jag hatar inte er, jag bryr mig bara inte om er.

jag orkar inte förklara, jag kommer tillbaka när jag vill för dethär är min blogg och dom som har något annat att säga om det, go fuck yourself. :)


i know who killed me


fifan vad failat att jag höll kartongen upp och ner?

fett förkyld och grejer men jag ska gå till skolan imorgon. men tills dess så är strepsils och vatten min bästa vän! aja, nu skall jag kolla något avsnitt av andra avenyn eller one tree hill innan jag sommnar.


lay back, it's all been done before



Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated


I can't be whoever you need me to be



jag vill inte vara "tjejen som hade en pappa som dog"


it may seem like i don't give a fuck, but the truth is i really do


don't be like everyone else, show me your worth fighting for

hihi, bara för att jag skrev att jag inte hade någon blogglust så fick jag helt plötsligt det? :)

Jag är faktiskt stolt över mig själv, den här skolveckan har jag varit på alla lektioner alla dagar. Det kanske låter töntigt eller självklart för vissa av er, men för mig är det helt tvärt om. För jag är inte sån som går på alla lektioner för att det är det som det är menat att vi ska göra. Om jag skulle få den minsta lilla "känslan" att jag inte vill gå på lektion, ja då gör jag inte det. Men den här veckan har det varit helt annorlunda. Och jag har jobbat på lektionerna också! Hah. ;) Lärarna blir så trötta på mig verkar det som för att såfort dom försöker peppa mig och försöker förstå sig på vad som pågår i min hjärna när jag gör som jag gör (alltså skolkar..) och säger "du är här för att lära dig" och jag bara svarar "nej, jag är här för att det är lag på det" så suckar dom bara och går där ifrån! Hahaha.

Men, men nog babblat om det. ;) Har ni haft en bra dag? :)


weheartit.com


what did you think was gonna happen?


Jag tänker ta en bloggpaus, jag vet inte hur länge men jag vet att jag kommer komma tillbaka. Just nu är det bara så mycket och jag har ingen inspiration! Komentarer kommer jag svara på när jag kommer tillbaka.

Sålänge får ni ha det asbra så hörs vi om någon vecka. :)


i'm scared of feeling something again.



Kommit hem från innebandyträningen nu, sjukt skönt att det äntligen blev någon träning! Imorgon är det torsdag och det innebär att vi har en 2 ½ timme lång SO/Svenska lektion med en av mina absolut "favorit"-lärare, eller....? Haha naj men, det är ju inte dom ämnena som är dom roligaste heller precis? Fifan, men jag ska fan gå! Jag måste gå...


i'd rather die for something than live for nothing



Ja, nu har skolan börjat igen. Jag dör lite varje gång jag tänker på att gå upp tidigt och sitta på en buss med massa barn som skriker. Fan alltså. Men, men jag får väl göra det bästa av situationen och tänka på det positiva! Som exempel kompisarm, lite mer rutin, något att göra och massa mer! Iallafall så hade jag tänkt gå och lägga mig nu, eller aa jag skal kolla på film innan jag somnar men ändå! Imorgon blir det (förhoppningsvis) träning, om han inte ställer in den också... Vi får hoppas på det bästa! :)


put the doctor on the phone 'cause i'm not making any sense




Skall alldeles strax dra iväg till Hemse och spela match, jag är fan lite nervös men det kommer säkert gå bra. ;) Nu måsta jag dra, men jag uppdaterar när jag kommer hem.


i never got the chance to say "i love you"



Har satt upp tavlorna nu, blev faktiskt nöjd! Och ja, dom är liite snea men jag har ju faktikt satt upp dom själv. ;) Så då blir det inte perfekt.

Fick en jävla huvudvärk nyss, så resten av kvällen ska jag nog bara ligga i sängen och se på slutet av första säsongen av andra avenyn. Jag tror inte ajg skriver något mer ikväll men vi hörs säkert imorgon!


i hate the way you say my name, like it's something secret



Nu är jag på lite bättre humör än jag var när jag skrev det första inlägget, hehe. Jag har hunnit med att skriva ut fyra bilder som jag skall sätta upp på väggen senare när mamma har tid. Det kommer säkert blir jättebra! :) Plus att jag skall sätta upp en liten hylla som jag har gjort själv också som högtalarna skall stå på. Hoppas att det blir bra! Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket...

