no matter what i do, i always forget to forget you


can't get you out of my head


fett ful bild o allt det där. men sånt är livet.

imorgon ska vi ha studietorgsdag, hatahatahatahatahatahatahatahatahata. mene klart jag ska till skolan ändå? får väl gå runt med maja och ha kul!? allt blir ju roligt när man är med maja. idag sög dagen lite mer än alla andra dagar. för det första så har jag fortfarande SJUKT ont i min näsa och för det andra hade vi hemkunskap. åt helvete med det.

förresten så fick vi läsa våra "omdömmen" inför utvecklignsamtalet och hahahahah typ tre lärare skrev "jobbar aktivt på lektionerna, har en positiv inställning till skolan" hahahhahahahahhahhahahaha, är jag sååå bra på att låssas? nice.

gonna camp in my sleeping bag, i'm not gonna move



egentligen har jag massa sånna hur deppinlägg i utkast, fast på min andra blogg. här har jag bara två. för jag skriver massa sånna här inlägg men vågar aldrig publicera dom. kanske kommer publicera det här, vi får se.

they say bad things happens for a reason

but no wise word gonna stop the bleeding
and what am I gonna do when the best parf of me was always you?



i'm not broke, i'm just a brokenhearted girl

when a heart breaks no it don't break even







dehäär är det sminket jag använder varje gång som jag ska iväg någonstans. typ. ibland blir det bara mascara, kajal och puder för att jag är laat.  mene nu vet ni det och synd för er som inte ville veta för nu fick ni veta ändå! :)


OCH JAA, DET ÄR JAG SOM HAR DAGIT BILDERNA SÅ OM DU "LÅNAR" DOM UTAN ATT FRÅGA BLIR DET JÄVLIGT SYND OM DIG :)

buhuhuhuhuhuh


VET NI VAD JAG PRECIS GJORDE ELLER? nej det vet ni inte. men ni ska få veta det nu. snäll jag är va?
jag tappade den bärbara datorn rakt på näsan. DRA ÅT HELVETE vad ont det gjorde. jag bara låg i sängen med min bästa vän när den helt plötsligt anfaller mig? VAD HÄNDE LIKSOM? okej jag råkade böja på benen liiite för mycket, men ändå.

AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ!

if this isn't true love, then i don't know what is

"we're the therapists pumping through your speakers delivering just what you need
we're the chemists who've found the formula to make your heart swell and burst
no matter what they say, don't believe a word"
                                                              - fall out boy
                                                                              ♥


when words fail, music speaks


The Script taught me how to move on.
Greenday taught me that government's gonna fail someday.
Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love
Eminem taught me that life is hard but you can make it through
Travis McCoy taught me to be generous
Taylor Swift taught me not every boy is going to treat me right
30 Seconds to Mars taught me to speak whats on my mind
Michael Jackson taught me to always love the people around me

Music taught me to live


this waiting is killing me 'cause all i want is for you to see


DET ÄR VÅÅÅR FÖR HELVETE!

det blev lite ändrade planer ikväll, igen. anna kommer nog hit ändå så jag slipper ligga och ruttna i min säng själv. hon sa att hon skulle cykla. HAHA. lycka till! det är pisskallt ute just nu. meeeen, våren är typ här. småfint.

have you ever tried to smile and hide your pain

even though you're really not okay? I have.

       


idag skulle jag egentligen va med anna, men naj hon kunde inte komma hit. så istället åkte jag in till visby och såg på herrarnas första kvalmatch, det var sjukt kul och hansa vann med 11-8 över söderköpings ibk. :) imorgon har jag inget alls planerat. fett tråkigt.

 

 


I want to belong here but something feels so wrong here



"egentligen gillar jag skolan, det är bara lektionerna jag hatar."

skolan var väl helt okej, fast inte lektionerna då. men första lektionen blev inställd eftersom att vi inte hade nån lärare, det gjorde ärligt min dag. annars var det väl som det brukar, struntade i spanskan eftersom att jag hatar det av hela mitt hjärta, men resten var jag på. helgen då? har inte så mycket planerat, eller jo jag ska nog vara med anna imorrn. hon kommer nog hit tror jag. vi får se.

jag längtar till måndag.

nothing's gonna change the things that you said

and nothing's gonna make this right again




Ska snart dra på innebandyträning, väntar bara på att mamma ska komma hem eftersom att hon ska skjutsa mig. Är inte speciellt taggad men jag blir väl när jag kommer dit. Får man hoppas. Annars då? Har vart ledig så har bara slappat, varit på promenad med hundarna och varit ute och fotat. Perfekt vårväder idag. Kärlek!

hey mom look at me think back and talk to me




did I grow up according to plan. and do you think I'm wasting my time doing things I wanna do. but it hurts when you disapprove all along.

the proposal



Har precis sett klart på "the proposal", den var helt okej och ganska rolig. men samtidigt lite romantisk och sånt skit. så den var bra!

var uppe på hemse och spelade match förut, det gick väl sådär. vi spelade bra men lyckades inte få in bollen så många gånger som vi var värda tycker jag. matchen slöt 3-3 efter att dom fick in sitt sista mål med 7 sekunder kvar att spela. suurt. lyckades göra ett mål och en assist iallafall, så jag är väl nöjd.

i don't believe that anybody feel the way i do, about you



var ute nyss med fannie och tog lite porträtt, vissa blev väl okej och vissa ska vi inte ens prata om. jag säger bara en sak, bäver. HAHA. Den här helgen har jag planerat att vara med Fannie, spela innebandy och städa rummet, typ. Nånting sånt.  

