tell me that I won't feel a thing



Har precis böjt bladet på min klubbe, blev ganska nöjd. Skall se på vänner och lägga mig under mitt varma täcke, imorgon skall jag stå med Anna (och felix?) på julmarknaden eftersom att vi skall sammla in pengar till klassresan i nian! Sen på måndag är det innebandyträning, och jag längtar faktiskt. :o


my shadow's the only one who walks beside me



Så blir resultatet när jag gjorde slarvigt med vågtången↑


pepparkakor



Jag och Kent bakade pepparkakor imorse, dom blev asgoda!

Var uppe på Hemse förrut, köpte en ny innebandyklubba. Det är svårt detdär, att känna efter vilken som blir bra, för jag menar har man inte en klubba som man trivs med så blir det inte så lätt. Men jag hoppas att det skall funka med denhär! :) Förresten har mitt nya objektiv kommit, och jag freakin' älskar det!


för trött för att tänka

jag orkar inteee!
min blogg suger, min design suger, jag suger, mina bilder suger, skolan suger, mitt liv suger! jag hatar att jag känner så här, men samtidigt kan jag inte hjälpa det. jag behöver dig!


why would you care?



Japp, jag har länge funderat på att köpa den här när jag har stått inne på Åhléns men jag har aldrig köpt den. För jag har hela tiden tänkt, "kommer du verkligen använda den" och jag är fortfarande inte riktigt säker på om jag kommer använda den så flitigt men någon gång säkert och då kan det vara skönt att ha den och slippa göra vågar med plattången, haha! :)


get rich or die tryin'



Har precis kommit ut ur duschen, sjukt skönt. hade tänkt gå och lägga mig snart och kolla på "Get rich or dir tryin' " Jag älskar den filmen och 50 cent är sjukt bra. Nu skall jag bara kolla runt lite sen blir det sängen! :)


mandariner



Haha, har precis ätit tolv stycken mandariner, sjukt gott.

Imorgon blir det troligtvis att åka in med Fannie till stan och handla julklappar och lite sånt! :) Så jag vet inte hur mycket uppdatering ni kommer få, men det löser sig.


snön har äntligen kommit!



Sorry för sjukt dålig bild men jag tog den från mitt fönster och zoomade så mycket det gick. Jag försökte att gå ut och ta kort men det kunde jag ju glömma eftersom jag har ingen lust att förstöra min kamera? :)

När jag vaknade imorse råkade jag kolla ut genom fönstret och såg att det snöade, fatta vad glad jag blev? För andra gången i år ligger snön på marken. Jag älskar snön, eller iallfall när den är vit och fin inte när det bara är blaskigt. Haha men vi får hoppas att snön ligger kvar såhär nu. Seriöst, det gjorde verkligen min dag!


F.R.I.E.N.D.S



Nu skall jag ha vänner-maraton! Perfekt avslutning på dagen, hah. Naj men eftersom att vi är lediga imorrn så gör det ju inget om jag sover till typ 13.00 när mamma ändå inte är hemma? Haha. Så godnatt på alla som skall upp tidigt imorgon och hallå vänner, typ.


Hama Star 63



Beställde det där nyss, 450:- på Dustin home, fanns två som var billigare men jag tänkte att nu när jag har pengar kan jag ju liksom passa på att köpa kloka grejer? :) Känns skönt att ha köpt det jag har önskat mig ett bra tag nu. Nu har jag ca 3000:- kvar och tänker köpa julklappar och resten skall jag shoppa kläder för, wooohoooo!


maybe, I'm just really good at lying



Imorgon är det KUT-dag egentligen hade jag planer på att ut och fota och städa rummet då men eftersom att jag har gjort allt det idag så har jag inte så mycket att göra imorgon. Skönt. Jag sitter och funderar på om jag skall beställa hem ett stativ till kameran, vad tycker ni? Det kanske är bäst att passa på nu när jag har pengar? Jo jag tror det, frågan är bara, vilket? Något förslag? :)


pretty, pretty please if you ever, ever feel like your nothing you're fuckin' perfect to me


this is my life and i'll do whatever it takes to make something good out of it



Jag tog bort lösenordet och det eftersom att jag kom på en sak. Bara för att andra inte gillar det jag skriver så är det deras problem. Då är det inte jag som skall anpassa mig efter dom utan tvärtom, då är det dom som inte behöver läsa. Och även om dom vill läsa så kan dom ju hålla käften om dom stör sig på något!? Perfekt.


Canon EF 50mm 1,8 II



Har beställt det där nu! ↑ yeey!


If making me unhappy is what it takes to make you happy, then I'll do it.



-


when everything is falling apart

Jag har inte skrivit på länge för att jag inte har orkat och egentligen så orkar jag inte nu heller! Jag kände bara att jag var tvunge att uppdatera lite. På lördag skall jag in till stan och på söndag blir det match! Nu ska jag kolla på tv och ringa mamma.


vem kan slå filip och fredrik?

Jag skall se på vem kan slå filip och fredrik? snart, eller a om 20 minuter.
I lost my job but I did'nt lose the fight.
Jag älskar min klass.
Idag är det farsdag, jag älskar dig pappa.
We just now got the feeling


vinnaren

Vinnaren av parfymen blev Julia Jakobsson .