Nu skall jag packa innebandyväskan! :)


the poets are just kids who didn't make it and never had it at all

Vaknad typ vid elva idag så då tittade jag ut genom fönstret och såg att det regnade så då blev jag sjukt lack och somnade om. Det regnar ju för fan hela tiden nu? Och sen när vi börjar skola igen kommer det säkert vara asfint väder. Så jävla typiskt. Aja iallafall så ska jag inte göra så mycket idag då, typ packa innebandyväskan, sitta vid datorn och bara ta det lugnt helt enkelt.


you're the only place that feels like home



Det blev, som planerat, staden idag. Fick med mig lite grejer hem men jag orkar verkligen inte ta kort på det men det var ändå inget intressant. Typ en långärmad t-shirt, hårinpckning, lösögonfransar och såna grejer.

Imorgon skall jag nog bara ta det lugnt, tror jag. För på söndag så är det innebanymatch som sagt och jag vill vara på topp! :) Men om vädret tillåter ska jag ut och fota iallafall, idag var ju vädret perfekt men då skulle jag iväg. Så jävla typiskt!


Write me off give up on me 'cause darling what did you expect?



jag saknar sommaren.

Jag kom och tänka på en grej, det är ju bara 4 dagar kvar på jullovet. Herrejävlar alltså, det känns som att vi typ fick lov igår? Jag har nästan inte gjort någonting klokt under dom dagarna som vi har varit lediga. Känns ju inte så bra precis, men ärligt? Så bryr jag mig inte, jag orkar verkligen inte. Psykiskt alltså. Jaja, jag får ta vara på dom dagar som jag har kvar istället.


if there ever was a god, he would help me right now.



eftersom att jag verkligen har sån sjuk bildbrist får det bli en från arkivet, hehe. jag kunde ju inte gå ut idag heller, pågrund utav den där jävla äckelsnön, fifan ja. kan den inte bara försvinna nu? skulle bli överlycklig om den var borta när jag vaknade imorrn, hahah! men my ass att det kommer hända så vi får väl stå ut ett tag till.

imorgon är det iallalfall planerat att åka in till stan, jag och fannie dåra. men det beror sig på om hon kan få skjuts eller inte... men jag svär om inte hon kan följa med då åker jag fan själv. för jag måste verkligen in till stan och handla lite nu. typ panik. eller okej så farligt är det väl inte men jag vill verkligen in nu.


I just don't want to miss you tonight


Det blev ingen träning idag, synd som fan för jag var sjut taggad! Aja, borde ju inte bli överraskad, träningarna är ju typ inställda hela tiden. Det är alltid för få som kan vara med och vår tränare tycker nog att det är ganska så värdelöst att hålla en träning för typ tre personer. Jag håller med honom i det fallet. Men det är så jävla irriterande att det aldrig är någon som kan vara med. Jag menar varför spelar man ens i ett lag om man nästan aldrig har tid? Jaja, skitsamma! Hehe, hoppas på träning på måndag iallafall, men innan dess är det match i Hemsehallen på söndag. TAGGA!


You can't fight the tears that aint coming



Somnade sjukt sent igår, typ halv tre. Men ändå så vaknade jag typ klockan 10 utav mig själv idag..? Haha konstigt men så äre. Ikväll är det innebandyträning, innan dess skall jag duscha och dammsuga. Jag skulle ju ut och fota men vädret är så tråkigt så jag kan inte, det är regn, snö och mulet så inte det bästa att vara ute med kameran då.


you don't even know



hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha, spola fram till typ 02.45. det är då det roliga kommer, alltså jag tror jag dör. Jag älskar Egoina!


show no love, love will get you killed




alltså det är typ någon som komenterar massa bloggar med mitt bloggnamn, för jag får massa komentarer där det står "jo det är bara bra, själv då? :)" "hehe jag skall inte göra så mycket, dura?" o.s.v. Och så går jag in på dom bloggarna för att svara och så märker jag att vafan jag har ju aldrig varit inne på den bloggen förrut? Sjukt irriterande... haha.


yeah, i bleed just to know i'm alive



Jag har inte gjort mycket idag, fifan. Men imorrn måste jag fan ut och fota! Jag börjar få allvarlig bildbrist här, hah. Så det står iallafall på shemat tillsammans med innebandyträning och dammsuga rummet... Sjukt tråkigt men sånt som måste göras (dammsugningen alltså, inte träningen haha) så att det inte ser förjävligt ut! ;)


i confess, i messed up dropping "I'm sorry's like you're still here

Hej!
Vaknade faktiskt ganska tidigt idag, tio i elva. skönt att inte sova bort heela dagen iallafall. Är ensam hemma till klockan halv fem idag, ganska skönt. Så jag hade tänkt att se lite tv nu eller någonting, senare skall jag fixa lite med USB-minnet och föra över det mesta till den här datorn. Jag tror nog att jag lånar mammas USB-minne, för det är på 16 gigabite, så jag slipper göra så många gånger! :) Nu skall jag ta och äta lite frukost, eller a vad man nu kan kalla det klockan ett på eftermiddagen? Hehe...



