Fotbollsträning nu♥

Heeej!
Fotbollsträning snart, tänkte att jag skulle hinna skriva lite innan jag skal kila upp till ICA. Dagen idag var helt okej fram tills bilden! Alltså jag orkar inte förklara men kort sagt: jag hatar Ronny! Han är fan en av dom sämsta lärarna på hela skolan, han ignorerar mej varje gång jag ber om hjälp... SUG. Iallfall så då var jag sur på hela engelska lektionen. Men nu är jag lite gladare och skall straxt (som sagt) på fotbbollsträning sen skall jag hem, soca över med Fannie och imorrn skall jag faga i Högbyäng vilket betyder SOVMORGON! Wooooohooooo.

Aja nu har jag inge mer o skrive om, vi hörs imorrn eller ikväll vi får se. Hejdå♥


Nu blire andra avenyn!

Nu skall jag se på Andra Avenyn! Någon mer än jag som skall se :)



Någon mer än jag som saknar när Olga, Jossan, Håkon, Karim och alla dom var med? :(


Mobilen kom idag :D

Hej allihopa!
Jag var i stan med klassen idag, skitkul! Sen när vi hade gjort det vi skulle så fick vi lite tid att gå i affärer, jag köpte min iPod idag :D det blev en mörkblå! Skitnöjd, sen när jag kom hem så hade min mobil kommit så vi har varit och hämtat den och nu sitter jag här och lyssnar på musik och smsar :)

Men jag skall spela kort med Fannie nu så vi hörs sen♥


godnatt!

Tänkte bara säga godnatt och länka ISABELLE eftersom att hon gissade rätt! Det var alltså fotbollsskor!


Fick MVG på provet (a'

Heeeej!
Idag är jag på superhumör, allt har varit bra idag. Skolan var bra, träningen var bra och när jag gick hem efter skolan så hittade jag 300 kronor i skogen! ;o Jag blev skitglad, för nu har jag råd med en iPod. Skall köpa en imorrn, efter vi har varit på Christopher Polhem Gymnasiet för då skulle vi typ få 1 ½ timme till att shoppa och gå på stan :) Men jag kan inte bestämma vilken färg jag skall ha :(

Ikväll blir det teve-kväll:
Ugly Betty
Desperate Housewives
Cougar Town
Christine

Ni får ha det bra, hejdå!


Nu drar jag på träning :D


Gissa vad jag köpte...



Hej!
Har inte bloggat för att jag har varit uppe på Hemse med mamma och köpte nya ************ (haha ni får gissa) och mamma köpte en ny liten dator. Den var skitgullig, men först ville hon köpa en rosa men det förbjöd jag henne till att göra så det fick bli en vit.

Nu är jag med Fannie, vi skall spela kort. Så jag har inte tid att skriva mer. Hejdå!


Har beställt en ny mobil också (a)

Fatta vilken underbar mamma jag har! Nu skall jag få en ny mobil också. Betald och beställd, nu väntar jag bara på att få den också, kommer på onsdag tror jag :) 


Det fick bli den här↑ Jag vet att alla har den men jag vill också! Haha.


rabiesmobil!!!

Hej!

Nu är verkligen min dag förstörd! Åhh jag blir så arg, min mobil har rabies. Den stänger av sej själv heeeela tiden och varje gång den har gjort det och man har knäppt på den igen måste man ställa in ringsignal, tema, tid & datum, meddelandesignal och allt. Jag blir så jävla sur och sen så hakar den upp sej hela tiden också speciellt när man skriver sms då måste man ta ur batteriet för att den skall kunna "funka" igen. Hur kass får en mobil vara egentligen?


Tack mamma :)


Kanske inte världens bästa kamera men jag är ändå överlycklig :D


Do you know what it feels like?

Hej!

Förlåt för att jag inte skrev igårkväll men jag orkade verkligen inte. Jag var typ helt död när jag kom hem igår. Jag köpte iallfall:
•Ett par jeans
•En tjocktröja
•Ett par skor
•Ett par solglasögon
•Ett par strumpor
•Ett linne
Jag tror att det var allt jag köpte :) Men jag blev iallfall nöjd.
Orkar inte skriva mer, ni får ha det bra. Tack o hej.


