carro hissar & dissar
FOTBOLL
Finns det någon sport som är roligare än fotboll!? det är underbart kul att spela fotboll, det är sjukt kul att titta på fotboll, o.s.v! fotboll är bäst helt enkelt! ;)

GLASS
Jättebra för halsen när man är sjuk, och hur gott som helst, och den perfekta sommarglassen, är ju såklart twister och calipo! passar perfekt en varm och sommrig dag :)

ATT LÄSA BLOGGAR
Jag tycker att det är jättekul att läsa bloggar, en blogg med mycket bilder och kul text är perfekt när man har tråkigt, jag brukar läsa kompisars bloggar men också andra bloggar. O i bland läser jag dom här kändaste bloggarna som kissies.se, desireenilsson.blogg.se, kenzas.se o.s.v!


ATT VARA SJUK
Det finns inget att göra, mer än att se på tv och sitta vid datan men det är inte speciellt kul! inte hela dagen iallfall. och sen så känner man sej så ofräsh! 

FLUGOR

Finns det någon insekt som är mer irriterande? jag hatar att vakna upp av att det klättrar flugor på en. och hur många man en smäller så kommer det bara tillbaka ännu fler! flugor? NEJ TACK!

ATT VAKNA KL: 07.00
När man är hur trött som helst, men ändå inte kan sova. O veta att man måste gå upp klockan sju nästa morgon, inte kul nej!

"blir dyrare än zlatan"Min idol, den bästa av dom bästa! Messi, han e sjukt grymt bäst. och att han förmodligen skall fortsätta spela för det bästa laget, är ju bara helt underbart! Men att han är dyrare än zlatan var väl ingen överaskning, eller? visst zlatan är sjukt bra, men han är inte ♥Lionel Andrés Messi!♥

Messi in my heart, always and forever!


sjuk.

haha vilken "comeback" det blev, verkligen. ett inlägg, xd.
men iallafall nu känner jag att jag verkligen har lustatt blogga, och skall försöka uppdatera några gånger om dagen! och jag trodde att det skulle bli lättare nu när skolan började igen, men icke! då var man inte bara upptagen längre, utan sjukt trött också! Men jag skall verkligen försöka! iallafall, jag är sjuk! femte dagen i skolan, great.
 
men jag skall väl inte klaga, det kunde varit värre, jag kunde ju haft svininflensan, (vilket jag verkligen inte tror att jag har.) men det är bara det att det kanskee inte är så kul att missa så mycket dom första veckorna, och vi skall ju ha nån utflyckt imorrn också men jag tror inte att jag kan gå på det. och liksom kul då kommer bara folk tro att jag skolkar! men det skiter jag i. hellre att missa en j*vla utflyckt och vara hemma och vila upp sej så att man orkar vara med på matchen på lördag ;) right!?

haha men iallfall, just nu ser jag på dam-em! finland vs holland. fast ioförsig så är det ju bara repris tror jag men det är kul iallafall! ;) sen så är det ju skitkul att sverige vann mot ryssland, med 3-0 :D grymt bra! den första premiärsegern på 12 år, stod det i aftonbladet!


*stolt svenne ;)*

a men nu skall jag se mer på tv, och för er som undrar så vann finland med 2-1 ;)

yeeey.

hejdå! <3

tillbaka nu!!

hejsan svejsan!
det blev en rätt så ordentlig bloggpaus, men det var bara för att det är ju sommar lov och då har man så mycket annat att göra!! och jag ber verkligen om förlåtelse för att jag inte skrev vem som vann veckans blogg! men jag tyckte att eftersom att jag ville ha bloggpaus, så var det onödigt!
men iallafall vinnaren är iallafall camila!


aja, nu är jag tillbaka och vi hörs mer senare!! <3