tell the world, i'm not coming home


lets pretend everything is alright.

hemkunskapsläxan är snart klar, jag har bara en del kvar att göra. men den kan jag inte göra innan jag har vart i skolan och hämtat en grej så just nu slipper jag. fett skönt. imorgon har jag inte planerat någontiiiing, eller jo jag ska se bigbrother. but that's it.


i'll be okey, just not today, tomorrow or the day after that

det blir ingenting ikväll, fan också. aja, det kommer fler gånger. men just nu när jag inte orkar vara hemma, inte orkar med allt här, och bara vill glömma allt för en kväll. ja då skiter det sig för att jag inte har någonstans att sova. men det är okej, jag klarar mig. I always do. även om jag inte vill. jag är van.



trust noone -cause then noone will let you down.


helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete

sitter på golvet och försöker göra klart min hemkunskapsuppgift. men har knappt börjat och den ska vara inlämnad på tisdag. det är liksom den uppgiften som avgör hela mitt betyg och med tanke på att jag knappt varit på hemkunskapen någonting den här terminen så är den här uppgiften ganska svår. dels för att hemkunsk suger så jävla hårt och man blir fan sjukt deprimerad och dels för att aa, det suger rövhål. jag fattar dessutom inte poängen med hela skiten. liksom vem fan bryr sig om jag kna planera middag och lunch för tre dagar? som att jag kommer göra det när jagblir äldre eller? jo kanske om typ tio år men då är det ju inte alls lika krångligt som det här skiten. så jag pallar inte. mamma får bli hur jävla förbannad hon vill för hon kommer ändå inte vara argare än jag är på den här fuckingäckelböguppgiften. suger så jävla hååååååååååååååårt och blir så jävla aaaaaaaarg.

trust noone -cause then noone will let you down


vet inte vad som hände, men det brukade vara vi. vi tre. men sen gick något fel någonstans. och nu är det ni fyra. jag backar, för jag vetifan om ni ens vill ha mig där. eller rättare sagt, jag vill inte vara där när det är såhär. det var vi mot allt, jag älskade er så in i helvete. men jag är trött på att folk ska "ta" er ifrån mig. men det värsta är att ni inte märker det själva, för ni är ju asglada att ni blivit kompisar med dom igen, men jag klarar inte av det. förlåt, men jag gör verkligen inte det. hata mig inte.

trust noone -cause then noone will let you down

och nej, ingen av er som läser det här vet vad det handlar om. det handlar inte om er, så missförstå inte och bli sura nu va.

p.s valborg kommer suga getkuk.


jag är ingenting




egentligen borde jag ha vant mig nu, vant mig med att inte må bra, att vara ledsen, ha ångest och med alla rösterna inne i huvudet som skriker på mig. som skriker hur jävla dum i huvudet jag är och att allt var mitt fel, att om jag bara hade brytt mig lite mer ifrån början hade ingenting av det här hänt. men det har jag inte. inte ännu iallafall. men eftersom att det troligen alltid kommer vara såhär så kommer jag att vänja mig, det tar bara lite tid. helvete alltså, jag brukade vara en sån som aldrig grät, som alltid var glad och oftast positiv. vad fan hände med henne? jo livet hände. världen är fan inte rättvis någonstans och jag kom sist, drog nitlotten, hamnade på botten och vad fan man nu säger. för där nere är jag nu. på botten. där kommer jag stanna, inte för att jag vill. utan för att jag inte vet hur jag ska ta mig upp. och när jag lyckas komma på det kommer jag vara ännu mer svag, för svag för att ta mig upp. det bara är så.

- jag kommer aldrig mer bli mig själv.

det här är inte jag och jag kommer aldrig mer bli mig själv




dagen orkar jag inte prata om. den har inte varit dålig men inte bra heller. den har bara varit. precis som vanligt. imorgon hade jag tänkt åka och kolla på mitt gammla fotbollslags första match, dels för att jag saknar det och dels för att plåga mig själv. för att det är något jag gillar att göra. plåga mig själv. och har ni tur tar jag med kameran så får ni massa bilder på den mest underbara sporten i världen när jag kommer hem.

