god den blev :-) Jag brukar inte lyckas annars för antingen blir dom för sura, smakar för mycket jordgubb, hallon eller vad jag nu har i eller så blir dom för söta! :-P

Iallfall så har jag varit på fotbollsträning för ett tag sen, gick super! Eller inte kanske men det gick helt okej. Iallfall när vi spela tvåmål, för då var passningsspelet på topp ;-) Det är träning på fredag igen och jag längtar redan! :-) 

_______________________________________________________________________________

Recept på jordgubbssmoothie ↓


ca 2 ½ dl vaniljyoghurt
5-6 jordgubbar (det beror sej på hur stora dom är)
½ tsk vaniljsocker










Sitter i biblioteket!

Haaallå :D

Just nu sittter jag i skolan, i biblioteket! Har egentigen NO men jag är klar med det jag skall göra :) Och ingen annan skall ha datan tror jag ;)

Men nu måste jag dra, jag skriver innan träningen ikväll tror jag! Hejdå! ♥

 


Rösta på mej? (a'

Skulle ni kunna gå in på Karros blogg och rösta på mej så är ni jättesöta:-d
Jag är nummer 2
(skriv i en komentar om ni röstar på mej för då länkar jag er :-d)

_______________________________________________________________________________

Har varit med Fannie idag, vi har haft astråkigt! Naj jag bara skoja:-P Haha vi har haft askul :-)

Imorgon är det fotbollsträning, gud vad jag längtar, det är så jävla kul nu. För vi gör så roliga saker:-)
Förra träningen var iallfall askul. Hehe.



Dagens konversation:

Carro: "Nynnar på en låt"
Fannie: Vill du ha den låten?
Carro: Naj den sugar.
Fannie: Jag med!
Carro: Hahahahhahahahahahhaah


Jag vaknade nyss :$

Godmorgon.

Ja som sagt (skrivet?) så vaknade jag nyss, inte bra asso! Det är ju skola imorrn och jag kommer inte orka gå upp :( Men jag få väl försöka sova vid typ nio eller något! :P

Nu skall jag gå och äta något och sen skall jag ringa Fannie, hejdå!



Det har varit lite tråkiga bilder nu för jag har inte orkat skriva mitt namn på dom nya, och då vill jag inte lägga upp dom här!


Godnatt bloggen och alla läsare!


'cause it's the flag that i love and it's a flag that i trust


(Jag är nummer 32)

Jao vi börjar med en bild ifrån innebandymatchen idag! :)
Det gick inte så bra, vi förlorade med 5-1 men det var ganska kul ändå (: Nästa match är emot Endre och den spelar vi i Hemsehallen :D Mycket roligare...

Nu skall jag göra en annan grej, hejdå! ♥


Rise against - Hero of war♥


Innebandymatch snart :D

Tjeeena :D

Snart drar jag till V-by för att spela innebandymatch, men innan det så skall vi hämta Amanda:-P Jag vaknade inte förens klockan två (!!) imorse:-O Jag hade satt klockan på 09.30, men orkade inte gå upp:blush:

Nu skall jag läsa era bloggar ;-)!!



Bild i repris, för jag har inge bildar här på mammas data ;)


Hemma från världens roligaste/bästa fotbollsträning nu! :D

Hellllllllllu :-d
Vad har ni haft för er dom senast timmarna? Själv har jag varit på världens roligaste och bästa fotbollsträning :-d Det e jätteroligt att vi har börjat träna på fredagar också ;-) 

Nu skall jag och Fannie bananie  göra något, vad skall ni göra nu? :-)



© carolinakarlsson ↑


fotbollsträning soon :D

Heeeeeeeeeej! IT'S FRIDAY! :-d
Och som rubriken säger så är det fotbollsträning snart. Det skall bli kul, sålänge det inte bara är övningar och inge tvåmål! för då är det inge kul :-P Jag sitter och väntar på Fannie för att hon är hemma och packar grejer, sen kommer hon till mej! :-) 

Jag kommer nog att skriva ett inlägg när jag kommer hem sen ;-) Nu skall jag sluta skriva, ha det bra! :love:



Bara för att Nella är finast :)


Har pysslat lite med designen!

