beck - flickan i jorkällaren


Såhär kommer min kväll se ut:
20.30: Parlamentet
21.00: Beck - Flickan i jordkällaren
22.00: Duscha
22.15: Beck - Flickan i jordkällaren.
23.10: Sova!

Bilderna på vad jag handlade kommer säkert upp tisdag för ilväll orkar/hinner jag inte och imorrn är det innebandyträning dirr efter skolan (eller okej inte dirr men jag kommer inte hem emellan.) så ja troligtvis kommer dom på tisdag när jag kommer hem från stan! Skall shoppa lite mera. Mihihih! :)


love is just another fourletter word

Är tillbaka på Gotländsk mark nu! Skönt men samtidigt tråkigt. Ikväll blir det väl bara till att duscha, slappa och se på tv! Jag skall visa er allt jag köpte senare, när jag har fotat allt! :) Har inte så mycket mer att säga än att jag önskar att lovet var en vecka till!


I rymden finns inga känslor



Skall se på bio ikväll, det blir "I rymden finns inga känslor" har inte sett den ännu. Så det skall bli kul! :) Vissa som har sett den säger att den var helt värdelös och andra säger att den var sjukt kul, så jag hoppas på det sista! :) Idag var vi ju och shoppade, jag hittade inte överdrivet mycket men inte förlite heller... Jag köpte blandannat ett par nya Convers, men jag visar kort på allt så fort jag kommer hem och har tagit kort på det! :) Har inte så mycket annat att skriva nu men antingen så hörs vi ikväll igen eller så skriver jag imorrn!


cause' you're warm and understanding, when you're seventeen

Marre har gått och lagt sig nu, så det börjar väl bli tid för mig att göra detsamma! Men innan jag somnar skall jag se klart på säsong fyra av vänner och påbörja femman! Haha, alltså jag är heelt fast när det gäller det programmet. När jag har sett klart alla avsnitt så kommer jag säkert se dom igen. ;) Aja, imorgon blir det shoppint, men bara för att jag har pengar kommer jag säkert inte hitta ett skit! Brukar vara så... Men, men det löser sig nog! Nu börjar jag bli ganska trött, godnatt!♥


when you fall down and noone's there to save you


gammal bild!

Heej!
Är själv hemma hos Marre nu, hon är och jobbar men jag tror att hon slutar klockan 15.00 så det är ungefär två och en halv timme kvar. Vet inte riktigt vad jag skall göra, kanske går ut när jag har skrivit klart det här inlägget. Men vi får se! Jag har inte så jättemycket att berätta, ännu! :) Så vi hörs väl senare.


Äntligen framme!


Canon EOS 1000D | EF-S 18-55/3,5-5,6 IS

Sitter hemma vid Marielle nu, just nu är hon ute för någon av hennes kompisar bad henne komma ut, ha-ha! Aja imorgon blir jag själv ända fram till halv fyra tror jag för att Marre jobbar, men när hon kommer hem skall vi väl hitta på något! :) På lördag blir det shopping iallfall, wooohooo! Just nu har jag inte så mycket att skriva, mer än att jag är jävligt trött och jävligt glad att jag överlevde resan hit! Eftersom jag aldrig åkt båtbuss och sånt skit själv vart jag lite osäker men det fixade sig! :)


På båten!


googlebild

Nu sitter jag troligtvis på båten, jag vet inte riktigt när jag är hemma vid Marielle och jag vet inte heller hur mycket jag kommer att uppdatera. Eftesom att jag åker upp för att umgås med Marre har jag inte så stor lust att bara sitta vid datorn... :) Min förstår säker det! Aja ni får ha det så bra. :)


Olle Hedberg



färdigpackad


bilden är nästan ett år gammal! så sjukt ful men jag har inge annat just nu! :)

