i bleed just to know i'm alive

       
just nu, kollar på bigbrother och desperate housewives samtidigt. går ju sådär. men jag vill mest bara se vem som åker ut ikväll. åhh, jag hoppas verkligen att chrille och simon får vara kvar. alltså hoppas jag att peter och sara åker ut. imorgon blir det skola och sen har jag ingen aning, är väl hemma hela kvällen som vanligt. tss, det märker vi.


susie we've run out of time oh susie say what's on your mind we've got nowhere to run


duschen dirrmode. fett skabbig. jag vet att ni ville veta!!

att bli lämnad och lämnad igen som att mista en bit av sig själv



kärlek


jag ääälskar den, måste köpa den såfort jag får pengar, och så måste jag köpa kameran. aja, det löser sig! :)

i could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping



made my day (kväll?)
jag älskar dig med. ♥

and i just can't take it another day whitout you with me it's like a blade that cuts right through me

       
sjuk tjej. fast inte så jättesjuk, har ont i örat bara (öroninflamation?) iallafall så gör det ont som satan. så jag pallade inte gå till skolan, plus att jag försov mig. såå, jag stannade hemma.
sitter iallafall och kollar på tv, top model, och sover lite då och då. fett trött.


i want to be happy again, i really do. i just can't



åhhhh, blir så satans förvirrad. vissa av mina kompisar gillar inte när jag är med vissa kompisar. och vissa kompisar ber mig ge vissa personer en andra chans medans vissa kompisar säger att dom andra inte är värda en andra chans. medans vissa kompisar inte lägger sig i och låter mig vara med vem jag vill. och vissa "kompisar" pratar inte ens med mej, men dom är tydligen inte aaaalls sura på mig. och vissa kompisar är bara helt underbara.
förvirrad? välkommen i klubben.

Tha face on the milk carton


men hej.
har precis skrivit klart min recension av "saknad: jennie 3år" (på engenlska, "tha face on the milk carton") det gick jävligt bra. innan jag började fick jag typ panik för jag hade inte ens börjat skriva på den och den skulle vara inne på fredag. men det löste sig och när jag väl började skriva kunde jag inte sluta. jag blev faktiskt ganska nöjd, det brukar jag aldrig bli. så det känns skönt. får bara hoppas att peppe gillar den också, heheh. nu hade jag tänkt se filmen till den, på youtube. ohyeah! haha men naj vi hörs väl.

everytime you walked away you took a piece of me with you

en del av mig tycker att det var själviskt av dig, men den andra delen vill bli precis som dig.
jag sa till folk att jag trodde att jorden skulle gå under i lördags, men jag trodde egentligen inte på det. jag hoppades. det skulle vart så jävla mycket enklare. alla skulle dött, vi skulle fått komma upp till dom vi saknar och älskar. jag skulle fått komma upp till pappa. och eftersom att alla hade dött så var det ingen som skulle blivit lämnad kvar, lämnad ensam. för det är precis det jag är nu. ensam. jag vet att jag har vänner som bryr sig. men det ända jag väntar på är ett tecken som visar att dom faktiskt gör det. för då kan jag sluta ora mig, sluta vara rädd. rädd för att folk inte bryr sig. jag vågar inte berätta det här för er i verkligheten, för att jag är rädd för att ni inte skall bry er. 
                     jag är inte rädd för att berätta, jag är rädd för reaktionen.

sick of trying, tired of crying.
yeah i'm smiling but inside i'm dying.


a little out of touch a little insane, it's just easier than dealing with the pain



easier than dealing with the pain.

if you have to fight for the love of your life, maybe he's not worth fighting for



fredagen - skolan var som vanligt, nästan. sa hejdå till alla ifallifall att vi skulle ha dött igår liksom. men så blev det ju inte. åkte iallafall in till stan, handlade lite grejer som jag inte orkar ta kort på. en annan gång kanske. missade bussen och fick vänta på busstationen i 1 & ½ timme. kul. sen hem och sova typ.

lördagen - åkte upp till hemse till klockan 11:30 och mötte eve, ellen & julia för att vi skulle in till stan på innebandyavslutningen. när vi väl kom till kanonen (eller a, uncle joe's som dom har bytt namn till.) så blev vi indelade i lag och hade typ 4-kamp. jättekul! fast jag sög i bowling, min totalpoöng på två game var liksom 75? HAHA. men mitt lag vann laserdome iallafall. aja sen åkte vi och bada, och jaa, jag hade iallafall kul. vi gjorde inget mer tror jag. men jag hade iallafall skitkul. så jävla roligt hade vi. 