Ja som ni kanske ser så har jag ändrat designen igen, för jag blir aldrig nöjd! Men samtidigt tycker jag att det är kul att sitta och pyssla lite med den :) Jag har ändrat det mesta som ni kanske ser :P Men jag är inte säker på att det är klart ;) Så jag kanske ändrar lite till! :D Iallfall, vad tycker ni om det nya då? :) Själv är jag inte riktigt nöjd men det får väl vara såhär ett tag :)

Petronella har kommit hem från operationen nu eller för nån timme sen eller så, men det gick bra iallfall :D Men stenen var jättestor!! Så det var ju tur att vi fick bort den :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PLANER FÖR IKVÄLL!♥

◊ Duscha!

◊ Ta i hårinpackning!

◊ Välja kläder till imorrn

◊ Se "Made in Sweden"!

◊ Äta något!


© carolinakarlsson ↑


I'm sick of this!

Hej.
Ja, rubriken säger det mästa jag är sjukt trött på att vara sjuk! Och jag som hade lovat mej själv att inte vara sjuk så mycket den här terminen:-( Jag skall iallfall i skolan imorrn tror jag. För jag känner mej mycket bättre men jag stannade hemma idag för att det brukar vara så med mej... Att jag känner mej okej så då rusar jag iväg till skolan för att inte missa förmycket! Och sen några dagar senare så är jag sjukare än jag var innan. Så jag tänkte att det var bäst såhär.

Iallfall så skall Petronella operera sej idag;-s Hon har urinsten... :( Stackarn, jag hoppas verkligen att det går bra..!:love: Nu skall jag gå och vara lite med Nella för att hon skall iväg snart!

Hejdå! :love:



varit hemma idag...

Hej.
Idag har jag inte varit i skolan för jag kände mej helt konstig imorse, jag mådde illa och hade ont i huvudet så jag fick vara hemma. Men efter någon  timme så slutade jag att må illa, vilket var jätteskönt! Men jag har ännu ont i huvudet men jag tror att jag kommer att gå till skolan imorrn iallfall, vi får se ;)

Isåfall så är det pulka på idrotten, inte så kul precis.

Skitsamma hejdå. ♥


Familjen annorlunda♦

Tjaa!
Sitter här och väntar på att Familjen annorlunda skall börja, och det gör det typ nu! :P Men iallafall jag har varit på träning ikväll...

Jag orkar inte svara på komentarer nu men jag gör det imorrn! :)♥


God morgon!

God morgon allihopa!
Nu sitter jag här och äter frukost, jag skall gå till skolan om 10 minuter ungefär! ;) Jag hade det grymt svårt att komma upp imorse! Jag gick och la mej 22.30 för jag visste att tidigare kunde jag inte somna... Och när somnade jag? Klockan ett, åhhhh jag hatar när det blir såå :(

Nu skall jag äta klart, vi hörs mer senare :)


Tävling hos fatlip.blogg.se



Yääs, rubriken säger allt! Jag är med och tävlar om en parfym hos fatlip.blogg.se.
[klicka här för att komma till bloggen]

Wish me good luck'


Skola imorrn!! "/

Redan söndag?
Holy shit vad tiden går fort, det känns som att det är fredagkväll :( Jag vill att det skall vara fredagkväll! Jag har typ inte gjort något den här helgen. Det känns deprimerande!  Jag har iochförsig varit med Fannie hela helgen, men säg vilken helg som jag inte är det lixom!? Aja, det har varit rätt skönt ändå :)

Imorrn så är det ju fotbollsträning också♥ Fy vad kul!! :D *Längtar*

Nu skall jag tvätta lite och spela spel på fb :P
auf Wiedersehen ♥




Leih mir deine Flügels♥

Hallo!
Was hast du gestern dann? - Vad gjorde du igår då?
Själv var jag ju i skolan och efter det var jag med Fannie till klockan 23.00. Sen gick jag hem :P Vi hade askul, fast vi inte gjorde något speciellt. Men vi var så flummiga! Haha, vi hade haft hinderbana på gympan! Och då skulle man gör armhävningar på ett ställe men varken jag eller Fannie kan göra armhävningar! Så då var vi i deras kök och fösökte göra det, och jag klarade EN klok. Och Fannie klara ingen men hon såg asrolig ut så jag höll på att garva ihjäl mej! Haha så nu har jag träningsvärk i armarna och i magen! :') Men det var det värt! Jo juste vi körde "rövkrok" också! Det är en gutninsk lek för er som undrar :D

Iallfall så sitter jag och lyssnar på Tokio Hotels Hilf mir fliegen♥ Jag är kär, på riktigt!! Jag har lixom aldrig gillat TH förut men nu gör jag det :O Aja whatever nu skall jag sluta skriva. Auf Wiedersehen


Dagens outfit




Tjocktröja - BIKBOK
Linnen - H&M
Jeansleggings - Cubus


Kanelbullar!