Jag tror att jag har packat klart fast ändå känner jag på mig att jag har glömt något... Det brukar alltid vara så, jäkligt irriterande. Sen har jag ett i-landsproblem också, skall jag ta med mig både datorn och kameraväskan eller bara datorn eller bara kameraväskan? Jag vill ju ha med både eftersom att jag vill ha någe att göra på båten, men det blir liksom så jäkla tungt! Haha, aja det löser sig nog. :)


pinsamt


Canon EOS 1000D | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

träningsmatchen... gick väl sådär visserligen vann vi med 3-6 men vi spelade gansk uselt tycker jag! laget vi mötte var så sjukt små och lätta så det finns inte, men det är dom som har valt att spela i vår serie! dom hade lånat in några killar till matchen ikväll eftersom att dom var ganska några, typ sju stycken och det var killarna som gjortde alla deras mål! så nästa gång får vi hoppas på ett resultat där vi håller nollan! :) det var lite som matchen, har inte så mycket mer att skriva, vi hörs nog imorrn! :)


Goodmorning!


Canon EOS 1000D | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Hej!
Sitter och ser på Top Model 7 tror jag att det är. När det är slut skall jag gå och packa till stockholm sen skalla jag packa innebandyväskan till ikväll! :) Det är ju som sagt träningsmatch ikväll. Det är även match på lördag men då är ju jag i stockholm. :( Men, men det är det värt, haha! Jag fixar säkert något tidsinställt inlägg till er sen. Men nu skall jag se klart. :)


you know I'm here for you, wherever you go i'll be there to



Jag har sån underbar träningsvärk i låren, vi körde 90° i går på träning. Helt sjukt vad det gör ont nu! Såfort jag spänner musklerna det minsta lilla känns det typ som att någon kapar av mina ben, hjälp. På tal om annat så skall jag se på vänner nu, det bästa som finns! :) Aja, ni får ha det bra, vet inte om vi hörs mer ikväll men det lär vi ju märka! :)


Cause I'm mad as hell can't bring myself to do what it is you think i should





Idag har jag inte gjort så mycket, när jag tänker efter så har jag faktiskt inte gjort någonting... Imorgon blir det iallfall lite mer att göra, först på förmiddagen måste jag packa, eftersom jag skall till stockholm torsdag-söndag. Har jag berättat det? Iallfall, sen på kvällen så är det träningsmatch i Klinte, skall bli kul. Men det är inte förens vid 6 eller något sånt tror jag... Jag skall iallfall åka med Evelina, så jag måste vara i Hemse typ halv sex(?), shit the same, det ordnar sig! :) Vad har ni gjort idag då?


gjorde min dag, hahahah!



Hahahahahahahahaha, alltså är han seriös? Han är iallafall jävligt rolig! ♥


tävlar om radiance



Jag är med och tävlar om Britney Spears nya parfym Radiance. Vill du också vara med och tävla? Klicka då här!


syskonkärlek

när jag var yngre, hatade jag mina syskon så inåt i helvete så jag hade bara lust att döda dom. nu några år senare är dom bland det viktigaste i mitt liv, jag älskar dom ända in till döden och om dom försvann så skulle jag också försvinna. min bror är den härligaste person jag vet, visst han är en jävla idiot ibland och när vi bråkar så brakar helvetet löst. men dom bra stunderna väger tyngre än dom dåliga. han får mig att skratta och han är nog den enda i min familj som verkligen förstår hur jag känner när det gäller pappa. (min syster har en annan pappa.) min bror har inte heller haft det så lätt med pappa, därför är jag så jäkla glad såfort han mår bra. min syster är helt underbar, jag kan prata med henne om i stort sett allt! när jag var så jävla sur på mamma i sommras, så var det min syster den som fick mig att må bra. att hon kom ner på sin semester och fanns där för mig hela tiden då jag behövde henne. helt jävla underbar!