Fall out boy♥


I don't want the world to see me

Idag fick jag hem min bärbara dator, min morbror har ju haft den hos sig för att installera allting och göra en backup och massa sånt. Så nu kan jag sitta i sängen med datorn i knät igen! :) Men nu kommer ingen dricka i närheten av min dator... haha. Aja, jag hade tänkt kolla lite på One tree hill nu eller någonting sånt! Eller kanske blir det andra venyn, vi får se. Just nu har jag typ ingenting på den här datorn men jag skall lägga över lite bilder, serier och filmer senare, när jag har ork och tid. Så just nu får det bli en gammal bild.


Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så.

 

jag rekomenderar den även om det inte var den bästa jag har sett!


hur jag fixar mitt hår

jag får väldigt ofta frågor om vad jag använder för produkter och sånt när jag fixar mitt hår, så nu har jag gjort en video på just när jag fixar mitt hår, där står även vilka produkter jag använder! :)



jo, jag vet att kvalitén och ljuset är dåligt men så blir det när det inte är någe bra dagsljus..


you got me to change



Jag älskar bruna ben, och jag älskar bun utan sol! hahah ;)


and i've hurt myself by hurting you




linne - JC | t-shirt - cubus | jeansleggings - cubus

hahahah, jag ljusade upp bilden så mycket så det ser ut som att jag inte har några armar eller ett huvud! haha.


miss noway it's all good









Jag hade lovat några att lägga upp bilder på mitt rum, (jag har ju flyttat) så här kommer dom, försökte ta kort på det mesta men jag sket i att ta på typ fönstrarna (jo, jag har två.) och dörren. Så ja såhär blev det. Tog inte kort på två hyllor heller men dom är ändå inget att se, typ en vit hylla med hårspray och bäcker bara. ;)


if you don't love me, pretend



Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det ansiktsmask, te och andra avenyn!

Ha en trevlig kväll allihopa. :)


who sits alone talking to the moon?



Idag har jag inte gjort något vettigt alls faktiskt, eller jo jag fotade lite förut men jag kom ut försent så det blev inte så bra. Men vissa går väl att använda. Imorgon så är det inneabandyträning, åh fyfan vad jag har längtat. Jag hatar när det är uppbehåll och sånt. Så det ska bli så sjukt kul att sätta igång igen! :)

För någon vecka sen märkte jag att mitt batterigrepp typ gått sönder. Bara sådär, utan att jag tappat det eller någonting så jag hoppas att vi kan reklamera det för jag saknar det faktiskt och plus att när jag har batterigreppet på så har jag en färrutlösare som funkar till greppet. Och som dom flesta säkert vet funkar dt inte med en fjärrutlösare till Canon EOS 1000D annars eftersom att den inte har någon IR-sensor, så det är ju lite tråkigt! Men jag hoppas verkligen att jag får ett nytt eller att det går att laga. :)


nu, när jag saknar dej som mest.

jag brukade alltid ringa dej när jag hade bråkat med mamma. även om du inte fattade något så lyssnade du. hade jag kunnat hade jag ringt dej nu. inte för att jag har bråkat med mamma, utan bara för att. för att jag saknar dej, för att jag älskar dej. jag hade gett vad som helst bara för att få en timme till med dej men när jag hade dej var jag för korkad för att ta vara på tiden. 8 maj, jag minns det som om det var igår. i sex timmar satt jag på det där jävla sjukhuset, väntade på att dom skulle komma och säga "ni kan komma in nu, han har vaknat och allt ser bra ut." men inte fan kom det nån och sa så, tillslut fick vi iallafall komma in och träffa dej, du låg bara där och blundade, jag hatade alla de 1000 sladdar som du var ihopkopplad med. och jag minns exakt vad jag tänkte just i det ögonblicket då jag sist såg dej "levande", jag tänkte "förlåt" och även fast jag inte sa det högt så vet jag att du förstod det, att du uppfattade det. och pappa, förlåt jag är så jävla ledsen för all skit du fick gå igenom och om jag kunde skulle jag ta tillbaka alltihop.