-jag kommer aldrig mer bli mig själv.

jag behöver någon.

vad fan gör man när man har bestämt sig för att man inte orkar mer, men är för feg för att göra något åt det? vad gör man när det enda man ser när man stänger ögonen är ansiktet av den du saknar mest som ber dig komma? vad gör man när man behöver prata med någon men ingen orkar lyssna på dina problem? vad gör man när man glömt bort hur det känns att vara lycklig? vad gör man när dom som borde vara där för dig och ställa upp för dig inte bryr sig alls? vad gör man när dom vänner som svor på gud att dom skulle finnas där egentligen inte menade det?

för jag orkar inte mer, jag ser honom hela tiden, jag behöver prata med någon, jag vill vara lycklig, jag har ingen som bryr sig och jag har alldeles för många vänner som sa att dom skulle finnas såfort jag behövde dom. men som inte finns här, nu när jag behöver dom mest.

shopping, typ






nästan det jag köpte igår, förutom två strumpbyxor. men alla vet ju hur dom ser ut så vafan.

i'll like you until you give me a reason not to like you



det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. det måste bli en bra dag! det får inte gå åt helvete. då vet jag inte vad jag gör.

bort från verkligheten.

jag behöver dig

du sa att du skulle finnas där när jag behövde dig. men vart fan är du då? nu när jag behöver dig som mest.

förlåt om du hatar mig, men jag älskar faktiskt dig. mer än allt annat. kent

tävlingen



justfan, tävlingen ja. det var ingen som hade rätt. emma var väl den som var helt klart närmast mene, inte exakt det jag ville få fram.

det rätta svaret skulle vart: she's the man, för att den är den enda som inte har något med indien att göra.

resa långt här ifrån, låt oss bli dom som försvann.


bilden är tagen och lånad av sara
bort från verkligheten.

vet att jag inte bloggat men jag har haft lite annat för mig.
helt galet i fredagskväll, men sjukt kul. somnade väl halv fem och vaknade halv nio. härligt. ajhue. så igår när jag kom hem så somnade jag klockan sex typ, jävlar ja. och har sovit ända till nio. var jag trött eller? :)


starting today, I'm breaking out of this cage



just nu sitter jag säkert på bussen in till stan, för att praoa sista dagen på kappahl! satan vad skönt. vet inte när jag uppdaterar nästa gång, men det märker vi!

nämen, gör jag?


i can't live if living is without you

grattis pappa. du skulle blivit 55 år idag. såg din gravsten för första gången idag. så jävla fin var den. men jag har inte vågat gå dit och se för jag visste att om jag såg den ligga där med ditt namn ingraverat bredvid farmor och farfars så skulle jag bara börja gråta. det gjorde jag ju också. fan vad jobbigt det var. men du ska veta att jag älskar dig och saknar dig så sjukt mycket. det går fan inte att beskriva.
du är min hjälte.

sug


dagen söög. min praoplats suger. så satans tråkig. imorgon blir det nog lite roligare kanske, för amanda ska också praoa i stan då så då träffs vi när vi har lunchrast. annars då? fyller ju år imorgon!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! fast ne, jag längtar faktiskt inte så mycket. eller visst det ska ju bli kul att fylla 15 mene, jag är inte såå spänd faktiskt. kanske beror på att det är prao, moppekurs och att ingen är hemma på min födelsedag? jo det borde vara det. nuu då? ska på innebandyträning snart. taggad? inte det minsta.

whan words fail, music speaks


måste bara säga en sak, fan vad jag saknar min gammla mobil S500i. men den finns inte att köpa längre, men skulle gärna vilja ha den igen. jag hatar alla nya mobiler, det är bara touch hela skiten. om någon har den här mobilen som fungerar och är i bra skick, så vill jag gäääärna köpa den! hihi :)


och världen förtjänar inte dig





var ute nyss och tog bilder på paloma. hon är fin hon.
har prao den här veckan, men har inte varit där idag. är sjuk och jag vet inte om jag ska dit imorrn heller men jag måste nästan. för jag har moppekurs och den får jag inte missa. då kommer jag faila utav helvete på provet. och det vill jag verkligen inte. för jag pallar inte vänta länge till på det där kortet. var ju och körde på gokartbanan i lördags. och det gick väl bra. hoppas jag.

