hes


ny blogg.

Ja, efter 31 månader på den här bloggen så tänker jag nu byta till en helt ny. Denna bloggen kommer självklart vara kvar men jag kommer troligtvis inte skriva något mer på den. Den nya bloggen tänker jag inte skriva ut namnet här på, men ni som vill veta vad den heter, skriv på facebook eller skicka ett sms så får ni troligtvis veta. Men de jag ger namnet till är de enda som skall läsa, det vill säga att ni får inte berätta till någon vad den heter.
Just so you know! Puss.

so what we get drunk, so what we smoke weed

Gaaaah, kan inte sova. Fast än jag är jävligt trött så går det inte, satan. Good thing it's lov då, annars hade det inte ens vart värt att försöka somna nu. Whatever, nu ska jag kolla Egoina och sen knäppa på en film.

are we goin' up or just goin' down

Alltså fuuuck vad jag hatar folk som skriver "thé" man ba det stavas te retard. Vad tror du att du är liksom, fransk elleeeeeeeeeeeeer? Åhhhhhhh, stör mig så in i helvete.
Så nu vet ni det :*

så otroligt fina

Nyår 2011/2012 var bäst, hade så jävla roligt med alla underbara människor.
Känner mig sjukt sliten just nu iallafall, allt jag vill är att åka hem och duscha men jag måste vänta några timmar till... Har sjukt ont i ryggen också, kommer inte ihåg vad som hände men det gör så jävla ont, typ fetaste blåmärket. Aja, det var så jävla värt det iallafall. Nu ska jag går och dricka 7 liter vatten och se på tv!!!11!!1