Marielle Lundin & Kent Karlsson, ni betyder allt för mig & jag älskar er av hela mitt hjärta!


godmorgon!


minnen!↑

Jag vaknade klockan halv tio tror jag, sen dess harjag hunnit att slipa golvet lite och bråkat med mamma. Haha! strax måste jag platta håret, har ju träning ikväll och jag undviker helst att ha mitt "naturliga" hår! :) Jag kan lägga upp en bild på när jag har mitt naturliga och när jag har plattat så att ni förstår varför jag inte gillar det haha! Hade tänkt kolla lite på mobiler nu, inte för att jag behöver någon utan bara för att jag gillar det! :)


he waved and said goodbye, he walked away whitout a reason why


panik



jag har suttit här och funderat ett tag. jag vet att jag har skrivit det förut men jag skriver det igen, hur fan enda in i helvete tänkte jag när jag slöt med fotbollen? åherrejävlar alltså, hur kunde jag? fotbollen räddade mitt liv, det var det som fick mej att tänka om när min pappa dog. jag ville dö, jag hade bestämt mig. men när jag sedan kom ut på planen några dagar efter och fick en känsla i kroppen, en känsla av lycka så tänkte jag "om jag kommer få känna så här någon gång igen, då är det värt det. då måste jag kämpa, kämpa för pappa och för allt han aldrig hann göra." fotbollen räddade mitt liv och jag bara kastade bort allting, bara för att jag inte orkade stå ut med några komentarer från någon som jag inte ens gillar som jag inte ens behöver bry mej om för jag vet att jag är så jävla mycket bättre än så!  och nu är allt för sent, jag kan inte börja igen. för alla kommer tycka att jag är totalt jävla dum i huvudet!


if tomorrow was to late?



Vaknade för två timmar sen, gick ut i tvrummet där Kent satt och såg på någon film. Filmen var ganska bra så jag fastnade där jag också! "Public enemies" hette filmen för er som vill veta, haha! Idag har jag inga planer för dagen tror jag, tänkte gå ut och fota men innan jag kommer ut så kommer ljuset vara så dåligt att det inte blir några bra bilder så jag får göra det nån annan gång! Jag har typ inga bilder det är därför det inte kommer några nya! Aja nu skall jag göra något annat. Hejdå!


absolut ingenting.

Jag vet inte vad jag skall skriva, kan inte komma på något som är värt att dela med sig utav. Var inne i stan med Fannie igår, kul hade vi. Men just nu är jag bara så jäkla trött så jag orkar inte berätta vad vi gjorde! Hade tänkt gå ut i tvrummet och se lite på tv nu! Hejdå.


Jag älskar bilden, därför lägger jag upp den hela tiden! Plus att det är den bilden som beskriver bäst hur jag känner.

Glöm inte att vara med i tävlingen!


Tävla om Jessica Simpson "Fancy"

Idag blev det ju höstlov, jävligt skönt! För att fira det har jag nu varit så snäll att jag tänkte tävla ut Jessica Simpsons parfym "Fancy" som är min personliga favorit! Det är en flaska på 30 ml som är värd 349:-



Det enda du behöver göra för att tävla är att:

♥ Komentera det här inlägget om att du är med plus en motivation till varför just du skall vinna parfymen.
♥ Kopiera bilden ovan, publicera publicera bilden och länka tävlingen i ett enskilt inlägg i din blogg där du förklarar att du är med och tävlar. Och till sist länka ditt inlägg i komentaren!
♥ Om du inte har en blogg men vill vara med och tävla endå, så är det okej. Då skriver du en komentar med en motivering till varför just du skall vinna, plus att du skriver med din mailadress!



Jag drar en vinnare den 12/11-2010, du har alltså tre veckor på dig!

Lycka till!

ALLA KOMENTARER SOM INTE HAR MED DET HÄR INLÄGGET ATT GÖRA, KOMENTERA DÅ I ETT ANNAT INLÄGG! :)


What would you whish for if you had one chance?


gammal bild!

Godmorgon!