GRATTIS! :)


smiling but we're close to tears, even after all these years

Vinnaren av parfymen kommer upp ikväll, jag skall bara meddela själva vinnaren först! :)

Har spelat innebandymatch idag, vi vann med 0-7 och jag gjorde mål, sjukt skönt eftersom att jag inte gjort det på länge! Har inte så mycket mer att skriva, så ni får ha det bra! :)


because i need to, not because i want to

Tänkte bara berätta att jag har skaffat en ny blogg. Jag kommer fortfarande ha kvar den här bloggen och det kommer vara den som jag skriver i. Men jag kommer sluta vara "för personlig" i den här bloggen. Jag kommer inte skriva om mina problem eller om pappa♥ eller om något sånt här längre. Det har jag skaffat en annan blogg för. Och jag gör det inte för att jag vill, utan för att jag måste. 

För er som inte orkade läsa allt, så skrev jag att jag skall sluta vara personlig i den här bloggen! Ni får ha det bra.


Tänk dig en värld som rasar, tänk dig människor jag älskat lärt mig hata

Var i skolan idag, det var helt okej. Jag orkar inte skriva vad vi gjorde och så, för hur intressant är det egentligen? Det enda jag säger är att vi hade Spanskaprov, och det gick käpprätt åt helvete. Så ja hallå IG liksom! Skitsamma, jag orkar inte bry mig. Spanska är ändå det sämsta som finns.



Kom ihåg tävlingen, den avslutas på fredag 12/11 klockan 23.59. Så väljer jag en vinnare på lördagen! Klicka här för att komma till tävlingen. 


Och pappa jag är stolt för jag vet att du försökte

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata


Ung och bortskämd

Är seriöst det bästa svenska programmet på länge. Det är så roligt att sitta och titta på hur dom inte ens vet hur man handlar mat? och vad är dom 18-24 år, hahaha jag dör nästan! Det går klockan 20.00 på måndagar (samtidigt som Top model 14 jag vet ;o så då kan du se det på Svt's hemsida istället) för er som vill kolla och om ni har missat det första avsnittet som sändes igår kan ni klicka här för att kolla! :) Awesome!





Sony Ericsson Hazel





Glömde ju skriva det men jag har beställt den här mobilen nu. Eftersom att min andra gick sönder... Betalar den själv, ganska skönt då jag slipper vara skyldig mamma massa pengar. Jag vet inte när den kommer men jag hoppas att den kommer imorrn, det stod iallfall 2-3 dagar (det brukar ju vara 2-3 arbetsdagar) och jag beställde den i lördags så jag gissar på imorgon om det inte har blivit något krångel!


Vart ska du? -Dit vi skulle tillsammans.


I don't know what it is, but I can feel it.


du sa att du var som luft för mig, och det är sant. för jag behöver luft för att leva, jag behöver dig för att leva



Sitter här med en kopp te och kollar på "Vem kan slå Filip & Fredrik?" mitt favorit programm faktiskt, haha. Aja en perfekt söndagskväll! Imorgon har vi någon temadag i skolan, jag ser inte fram emot det. Men jag har lovat mig själv att inte skolka, jag hoppas att jag kan hålla det!


when life really starts to hurt




Jag vet inte vilken jag gillar bäst, färg eller svartvit?

Igår var det innebandymatch, vi vann med 4-2, härligt! Idag har jag bakat några kakor som vi skall ha till någonting med klassen typ sälja eller vad det var. Har inte så mycket att berätta så det är väl ingen idé att skriva något då.. Så hejdå!


fans jävla helvetes snopphål!



:'(


ingenting

jag har ingen blogglust alls, jag orkar helt enkelt inte. jag tror att jag tar en liten paus. fast det är inte helt säkert. jag kanske kikar in för att skriva något inlägg då och då och svara på komentarer men förvänta er inte att det blir någon bra uppdatering. fast först tänkte jag bara skriva av mig lite!

jag är bara så trött på allt just nu, som i skolan tillexempel. jag orkar verkligen inte bry mig. men jag vet att om jag inte bryr mig nu och inte försöker nu så kommer jag bara ångra mig sen när slutbetygen i nian kommer. och jag vill inte det, men jag orkar heller inte med skolan. jag orkar inte bry mig, skolan får gå hur jävla dåligt den vill för jag klarar inte av det längre. hejdå!


the day you left, my heart left with you


I can't even begin to explain the pain. The pain I got when you walked away. You took my heart with you.


I need you to need me back.


gammal bild, fan vad jag saknar det

Det blev ingen innebandyträning idag! Skojar ni att jag är besviken eller? Jag hade verkligen sett fram emot det, och tränarn hade inte ens skickat någon sms eller något sånt om att det inte var något! :( Aja då taggar vi till onsdag istället! :) Imorgon som sagt så åker jag in till stan med Fannie, jag måste bara ringa henne och kolla att det verkligen gick! Annars har jag inte så mycket mer planerat imorrn, eller jo skola då men det orkar jag inte tänka på nu. Hihi! :)