Bild|Google

Jag måste bara säga att mamma bakar väääärldens bästa kanelbullar :D


Förövrigt så har jag kommit hem ifrån skolan nu eller för typ en halvtimme sen :) Och vet ni va? Dom har tagit bort vårt en och enhalvtimmes hål i slutet på torsdagen så nu slutar vi inte förens tio i tre! :( Men vi har hål i två timmar och 45 minuter på fredag ;)

Nu orkar jag inte skriva mer för att Fannie sitter och babblar med mej och det är svårt att konsentrera sej då -.-!


ffuck!

Ja rubriken säger allt... Skola imorrn -.- Och ingenting känns bra, min hjärna har gått i pension, och jag har huvudvärk. Great! Sen så sitter jag och retar upp mej på småsaker, som tillexempel varför vi inte kan börja skolan på måndag och måste börja på en torsdag!? Sjukt onödigt tycker jag... Plus att jag har ingen aning om vart jag skall gå imorrn för jag skall inte ha Hemkunskap längre och vet inte om jag har sy eller trä-slöjd. Så jag vet inte vart jag skall gå imorrn med tanke på att det är på morgonen!

Jaja, jag skall sluta waina om det nu :)
Jag har varit med Fannie typ hela dagen, som vanligt dåra. Men iallfall och vi gjorde väl ingenting speciellt mer än att spela ett spel som jag nu offeciellt hatar! Eller ja jag gör det nu iallfall, för att jag bara förlorar hela tiden :(

Whatever, ni får ha det bra. Hejdå ♥





Bjuder på två bilder idag :)


Hahahahahah

Haha kolla det är askul! :D

Hola!
Vad gör ni idag då? Själv är jag med Fannie igen... Vi skall typ gå hem till henne när jag är klar och vara lite där tror jag.

Vet ni vad mamma gjorde idag!? Sista dagen på lovet kommer hon in och väcker mej när jag sov som skönast och öppnar upp persienen eller vad det heter och ventilen så det kommer inte kalluft i rummet!! Vad tänker hon med? Jag ville ju sova längre... Sen efter det kommer Kent in och kittlar mej på fötterna :O!? Argh... Fy vad sur jag blev :( Men jag somnade om som tur var :D

Nej nu skall jag gå och fixa klart mej och vi hörs senare. Hejdå


Men vad fan!

Hajkaj,
asso jag förstår inte. Varför skall det snöa igen? Nu vill man ju lixom ha vår eller iallfall inte vinter... Någon som håller med?

Iallfall så är Fannie här, jag vet inte riktigt när hon skall gå hem men senare iallafall :P

Jag har inte så mycket att skriva om men vi hörs nog mer imorrn skulle jag tro! Hejdå


snö -.-


hilf mir fliegen!♥



Godmorgon
Vaknade för en halvtimme sen, för att jag somnade inte förens klockan fyra inatt. Eftersom att jag har vänt på dygnet totalt så kanske det är dags att vända tillbaka det? Jag skall försöka att gå och lägga mej i tid ikväll, så får vi se hur det går...

Snart skall jag iallfall gå ut och fota, eftersom att det är på min"planer-för-dagen-lista" :) Och för att jag inte gjort det på länge, eller a, några dagar. Fast igår så fotade jag lite inne, vattenbilder uknow ;) Så det kommer kanske komma lite sånna i nåt inlägg här och var :)

Aja ni får ha det bra, hejdå!


Planer för imorrn!



Städa rummet

 Uppdatera bloggen

Sova ut

Ringa Fannie

Duscha

Ta i hårinpackning

Raka benen

Gå upp till affärn

Gå ut med hundarna

Ut & fota



Godnatt! ♥







känns jättekonstigt!