Idag är jag nog lite piggare, kan vara för att jag somnade typ klockan tio igår. Fan vad skönt att för en gångs skull somna tidigt. :) Som sagt (skrivet?) så åker jag in till stan idag efter skolan, så jag vet inte när jag uppdaterar sen men det märker vi! :)


I've been roaming around always looking down at all I see

Nu är jag så jävla trött som det bare går att vara. Så därför skall jag gå och lägga mig och se på vänner och ladda min iPod! Imorgon åker jag in till stan, eller a jo vi säger så iallafall. Jag orkar inte försklare det är för jävla komplicerat! Godnatt!


I keep havin' this dream



eminem♥


en dag kvar!



Precis kommit hem från skolan, dagen var väl helt okej. Bara det att jag var så sjukt trött. Vikarie på Svenskan, plus att typ kuratorn (heter det så?) och en annan lärare kom inte och pratade med oss om en klasskompis som typ hade blivit ledsen och sur eller någe sånt skit. Hatar sånna alvarliga situationer för jag kan fan inte hålla mig för skratt då! Aja, ikväll skall jag somna tidigt så att jag är pigg och glad sista dagen innan höstlovet! :) Åherrejävlar, jag kom på att vi har spanska imorrn. Jag orkar fan inte. Det mest onödiga skiten som finns!

+ med dagen:
Min parfym har kommit, som mamma hämtar nu! :D

- med dagen:
Att jag var så trött.

 


bild i repris



Nu måste jag dra till bussen, jag kommer hem efter skolan idag och då uppdaterar och svarar jag på komentarer såfort jag kan! :)


fem saker ni inte visste om mig!




♥ När jag gråter och inte har någon mascara blir mina ögon grönare - I vanliga fall har jag brun-gröna ögon, mest bruna men såfort jag har gråtit blir dom gröna.

♥ Jag är jävligt envis - Dom flesta i min familj och Fannie tycker att jag är den mest envisa person dom känner. Kan väl vara både bra och dåligt.

♥ Jag föddes dagen efter min pappa fyller år - Han är född den 13 april och jag den 14 april!

♥ Jag har sån jäävla ångest över att jag slutade med fotboll - Det betyder allt för mig och kommer alltid göra, men jag orkade verkligen inte med en av mina tränare längre och kände att det inte var värt det.

♥ Jag har nästan inget samvete - Eller iallfall inte när det gäller vissa saker. Som i skolan, flera av mina kompisar skulle få dåligt samvete om dom skolkade från en lektion tillexempel, jag bryr mig inte jag skulle kunna skolka från typ allt. Det blev så när min pappa dog, jag orkar inte bry mig, jag har ingen lust med skolan och jag är så sjukt äckligt trött på allting.

 


Mina top-fem favoritbloggar:

1. Egoinas.


Jag älskar hennes humor och sätt att skriva. Småskrattar för mig själv varje gång jag läser hennes blogg.

2. Fattybom.


Hennes blogg och hennes personlighet får mig alltid på gott humör. välgjorda inlägg, fina bilder och mycket hjärta ligger bakom allt hon skriver!

3. Tinkerbella.


Hon är en väldigt stor inspirationskälla, både när det gäller foto och design. Även hennes inlägg är välgjorda och likaså designen!

4. Michaela.

Hon är en grym fotograf och hennes bilder är så underbart fina. Även hon är en stor inspirationskälla!

5. Megapixlar.


Jag älskar deras sarkastiska sätt att skriva på. Ett exempel ifrån deras frågestund dom hade för ett tag sen: "Hur gör ni för att inte få finnar?
Vi använder Photoshop, det funkar skitbra. Håller huden ren och fräsch!" Hehe, gissa om jag skrattade? Så härliga helt enkelt!

Så det var mina fem favoritbloggar det! Har ni några? Då får ni gärna komentera vilka så att jag kan få läsa lite nya bloggar också! :)


You maked me change



Jag har varit hemma i två dagar nu, pågrund av att jag hade feber igår och vill vara säker på att det är över så stannade jag hemma idag med. Men imorrn skall jag gå till skolan har jag tänkt! :) Jag måste gå och duscha såfort jag är klar med det här inlägget och sen efter det välja ut kläder till imorrn. Det lär ta ett tag eftersom att jag aldrig blir nöjd!