-Vart skall du? -Dit vi skulle tillsammans♥

Hejhej, just nu sitter jag och slöglor på hockeyn, jag är inte så jätteintreserad men det kan vara kul endå. Just nu står det 3-3 för er som är intreserade och skall jag vara ärlig så hoppas jag på att Djurgården vinner... Anyway så skall jag och Fannie in till stan imorrn och shoppa. Så det kommer bli jättesen uppdatering imorrn. Men då kommer det förhoppningsvis bilder på allt jag har köpt :)♥

[Bild i repris]

Nu skall jag hoppa in i duschen sen skall jag sova, ha det bra!


Fredag imorrn, woohooo!

Kom och tänka på en sak, fyfan vad snabbt den här veckan har gått! Är det ingen av er som tycker det? :) Det känns iallfall sjukt skönt att det är fredag imorrn och att jag har vart i skolan hela veckan :) Jag börjar bli så sjukt skoltrött just nu, vet inte varför men hoppas att det går över snart...

Iallfall så sitter jag och äter lite spagetti samtidigt som jag läser klart era bloggar, mysigt!

Hade ju utvecklingssamtal idag, det gick skitbra jag hade bara positiva komentarer från alla lärare och inte IG i något ämne :) S.T.O.L.T!
Har ni hafet en bra dag? :)


andra avenyn

Hejhej!

Har just sett på Andra Avenyn, alltså jag tröttnar aldrig! Det är så sjukt bra. Men jag önskar bara att det kunde var lite oftare jag orkar liksom inte vänta i en hel vecka :) Haha.

Som sagt blir det utvecklingssamtal imorrn, är faktiskt lite nervös. Men det kan bero på att jag inte alls gillar att sitta där och prata med en lärare. Inte topp tio kan man ju säga iallfall. Men det skall säkert gå bra, jag hoppas att han inte har för mycket dålig kritik iallfall :)




En bild från tidigare idag då jag, Kent och Fannie var ute med moppen♥

Vi hörs imorrn!


före och efterbilder



Förlåt men jag såg förjävlig ut på bilderna :P


Såhär blev det iallfall bra tyckte jag men det känns ganska ovant att inte ha så långt hår längre... Hehe. Men det växer ut igen. Fast det är ju jääävligt skönt att vara av med allt slitet hår! Kanske inte syns på bilderna men jag klippte typ av 10 cm. Men som sagt, det blev bra :)

________________________________________________

Jag kom hem klockan 13.00 idag fast jag slöt egentligen 15.00 men jag orkade verkligen inte gympan och SO'n så jag drog hem. Inte bra där Carro, och intefan tänkte jag på att jag har utveclingssamtal imorrn och han jag har det med är min SO-lärare. Ajfan säger jag bara men det blir säkert bra, hoppas jag...

Jag vet inte om jag kommer uppdatera mer ikväll, det får vi se. Men har ni haft en bra dag? :)♥


Fullt med snö!

Godmorgon allihopa!

När jag vaknade och tittade ut genom fönstret möttes jag av ett snötäckt Hemse. Inte så kul med tanke på att det var så skönt med solen och allt, men det kommer väl tillbaka. Det är ju inte så mycket snö men det är ett litet tunt lager iallfall.

Nu skall jag iallfall bege mej till skolan, direkt efter blir det frissan och klippa mej. Så vi får se när jag bloggar sen :)


Hejdå♥


Dagens fråga!

Okej jag kunde inte hålla mej från att lägga upp ett till inlägg, så vi kör på en dagens fråga! Som ni kan svara på medans jag är i skolan imorrn :)


(kollaget har jag gjort så det är copyright på)

Själv tycker jag att det är snyggt med vissa färger som t.ex dom gröna och dom röda. Dom skulle jag gärna ta emot! Helst dom gröna eftersom att röda är lite vanligare ;)


flytta hem till mej? :)



Ja, vad mer skall man säga! Bilden talar ju för sej själv (haha) naj men seriöst just nu skulle jag göra näästan vad som helst för att denna kamera skulle vila i mina händer inom en vecka... Men det kommer inte hända, mamma har sagt att jag skall få den men inte nu! Jag måste jobba för det säger hon och visst det kan jag förstå men kan jag inte jobba för den när jag redan har fått den? Haha, ja vilka bekymmer jag har alltså.