han vänder om, jag bara ler




bilderna är tagna tidigare idag. nu måste det ju vara vår!? får bara hoppas att det håller i sig, alltså att det inte kommer någon mer jävla snö. för här på gotland så har all snö smält bort. sjukt underbart!

vilken ska bort?



det finns säkert fler "rätta" svar, men det är det svaret som jag tänker på som blir det rätta! om det nu är så att fler som gissar rätt så tar jag den som gissade först.

vad vinner man då?
- inget stort kanske men du får en bildlänk i min meny i en månad.

du får komentera flera olika svar men då ska de vara i enskilda komentarer!
tävlingen avslutas fredagen den 15 april.
alltså, vilken ska bort och varför?

jag publicerar ingen komentar som har med det här att göra förens tävlingen är avslutad, då blir det mer rättvist.

never regret anything that made you smile.

nu är det såhär va, att jag har en känsla. men jag vetifan vad den betyder eller vad det handlar om. men jag gissar på fotbollen. ni kan inte ana hur jävla mycket jag saknar fotbollen. hur mycket jag saknar laget, dom röda tröjorna, det gröna gräset, fotbollsskorna, konerna, målen, svetten, tårarna, skratten. ja allt fan. det har fan gått över ett halvt år sen jag slutade. och jag har ångest över det varje dag. jag saknar det varje dag. såfort jag hör dom i skolan prata om att det är "fotbollsträning ikväll" så blir jag så sjukt avundsjuk, ni har ingen aning om vad jag skulle jag göra för att få vara en del av allt det där igen. vad som helst. men det är för sent. för sent för att bli lycklig. jag hade chansen, jag hade allt. jag sumpade allt, jag får skylla mig själv. för jag är inte värd det. inte alls. men jag vill, jag känner och jag saknar. åt helvete vad jag saknar det.

- det är så jag säger det.

your secret's out, and the best part is it isn't even a good one


from day one I talked about getting out.
but not forgetting about,
how all my worst fears are letting out.
he said why put a new address on the same old lonliness?
when breathing just passes the time,
until we all just get old and die.
now talking's just a waste of breath,
and living's just a waste of death.
and why put a new address on the same old lonliness?
and this is you and me and me and you until we've got nothing left

how could you not have known, i'd be the one you left behind

m. du känner inte mig längre. jag känner inte dig. jag hatar det här. det finns inte, finns ingenting jag inte skulle göra för att spola tillbaka tiden 2 år. ingen fattar någonting. ingen vill fatta någonting. för jag är inte värd den tiden, den tid det skulle ta att förstå allt som har hänt och som händer just nu. här bakom stängda dörrar. när ingen annan ser. dörrar som smäller, fula ord som kastas på varandra, hot, bråk, tårar, jag vill inte mer. jag orkar inte mer. jag klarar inte mer. jag vill bort. härifrån, på riktigt. inte bara resa någonstans. jag vill bort. hade jag fått byta p mot m hade jag gjort det, utan tvekan. förlåt m.

here comes the rain again, falling from the stars. drenched in my pain again. becoming who we are

jag kommer aldrig mer bli mig själv.

kom låt oss gå härifrån låt oss resa någonstans. resa långt härifrån. låt oss bli dom som försvann


people don't change the world. the world changes people


this is just who i am this week



dehär är jag just nu. osminkad och ofixat håår. i varje fall så hade jag tänkt kolla några bigbrother avsnitt nu och sen blir det väl duschen, hårinpackning, ansiktsmask och hela skiten.

no wise word's gonna stop the bleeding


if i said that i need you now, would you hold it against me?


what doesn't kill you is gonna leave a scar



i know that everything is my fault, but still that isn't the part that hurts the most. the thing that really hurts is when you lie straight to my face and say everything will be okay. because it won't


om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

har vart hemma från skolan idag. hade feber tidigt imorse. typ vid klockan sju, åtta kanske men sen dess har jag inte haft det. så jag tänker spela innebandymatchen imorrn. jag ger fan i om jag kommer vara sjuk en månad efter bara för det. jag tänker inte missa säsongens sista match. aldrig i helvete. så nu tänker jag hopppa in i duschen en snabbis. så att jag är fräsch till imorrn.

hansa hoburg f96, jag älskar er tjejer.