För alla som vill veta så längtar jag verkligen tills min parfym kommer! Jag beställde den i fredags och det stod att det skulle ta högst fyra dagar tills jag fick den. Har jag den? Naj! Aja jag får väl vänta några dagar till! :(

tävla om en plattång från beautysecrets.se hos millahoman.blogg.se!



Jag är med och tävlar om den här plattången ifrån beautysecrets.se hos
millahoman.blogg.se!
Var med du också! :) Tävlingen avslutas den 26/10 2010.


Canon EF 50mm 1.8 ll


Nästa inköp till kameran, tror jag! bara 990:- :) Just det ja jag har glömt att berätta jag har fått mina nya grejer till kameran nu. Jag orkar inte ta kort på allt men ni vet ju redan vad det var jag beställde. ;)

Btw, vad tycker ni om den nya designen? Jag är nöjd! :)


tjuvtitt på nya designen!



Den kommer förmodligen upp senare ikväll eller imorn! :)


The world couldn't care less



You're the girl I used to be
You little heartbroken thirteen year old me

You're the girl I used to be
The pissed off complicated thirteen year old me




you're the girl I used to be

jag är avundsjuk på varenda jävel som kan skratta och le utan att känna skuldkänslor. för det är exakt det jag gör såfort jag blir glad, känner skuldkänslor. för jag hör en röst innuti mej själv som säger "hur fan kan du vara glad när din pappa är borta, varför skall du få känna dig lycklig när han aldrig var det?" och jag håller med den rösten, min pappa var aldrig lycklig, eller aldrig ska jag väl inte säga men oftast inte, jag visste hur han mådde, jag såg hans sorgsna ansikte. men det är inte förens nu som jag verkligen förstår hur han mådde. och nu är det försent! jag behöver prata om det och jag vet att det inte är bra att jag håller allt inom mig. men det är så jag gör, det är sån jag är. jag pratar jävligt mycket men inte om känslor, varför skulle jag? jag önskar att jag kunde prata med folk om hur jag mår men det går inte, speciellt inte nu. jag vet inte varför det är precis som att orden är för svåra för mej att uttala. som att jag inte vet hur jag skall uttrycka mig och när jag försöker blir det bara missförstånd och allt blir värre. om någon någonsin lyckas få mig att prata om min pappa så blir jag jäävligt förvånad om jag skall vara ärlig. men det skulle nog inte hända för det ingen jävel som orkar bry sig!

pappa jag vet att det är försent. men mina texter är mitt sätt att säga förlåt på. förlåt för att jag var den sämsta dotter man kan tänka sig och förlåt för att jag alltid var sur på dig. jag menade det inte. jag älskar dig, mer än exakt allt annat på den här jorden, idag, imorgon och förevigt!


börja om från början.

Jag har funderat nu och kommit fram till att jag skall göra en ny design, en helt ny. Visst den kommer att ha likheter med den här som jag har nu men jag vill ändå att det skall bli en stor förändring, jag gillar inte min design som jag har nu och då får jag ta och göra något år det! :) Det kommer säkert ta ett tag så räkna inte med att den kommer upp typ ikväll eller något sånt! Hihi. Aja nu får jag gå ut och fota så att det blir nya fräscha bilder som ingen har sett, wii!


don't you know, we're talking bout' a revolution.



sitter här och ser på Dansfeber, fan vad sorlig jag är! Det sämsta program jag någonsin sett och det är det bästa jag kan komma på att göra? Åherrejävlar alltså...

Imorgon hade jag tänkt ut och foto om det är bra väder jag funderar på en ny design, får se om jag orkar annnars får ni stå ut med min fula och tråkiga design! :) <--- här var det positivt? Ohh, aja hejdåå!


it's like the fire needs the air, I wont burn if you aint here.