I hope you choke and crashed your car







det här är äkta kärlek, ♥

jag är kär i den fulaste killen i världen

jag vet att uppdeteringen är bäst, fast tvärtom. men jag har faktiskt sällan tid att sitta vid datorn. plus att jag börjar tröttna på min design och i förra helgen hade jag tid att fixa en men då gick det inte att ladda upp bilder på f*ttblogg.se! gaah, blir så jävla sur.

aja shitthesame, ska kolla på "världens strängaste föräldrar" nu, så vi hör väl. kanske.


i know this hurt, it was meant too

-living's just a waste of death.




och hon är bäst i världen också!

en feeeeeeeeeeeeet länk.


'cause after all, you're my wonderwall



jag kommer nog beställa alt det här imorrn när mamma kommer hem! bara för att jag längtar till sommaren så sjukt mycket.

because maybe, you're gonna be the one that saves me



helt jävla random men idag har jag iallafall haft min mobil i exakt 4 månader. tiden har gått fort! haha.


i'm sure you've heard it all before

jag har inte gråtit på länge nu, inte på flera veckor. för jag orkar inte mer, någonstans djupt därnere har jag gömt all jävla sorg och för första gången på snart ett år har jag lyckats att hålla den kvar, hålla den kvar tillsammans med alla tårar. och jag tänker inte börja känna efter, för som sagt, jag orkar inte. pappa valde att lämna oss, det var det som gjorde mest ont, att han hade ett val. jag kommer aldrig förstå hans val, men jag kommer acceptera det. för vad ska jag annars göra åt det. min pappa är död, och vad fan ska jag göra åt det? jag kommer alltid sörja honom, älska honom, tänka på honom och sakna honom. men jag kan inte göra något åt det faktum att jag aldrig kommer få se honom skratta igen, höra honom prata igen och aldrig få ringa honom dagen innan min födelsedag och säga "grattis på födelsedagen". så varför ens försöka? jag älskar dig.

- det kommer bli bra igen.

when you're coming back, i won't be here


nothing last forever i'm sorry i can't be perfect



för trött för att tänka, så jag pallar inte skriva någe långt inlägg. inte för att ni skulle läst det men ändå.. skolan var helt okej. ganska rolig faktiskt, bortsett från lektionerna dåra.

did you know you used to be my hero?


Moving at the speed of light into eternity



>>BULB/f5,6/ISO 100<<

älskar att leka med ljuset, hihi. har knappt redigerat dom, bara dragit lite i curves. ;)


does she love you better than i can?


>>önskar att det verkligen va så<<

match idag då, vad ska man säga? vi vann med 0-16 och hade bara 9 utespelare. vi spelade väl okej, men vi kan bättre. fast jag ska inte klaga. lyckades få in ett mål, ett av 16 sjukt dåligt. imorgon är det inte ens säkert att det blir någon träning, åhh jag om ville spela. men jag får hoppas på det bästa (alltså att det blir träning) för jag är verkligen sjuuukt taggad på träning imorgon.  


i ain't never gonna tell you you're worth it, 'cause you're not




if today was your last day, if tomorrow was too late



kom hem från v-by nyss, då hade tydligen mitt batterigrepp kommit tillbaka som vi skickade in på reklamation eller något. snacka om att jag blev glad!? annars då? hittade inte så mycket i stan, inte för att jag letade efter något speciellt heller så.. ikväll ska jag och fannie kolla någon film eller några, vi får se hur mycket vi orkar.

paranormal activity



det blev lite ändrade planer idag. hade tänkt att ha en slappardag men istället så var jag med fannie på hemse ett tag. men nu är hon här och hon ska sova här. imorgon så åker vi in till stan och har det kul! men ikväll så ska vi se på paranormal activity 1 och 2 och käka ballerina. har inte vågat se dom själv haha.

some say that it changed me, or that it made me


jag älskar den här låten♥

everything that you asked me to be

is falling apart right infront of you.

-här skulle det stå någon jävligt bra text om hur jag inte pallar bry mig om vad andra tycker, men inte fan kom jag på något om det!-


i miss you and i won't stop, 'cause i can't stop




On the first page of our story The future seemed so bright



sjukt ego, men vafan har ju inga andra bilder.

Krullis igår gick väl sådär, vi kunde gått cidare om vi vann vår sista match. Men det gjorde vi inte. Men ajg är glad ändå, det var ju kul iallafall. Nu ser vi fram emot BRS-cupen istället (en innebandycup som funkar på samma sätt som Krullis.) Åkte på innebandyträning nästan direkt efter Krullis också, så jag var ganska trött när jag kom så jag somnade typ vid elva någonting. Sjukt.

Aja, min "volumaster" som jag beställde har kommit så mamma tar väl med sig den hem imorrn när hon slutar antar jag! :)