You'd said we'd never get this far You said your words, we've played our parts

jag saknar min bror.

here i go again on my own, walking down the only road i've ever known.

helt jävla värdelös. det är precis det jag är. så värdelös att flera vänner inte orkar med mig. jag klandrar dom inte, för jag orkar heller inte med mig själv. så sjukt dålig är jag. och jag mår bara dåligare av att veta att jag är så dålig. och jag saknar maja, vi har inte pratat på över en vecka typ. hon klarar sig säkert men det gör inte jag. inte utan henne. men jag vill inte vara jobbig. vill inte att hon skall snacka med mig för att jag vill. och det blir så.
nu när jag äntligen har fått en lite mer positiv inställning till skolan så går allt annat åt helvete. orkar inte med det mer. orkar inte det här. för jag sörjer fortfarande, jag saknar och jag vet. även fast det gått ett tag nu. så saknar jag fortfarande. och jag är fortfarande inte redo för att folk ska snacka om det. jag vill inte bli påmind!
jag tänker gå och lägga mig nu och skita i allt annat. ingen kommer ändå märka något.
nu ska jag gå ut och röka ihjäl mig, tja.
fittnylle.

forever alone

right now mannen.
orkade inte se prison break så istället ska jag stänga av tv:n och läsa lite i min fina (haha) bok. nej men den börjar faktiskt bli ganska bra. iallafall värd att läsa ut. inte för att jag har något val men ändå liksom. imorrn efter skolan så blir det innebandyträning typ klockan fyra, ååååh orkar inte. men måste. måste.
tjA.

even when you're halfway up, remember that you're still halfway down

var inne en sväng i stan med anna nyss. skulle bara följa med som sällskap liksom. träffade eve på bussen hem också så det var ju kul. hade tänkt kolla lite prison break avsnitt nu sen läsa lite innan jag somnar. men först måste jag pisse och ta en cigg. lateroo.

in the end you'll see who's fake, who's true and who would risk it all just for you

haha jag har inte ens börjat leta efter kläder till imorrn så ja, det blev inte som planerat om man säger så. jag fastnade här istället. som vanligt. nej men nu så måste jag börja kolla lite iallafall för jag måste börja läsa mannen. måste, måste! tjeenare.

read between the lines what's fucked up and everything's alright

check my vital signs to know i'm still alive
vad skulle jag ha gjort utan er? finare finns inte.

even the stars refuse to shine

kom hem från innebandyträningen nyss. och eftersom att jag inte har den sista säsongen av prison break ännu så har jag ingen klok anledning till att inte läsa boken över som jag liksom måste ha läst ut och skrivit en bokrecension om tills den 30 sept. (!!) fast det ska nog gå bra, bara jag läser boken. för det är väl mitt största problem, att läsa skiten. tycker det är så satans tråååkigt! iallafall så får jag väl sätta igång med det nu men först ska jag ta en cigg och sen plocka fram kläder till imorrn.
vi hörs väl.

i was a key that could use a little turning

drar till anna nu, sen kör vi ner till ronehamn och badar. hare bra mannen!

just another heart in need of rescue

it feels like we're drifting apart
and it's killing me.
cause girl you will always be in my heart
and you have been, right from the start.
you're the best friend anyone can ever ask for.
and it sucks that you and I ain't that close no more.
you were there when I needed you.
and you have to know, I'm here for you too.
they say that true friendship never ends
and that may be true, but our friendship's gonna fade away some day.
and I'm the one who's gonna be left alone in the rain.

i still love you.


kompis det går bra nu


längtar till måndag mannen.
glöm allt jag sagt om att skolan är värdelös och all skit för det är inte så, inte just nu iallafall. har så jävla kul ösnskar jag kunde stanna tiden här.
det går bra nu

smile, and let the world wonder what the hell is so funny

åhh, anna♥


i know this hurts, it was meant to.

fina♥
ligger i sängen just nu och känner mig lite hängig, men jag vägrar bli sjuk så jag försöker ignorera det och tänka positivt för jag tänker inte missa skolan imorgon eller på fredag. jag vet att jag har varit jävligt negativ till skolan förut men jag menar, det här är mitt sista år på högby och jag kommer ångra mig som fan om jag inte tar vara på det nu. och då menar jag att jag även ska gå på lektionerna för jag måste verkligen jobba upp mina betyg för dom suger helt enkelt dase. och dom kommer jag nog inte in på den linjen jag vill med. så ja, nu får jag jobbe som satan!
från det ena till det andra så hade jag innebandyträning igår och helvete vad vilken träning alltså. vi var ju ute så det var bara en massa fys. och det blev inte många pauser nej. men snacka om att det var skönt sen efteråt att man verkligen hade varit med och liksom kämpat sig igenom allting. speciellt efter den här sommaren då man har varit jävligt lat. så det är skönt att sätta igång igen. och btw, flickor jag älskar er!

för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar

det var inte meningen att det skulle bli såhär, det bara blev så.

skolan börjar imorgon, jag har en jävla massa jag behöver göra och klockan är halv tio. bra carro! ne men jag skall iallafall dricka upp mitt te nu och sen ska jag hoppa in i duschen, hårinpackning och hela skiten blir det. sen ska jag sätta på tv:n samtidigt som jag plockar upp alla äckliga kläder som egentligen är rena men som jag inte pallat ta hand om. sen ska jag bara packa till imorrn så är jag klar tror jag. måste kolla lite prison break också. såg klart första säsongen igår och jag kommer dö snart om jag inte får reda på om dom klarar sig.
lincoln är snygg.