Beställde den precis 100ml för 315:- väärt!


juste, ny jacka


lite stor var den men jäkligt skön! :)


fred för hela välden jag älskar dej

Jag skrev just ett långt inlägg om pappa, allt han gjort och hur mycket jag älskar honom. Markerade allt och tryckte delete. Om det ändå vore så enkelt att få all smärta att försvinna.


clara klingenström↑
jag älskar låten, jag älskar hennes sätt att skriva på.


fantasy



Idag är jag hemma, var ute igår när det blåsa och regnade som in i helvete så nu är jag förkyld, great. Iallfall så skall jag snart se på desperate houswives. Imorgon när mamma kommer hem beställer jag denhär parfymen! 315:- Kärlek!


yeeeeey



4500:- fattigare!


They call it a broken heart, then why does it hurt everywhere?


Nummer 10!?!?

Kom hem från innbandyn för 40 minuter sen, träningen var väl som vanligt men ändå inte, aja haha. Vi fick testa ut matchställ också så att vi skall veta vilket vi skall ha på mathcerna, jag fick nummer TIO? Hallå, 12 skall det ju vara. :( Aja tio är väl bättre än 32 som jag fick förra säsongen -.- Iallfall, shortsen var liksom helt konstiga dom gick typ ner till vaderna? Asfult! Men man kan inte dra upp dom heller för hur oskönt är det inte att ha shortsen uppe vid naveln? Men hahahahahah vilka problem jag har... :p

Nu skall jag väl kolla klart på första säsongen av vänner! :D


Tävling hos Mathilda.

Hej! :)

Jag är med och tävlar om ett par nya Converse hos söta Mathilda!


(Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget!)

Även om du inte vinner tävlingen men vill ha ett par nya Converse iallfall men inte har lust att lägga ut 700:- i en vanlig affär så kan du beställa ett par hos Mathilda för 450:- (510:- med frakt). Då tjänar du ungefär 200:-! Perfekt! :)


önskeinlägg: photoshoptips.

Jag fick en önskan om att jag skulle visa hur man "klipper ut" bilder, alltså så som jag har gjort med bilden i min header. Detta är för er som har photoshop för i några andra program så vet jag inte hur man gör! :)

Steg 1: Du börjar med att öppna bilden. Jag tog bara någon randombild på Miley Cyrus.



Steg 2:  
Välj verktyget; Magnetic Lasso Tool.


Steg 3:
Börja med att "fästa" "lassot" vid en punkt jag gjorde det där jag har målat en pil. Sedan drar du musen vid motivet, i mitt fall Miley. (Du skall INTE hålla in musknappen när du drar.) När du har dragit en bit så "fäster" du "lassot" igen (alltså trycker på musknappen), drar och fäster igen. Så att det ser ut ungefär som på bilden. När du har markerat ett område runt om motivet klickar du på delete så försvinner det och blir vitt.




Steg 4:
Sedan fortsätter du att "ta bort" bakgrunden runt om motivet.


Steg 5:
Efter det väljer du "Eraser Tool" och suddar ut det övriga.




Steg 6:
När du har suddat klart ska det se ut såhär!


Jag hoppas att ni förstod, jag vet att jag är jättedålig på att förklara! Men jag har lärt mej hur man "klipper ut" själv, så jag har aldrig hört nån annan förklara så då blir det svårt för mig! Aja, hope you got it! :)


V.Ä.N.N.E.R

Godkväll!(?)

Ligger i sänget och ser på vänner, skall se hela första säsongen, eller a inte idag då för det kommer jag aldrig orka. Men jag skall se några avsnitt iallfall! :)



Gillar ni vänner? :)


ny vinterjacka?



Vill ha en ny vinterjacka, hittade en perfekt men jag censurerade den så att inte ni går och köper en likadan. :p Kanske visar när jag har köpt den, skall bara prata med mamma först! :) Men eftersom att hon jobbar dygn och inte går av förens imorrn på morgonen får jag vänta tills dess... :( Aja jag överlever nog!


it's like wishing for rain as I stand in the desert







it's just a drop in the ocean a change in the weather I was praying that you and me might end up together


det kunde inte jag heller.