 

which came first? the music or the misery?



skolan var helt okej. faktiskt. imorgon är det fredag och efter skolan åker jag in till stan med fannie, efter det ska jag hem säkert ta kort på det jag köpt och spendera resten av min kväll här. yey. det kändes som att jag hade en jävla massa att skriva, men tydligen inte. så vi hörs när jag har det! 

just so you know you'll never know. some secrets weren't meant to be told.


fett ful bild och allt sånt dära, men vad gör de då?

bigbrother börjar snart så då måste jag ju se det, såklart. sen måsta jag läsa lite i min bok och efter det måste jag sova om jag ska orka upp imorrn, vilket jag måste. för det är ju skola, kan ju inte sitta hemma och missa allt det roliga!? haha jag var sjuuukt ironisk, hoppas att ni fattade det. annars blir det ju lite småjobbigt. haha. K/bry

never mind the nights you had to cry, cause you would never let it go inside.



fett skön dag idag, egentligen inte något speciellt som har hänt. utan den har bara varit bra. det enda jag har gjort sen jag kom hem från skolan har varit att sitta här och tagit kort? typ det jag gör varje dag? haha jag suger. so what, finns ju inge annat att göra.

i don't know what to do, cause i'll never be with you



jag är med och tävlar om en reflexskärm från johanpixels.se/webbshop hos beatrice. ta chansen och var med och tävla du också!


and i'm missing you to death


bilder: google.se

har tänkt att jag ska köpa ett nytt kamerahus snart, har läst runt lite och kommit fram till det här. Canon EOS 550D. vill ju ha något som är lite bättre än det jag har nu (ochjaa, jag vet att det inte enbart handlar om vad man har för kamera.) så då tycker jag att det här blir perfekt. och jag får ju 5500:- i juni plus att jag tänkte ta ut 5000:- från mitt sparkonto så det blir äkert asbra. 

I'm the only one who's gonna get away whit making excuses today.

hatar folk som tar andras grejer, satans jubelidioter.

dagen har varit ungefär såhär --> försov mig (börjar bli som en hobby) och den här gånger så missade jag bussen också, så mamma fick skjutsa mig. kom till skolan tio minuter försent men eftersom att vi inte hade någon lärare så kommer jag inte få typ "uppskrivning" för det, nice. sen var jag i skolan til tolv, efter det åkte jag in till visby med mamma för jag skulle skriva mitt teoriprov till moppekortet, hoppas verkligen att det gick bra. sen åkte vi hem och nu sitter jag här. är så satans trött så det blir att sova dirrmode efter bigbrother ikväll.

you were the last good thing about this part of town

dom här låtarna räddar min dag
                            varje dag.


 -  -  
 -  -  -  -
                                                        jag älskar er


be aldrig mer om ursäkt för saker du aldrig gjorde


men hej ego.

kul att klockan är nio och jag har inte ens klätt på mig? kul. ingen idé att göra det nu iallafall. det är skola imorgon. JIPPPIIIIE, eller? haha naj men det blir säkert kul, kanske lite. jag vet inte. jag får göra det kul. skitsamm, nu ska jag fortsätta att göra ingenting.


our lawyer made us change the name of this song so we wouldn't get sued



hejdå datan > hej duschen!

jag älskar er mer än livet


and i was like, what the hell are you talking about? this face has always been mine


sverige var pinsamt dåliga, eller aa iallafall i 3:de period. fett ledsen.

you're everywhere but never right here, always the same. i'll come back to you someday



imorgon är det ingen skola, och jag har ingen aning om vad jag ska göra, hoppas att fannie stannar här ganska länge imorrn så jag slipper vara ensam, heh. whatever, nu ska jag se hockeyfinalen i vm.

life ain't always what it seems to be, words can't express what you mean to me



fannie är här, hon kollar tjeckien-ryssland och snart ska jag joina henne, vet inte riktigt vad som händer imorrn. men det visar sig. haha vem bryr sig egentligen? haha inte jag.