_______________________________________________

Jag har ju sagt att jag skall visa bilder från indien men jag vet inte om jag orkar... Alltså nån gång kommer ni säkert få se dom men inte nu på ett tag iallfall tror jag. Men, men nu skall jag kolla på teve och sen ta en snabbdusch sedan blir det sängen. Hejdå & godnatt♥


titta vad jag fick av mamma :D



tack mamma :)


Jag kom hem för ett tag sedan, okej för ca 2 ½ timme se, hihi. Direkt när jag kom hem så satt jag mej vid datorn och kollade runt lite på olika bloggar. Sen gick jag och Kent ut och åkte lite moppe, skitkul! När mamma sen kom hem hade hon handlat monster till mej, mohahahah :) Tackk♥ Nu har jag bara liggit här i sängen och tagit roliga bilder med cammen här är ett smakprov ↓ hhahaha jag dör nästan av garv vad roligt man kan ha!

haha ni får ha en bra dag så kanske vi hörs senare ikväll, men det är inte säkert!


Dagens outfit:



okej ganska dålig bild men endå!

________________________________________

Nu skall jag var lite social med Fannie, vi hörs nog senare skulle jag tro! :)


jag älskar dej.... iallfall

Alltså jag förstår inte hur du tänker, ena dagen så älskar du mej mer än allt annat och jag betyder allt för dej. O andra dagen så väljer du honom framför mej, han som du bara har kännt i någon månad. På min egen födelsedag så valde du att var med honom istället för att fira mej. Och tror du att det är kul att få höra att man är egoistisk och bara tänker på sej själv, när det enda jag vill är att du skall älska mej igen, bry dej om mej igen som du gjorde förut? Det är inte så kul att hela sitt liv ha blivit mindre älskad av ena föräldern och verkligen trott att man har kunnat lita på den andra och att den älskar en oavsett, o sen bara för att han kommer in i bilden så är det som bortblåst, då är man helt plötsligt inte älskad av nån... Och inte nog med att du har slutat älska mej, nu skall du ta mej bort ifrån det jag älskar nästan mest? Tack så mycket!




men du skall veta en sak, det gör ont att veta att du inte älskar mej och extra ont gör det med tanke på att jag fortfarande älskar dej

förlåt


håller på med en ny design :)

Hej allihopa!

Nu börjar jag bli trött på det här, nu har jag vart sjuk hela veckan och det är inte speciellt kul kan jag tala om för er! Jag har lust att göra så mycket men det går ju inte nu. Jag har iallfall börjat med en ny design som jag kanske skall lägga in sen men jag vet inte för jag gillar den som jag har så mycket... Vad tycker ni skall jag lägga in en ny design med lite vårigare bilder i headern? Hjälp mej...

Nu skall jag iallfall göra något annat, hejdå♥


vilka idioter det finns alltså!

Just nu sitter jag och ser på teve, närmare bestämmt på "Tyra Banks Show". Vilka idioter det finns ibland asso, det här programmet handlar om personer som dömmer andra personer pågrund av utseéndet! Och då är det en man som är mörkhyad som sitter och säger att han hatar folk som är mörka. När Tyra och dom andra säger "men du är ju också mörk" så svarar han "Nej jag är brun, det är inte samma sak" Oh herregud säger jag bara jag hade fan lust att klippa till honom! Aja nu skall jag fortsätta äta mina nudlar och se på Top Model som började nu! Hejdå♥



Bild från indien!


Nu kommer jag att blogga normalt igen!

Hej allihopa!♥

Som sagt var så kommer jag nu att blogga normalt igen, hoppas jag. Men det har ju varit så mycket nu dom sista veckorna så jag har inte kunnat. Jag kommer inte att lägga upp alla bilder ifrån Indien i ett inlägg utan dom kommer lite då och då när jag har lust. För jag måste ännu skriva mitt namn på dom och det orkar jag egentligen inte. Men det kommer några då och då :)

Jag var hemma från skolan igår, är hemma idag och blir troligtvis hemma imorrn också för jag är genomförkyld! Jag blev smittad på cupen för det var några i laget som var förkylda från början, men som tur var kunde jag spela endå :) Men jag kan inte prata klokt nu för jag låter som en hes kråka och näsan rinner hela tiden och fryser och svettas omvartannat! Och det är ju jättekul med tanke på att jag fyller år imorrn :( Great!

Aja ni får ha det så bra så hörs vi senare!


jag fortsätter min bloggpaus



Åker på fotbollscup imorrn, överdrivet tidigt så jag kommer inte att blogga klokt förens nästa vecka heller! Jag svarar på komentarer när jag orkar, hejdå!


Hemma igen!

Hem ljuva hem och nu skall jag dyka ner i sängen och soooooova!!♥