Kan ni tänka er hur det känns att vakna upp en morgon och få veta att eran pappa är borta?
Kan ni tänka er hur ont det gör att få höra dom orden?
Kan ni tänka er hur ont det gör att veta att du aldrig mer kommer säga pappa till någon igen?
Kan ni tänka er hur det känns när all trygghet som du vart så van vid, bara försvinner?
Kan ni tänka er hur många tårar du skulle fält ifall det hände?

Det kunde inte jag heller.

1956-04-13 - 210-05-09
pappa jag saknar dig♥


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag är jag på bra humör tror jag! :) Kan vara för att mina älskade hundar är här, Paloma och Petronella. Båda två ligger här i min säng och soover, så sjukt söta så det finns inte. Igår hann jag inte (läs: orkade jag inte) se på "Wild child" så jag hade tänkt se på den nu! :) Vi hörs väl senare! :)
bilden ska vara brusig


filmkväll?

Tja!

Har varit hemma idag, det var ju torgdagen igår (en stor marknad) så jag mår illa och har spytt några gånger, så jaa. Jag har inte så mycket att göra ikväll men jag tänkte se på lite filmer, håller på och se på "Mean girls" efter det blir det "Confessions of a shopaholic" som jag förresten aldrig har sett och till sist "Wild child" om jag orkar! :)


jag vet inte längre, jag vet ingenting

20:19

Jag vet inte vad jag skall skriva.

Fyra månader, 28 dagar, 15 timmar och 27 minuter sen du tog ditt sista andetag.
I fyra månader, 28 dagar, 15 timmar och 27 minuter har jag velat försvinna.

Jag vill gråta men jag är inte så säker på att jag har några tårar kvar.

Jag har kvar ditt nummer i telefonen, jag sover i din tröja och fotot på dig sitter på väggen.
de är det enda jag har kvar och det viktigaste jag har.

Nu kom tårarna.

20:59


jag är kär.

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


word.


maria POPKO?

Okej, jag knäppte på 5:an nyss och vad fan? Det är en "skånefru" som heter Maria Popko, vadfan kan man heta så? Hahahahahhahahaha jag dör, förlåt för min kassa humor men det var fan kul! Hahahahahaha...



Maria POPKO! :D


Den sista matchen

Idag har mitt älskade FG den sista matchen på den här säsongen, jag är inte med och det känns fel. Eller visst jag kommer vara med och kolla, jag kommer sitta där på sidan och be till Gud att mitt älskade FG vinner. Men jag är inte med. Jag springer inte på planen i det röda matchstället och mina vita, svarta och gula skor och kämpar för att vi skall vinna.

VARFÖR I HELVETE SLUTADE JAG MED FOTBOLLEN? JAG HATAR MIG SJÄLV FÖR DET OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET! FAN, FAN, FAN VARFÖR LÄT JAG MIG SJÄLV FÖRSTÖRA FÖR MIG? VARFÖR LÄT JAG MIG TA IFRÅN MIG SJÄLV DET JAG ÄLSKADE MEST? DET JAG BEHÖVDE MEST FÖR ATT MÅ BRA,  JAG LOVAR ER DET HÄR KOMMER INTE SLUTA BRA!



fyfan vad jag saknar det här.


my sisters keeper



Jag har precis sett klart på "My sisters keeper" och jag älskade den. Den var så sorlig så att till och med jag grät, jag gråter aldrig till filmer. Jag rekomenderar den starkt!

Ikväll är jag på ett sånt filmhumör så nu skall jag se på "The last song" hoppas den är bra... :)


jag gillar bilden



jag gillar bilden, jag gillar fredagar. idag är det fredag! imorgon så skall jag inte göra något förutom att riva bort golvet i rummet som skall bli mitt, sen när det är klart så skall vi bara slipa golvet under och sen upp med tapeter. jag längtar tills det är klart och jag lovar att visa bilder! :) nu skall jag vara social med fannie.