20.00, tv3


copyright | carolinakarlsson

fannie kommer hit sen och jag vet inte om hon vill se på vmfinalen. men ska jag vara ärlig, så bryr jag mig inte för jag tänker se ändå! haha najdå, men jag vill verkligen se det, jag måste se den. och eftersom att fannie är så snäll så kommer hon gå med på att se det. heh

what about me? what about my dreams



här spenderar jag min kväll, framför tv:n och eurovision song contest. hoppas ju på att sverige vinner, men tror inte riktigt det. brukar ju inte gå så bra. haha.


it's too late to make things right, probably wouldn't if i could



Canon EOS 1000D | Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS

kollar runt lite på h&m och letar efter lite fina färgglada grejer, haha. älskar färg. har inte tänkt beställa något men jag skall in till stan på fredag eller måndag, inte riktigt säker. jag behöver verkligen in på fredagen för vi ska bada med innebandylaget på lördag och då måste jag ha en ny bikinitopp, men fannie kan ville in på måndagen typ. vi får se, kanske åker inte på båda dagarna. hehe.

life only hurt when you start pretending it doesn't

but hey, a fake smile is better than nothing at all.


systers tatuering.

vaknade runt ett idag, typ. sjukt skönt att sova ut, speciellt eftersom att jag vaknade runt tre i natt och mådde illa utav helvete så spenderade en halvtimme inne på toaletten innan jag vågade gå och lägga mig. direkt när jag gick upp så började jag städa och höll på med det i tre timmar, så nu är det iallafall ganska rent här inne. skulle egentligen till herta ikväll, men naj så får väl stanna hemma och kolla på eurovision song contest med kent och lizette HAHA.


death will catch us alive, and i'm scared to death


kärlek

SVERIGE ÄR I VM-FINAL FÖRFAN!

 


I wanna start a fire, I wanna burn tonight

antingen är jag sjuk i huvudet eller så är det något annat. men jag vill göra något, jag vet inte vad, slå sönder något, sätta eld på något, skrika på någon allt jag känner. jag vet inte men något som gör att jag får ur all jävla ilska, för det är egentligen det jag är, arg, förbannad och sur. men egentligen inte lika ledsen längre. och personligen så tycker jag att det är skönt att få ha sönder något, slå något eller något liknande istället för att sitta och prata. ajaaaaaaa. care typ.

i saw your face, in a crowded place. and i don't know what to do 'cause i'll never be with you


it's time to face the truth, i'll never be with you.

ett år

but history has shown us that when times are getting hard it's time for us to grow and see exactly who we are



the morning after the storm is always brighter than the rest.
specially when you know you past your test.
but the tests are only standardized
in a little public school where they've giving you all the answers
and prepared you with the rules.
and I don't think that life on earth is set up quite the same.
it's every man out for himself.
until we make things change.


i know i'm not the one you thought you knew back in highshool


alltså va? är du efterbliven på heltid eller? jag har inte sagt att INGEN vet om min hemliga blogg som du kallar det. och även om jag hade det så var det väl för i helvete så att ingen visste om den då? och vad har du för problem med att andra vet om min blogg för och vem fan är du egentligen?

I'm sick of being alone, of being nobody but most of all, i'm sick of having nobody

jag har lärt mig att inte lita på folk, att inte släppa folk in på livet.
för det gör bara ont när dom sen är borta.
people always leave


hjälp mig flyga

berätta för mig, alla lögner.
gör det så att jag tror på dom.
annars kan jag inte andas mer.
den här tystnaden gör mig döv.





no one else can speak the words on your lips, drench yourself in words unspoken

jag talar ut

be careful what you wish for, 'cause you just might get it all


okej, för det första så är jag världens klantigaste människa. vaknade imorse av att anna ringde och frågade vart fan jag var eftersom att jag inte var på bussen och var inte i skolan när hon kom dit. och jag vart fett förvirrad och tyckte att hon var sjukt konstig för jag trodde att det var söndag. och när jag äntligen fattade att det var måndag och jag skulle till skolan så fick jag fett med panik. men aja det löste sig eftersom att jag har världens bästa morfar. sen för det andra så fick jag prata med maja idag och vi snackade väl ut om lite grejer som gjort så att jag har varit typ sur/ledsen/irriterad/arg whatever nu ett tag. så det var asskönt. för sålänge jag har maja, anna, manda, amanda, ia och emelie så är jag okej.

i just can't keep living this way so starting today i'm breaking out of this cage


försökte börja på en ny design, kom typ halvvägs, eller inte ens det och nu laggar blogg.se så det går liksom inte att ändra något i menyn. fuck them. får väl fortsätta imorrn, eller så kanske det börjar funka snart, får se. men kan ju fixa klart allt annat typ, om jag orkar. annars hade jag tänkt gå och lägga mig, kolla lite på tv och förhoppningsvis kunna somna. det brukar ju inte funka så bra oftast. att somna alltså. skitsamma, nu sitter jag bara och skriver massa skit som ni inte kan vänta med att skriva ner i era carebooks, aja who gives a fuck, inte jag iallafall.