i know you're somewhere out there, somewhere far away.



idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag hade tänkt att dra till anna men jag vaknade ganska sent och jag måste ännu duscha och grejer innan jag kan åka isåfall. så det blir liksom typ vid fem eller något då och jag vet inte om jag orkar. så jag skiter nog i det. imorgon drar jag till stan med fannie och dagen efter det börjar skolan. fitta.

if you didn't see it with your eyes, it shouldn't be coming out of your mouth


blev stan idag igen med anna. vädret sög ju idag också men det gick ju bra ändå. fick med mig lite underkläder hem, en tröja, hårinpackning, bodyloation och sånt. men som sagt var det ju inte så bra väder så nu fryser jag som satan igen. så jag gör som igår, tar med datan till sängen och kollar prison break. btw så är det en serie som är så sjukt värd att se, så gör det! kärlek.

do you ever feel like having a total meltdown?


hårspray|väska|byxor|t-shirt|hårsnoddar

det var det här jag köpte i stan, äääälskar t-shirten!

No I don't know where I'm going, but I sure know where I've been.



                        

kom precis hem, har varit i stan med emma. härligt. lite tråkigt väder bara. men det är ju som det är. fick iallafall med mig lite grejer hem, kanske tar kort senare och visar. nu hade jag iallafall tänkt kolla på vänner, solsidan eller prison break har inte bestämt mig ännu och mysa ner mig i sängen. fryser som fan.


cause i swear i'd burn this city down to show you the light



alltså lyssna på texten, så jävla bäst. jag skulle döda för att få se en konsert med dom. ååååhhhh!

jag måste byta stad, för nu kommer allt tillbaks

kommer hem imorrn, vill inte.

ångest

fan vad ögonen svider. pallar inte gråta för varje liten sak som händer. jag orkar inte må dåligt. jag orkar inte finnas där för alla andra när dom behöver någon. jag orkar inte gå runt och vara glad för att inte göra andra ledsna. jag orkar inte hålla allting inne längre. jag orkar inte leva längre.
varför gör jag det då? för att jag inte har något bättre för mig.

varför är det ingen som finns här när jag behöver dom? jag behöver er.

jag vill försvinna, och jag menar inte dö, jag menar försvinna. sticka här ifrån. utan att säga något. vara hon som försvann.

fml.

den här tystnade gör mig döv



ta mig tillbaka
ta mig hem
jag klarar mig inte ensam här ute.


fml


men jävla kukväder. fan vad lack jag blir! jag vill ut och sola, men finns det någon sol? NEJ! klart som fan det inte gör, bara för att jag vill ha sol idag så ska det såklart blåsa och vara mulet!? DÖÖ. igår kunde det tamejfan va sol? bara för att jag var upptagen och satt i en bil största delen av dagen? jojo. så sjukt jävla typiskt. åhhhhhh, om inte jag får sol dom sista två veckorna av sommarlovet så svär jag att jag ska sola solarium varenda dag fram tills vi börjar. för jag är blek utav helvete. hade ju redan satt på mig bikinin, men NAJ, NAJ! fml.

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil.




it's hard to say "I do" when I don't - fall out boy.

den var ju svår iallafall. eftersom att jag har sjukt blandad musiksmak, men det här är en låt som jag älskar så det fick bli den.

tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

                                    



                                äckel.


.

helt död.


I read your letter the one you left when you broke into my house


åhh, fick hem den idag.♥

14 dagar

snodde listan från mandiis, för att jag också ville göra den. so here we go.

Dag 1:
En låt som beskriver min musikstil.
Dag 2: En låt som påminner om någon speciell person i mitt liv.
Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4: En speciell låt för dig och din älskling.
Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.
Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.
Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.
Dag 9: En låt som betyder mycket för mig.
Dag 10: Den bästa låten just nu.
Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.
Dag 12: En låt från en ny favoritartist.
Dag 13: Den bästa videon just nu.
Dag 14: En låt som gör mig glad.

this is morning that's when I spend the most time thinking 'bout what I've given up,


beställt.

helvete.

ni känner inte mig. ni vet inte vem jag är nu. för jag är inte den jag brukade vara. men ni tror att ni vet, men ni vet ingenting. för ni ser inte, ni hör inte, ni förstår inte. för ni vill inte se, ni vill inte höra och ni vill inte förstå. för allt är för komplicerat. för komplicerat för att ni ska orka. jag klandrar er inte, för jag orkar inte heller. jag vet inte vem jag har blivit, men jag gillar henne inte. jag saknar mig själv. jag vill inte vara den som måste dricka för att må bra, som måste göra saker som andra ber mig att inte göra. bara för att. för att se deras besvikna min. precis så som jag brukade se ut, precis så som jag alltid har kännt mig. men ni tror att ni vet. ni tror att det är så jävla synd om er, men det är det inte. det är inte synd om mig heller. för allt är mitt fel. jag vet det. jag kunde har hindrat det här. jag kunde ha gjort så att du ännu fanns här. jag kunde har gjort så att ingenting skulle ha förändrats, men du är inte här och jag har ingenting kvar att leva för. om ingen kan ge mig en anledning till vad fan som är meningen med att finnas när det enda du vill är att inte finnas, bara försvinna. så skiter jag i det här. det skulle vara så mycket bättre för alla andra. jag vill inte vara kvar.

our biggest regrets in life are not for the things we did, but for the things we didn't do, things we didn't say. that could have saved someone we cared about.

nu slutade jag att bry mig.