Hola!!
Jag har haft astråkigt nu i typ 3 timmar, så då höll jag på med mitt hår! Och tillslut bestämde jag mej för att byta bena, det känns askonstigt nu. Jag har haft på vänster men nu har jag på höger, jag tror att jag kommer byta tillbaka snart men det får väl vara så här ett litet tag.


Jag vet att bilden är sådär supercool, så klaga inte :D


svar på komentar!



Det gick inte att svara på din komentar :S Så jag gör det här istället!

Svar: Okej, nej jag skall inte heller göra något :)


Har inga bilder :'(

Hej hallå!
Jag har kommit hem ifrån pappa nu, eller för ungefär en timme sen! Och nu sitter jag och dricker Burn:love: Det är så dåligt att dom har satt 15-årsgräns på :-( Så nu måste man be någon annan att köpa åt en. Iallfall så har jag precis svarat på komentarer och skall straxt läsa några bloggar.

Ni får ha det bra, hejdå:love:


Tävling hos Nilma



Ja, jag är alltså med och tävlar om en klocka hos Nilma. Klockan är ifrån Wear Design.
[klicka här för att komma till Nilmas blogg]
[klicka här för att komma till Wear Design]


sitter vid pappa!

Hej för sörsta gången idag!
Som rubriken lyder så sitter jag vid pappa nu. Jag har försökt att uppdatera idag men det gick inte att logga in på min blogg!? :O Och nu när jag försökte så gick det...

Iallfall så har jag precis duschat och innan det satt jag Kent och pappa och såg på "Ondskan", alltså jag älskar verkligen det filmen :) Har sett den typ asmånga gånger (:

Jag åker hem imorrn med bussen klockan 14.05 tror jag att den gick. Så jag är väl i Hemse ungefär vid 15.15 skulle jag tro :) Och då uppdaterar jag så fort jag har kommit hem. Men jag skall troligtvis vara med Fannie också men jag får väl försöka att uppdatera iallfall :D

Jag kan inte fatta att skolan börjar på torsdag, hela det här lovet har gått så jävla fort :( Åh jag har verkligen ingen lust att börja igen!!

Men ni får ha det bra, hejdå!



bild i repris eftersom att jag inte har några bilder på pappas data!


Okej jag vet...

..jag är sämst!!
Men igårkväll så låg jag i sängen och skulle försöka sova, men då fick jag tråkigt så jag ringde Fannie. Och då bestämde vi helt spontant att vi skulle sova över. Sa jag gick till henne typ klockn halv elva på kvällen! Sen somnade vi inte förens klockan 03.30 ungefär. Så då var vi stentrötta på morgonen när vi skulle gå upp och det är en av andledningen till varför jag inte uppdaterade imorse! Och nu har jag varit med Fannie ända tills nu typ, så ja jag har inte kunnat uppdatera!

Iallfall så åkte vi in till stan klockan 09.15 (!!) sen så var vi där tills klockan 15.40 och ungefär från 13.00 så hade vi inte ett skit att göra! Så vi gick bara runt och drygade.. Men jag köpte iallfall 5 ansiktsmaskar och en tjocktröja.


Halva priset inne på Bik Bok! :)

Jo det är bara fyra men jag har redan använt en :)


Skall städa upp lite sen duscha!

Hej.
Så nu är jag klar med designen :) Inte för att jag ändrade så mycket mer men ändå. Nu skall jag städa upp lite här sen skall jag ta en dusch, så ni får ha det bra! Hejdå<3


1 januari 2010







Hola amigos!
Jag sov till klockan 14.20 idag, var så förbaskat trött! Fannie och jag satt uppe och såg en film igår efter att vi hade varit ute och sett på raketerna. Väldigt snygga raketer iår tyckte jag :) Iallfall så har jag nu spenderat min morgon åt att ändra designen lite, för jag tycker om det är nytt år så skall det vara lite nytt här också :) Men jag är inte riktigt klar ännu :P Skall ändra lite färg på länkarna och kanske typsnitt och så ;)

Imorgon kommer jag förhoppningsvis uppdatera väldigt tidigt på morgonen och sen så åker jag till stan med Fannie. Och när jag kommer hem så uppdaterar jag då också :) Låter det bra?

Nu skall jag fortsätta med designen, ni får ha en bra dag! Hejdå<3