Jag har inte haft något internet!


Yey↑

Hej!

Ja anledningen till att jag inte har kunnat blogga står ju i rubriken! Iallfall så är det fixat nu så jag ahr spenderat en halvtimme åt att svara på komentarer! :)

Jag har inte gjort så mycket idag, badat i poolen två gånger och sett på Svensson Sevensson typ! Haha.

Imorgon skall jag in till stan med Fannie, vi åker ganska tidigt så jag kommer inte kunna uppdatera innan jag åker och jag vet inte när jag kommer hem heller. Men det märker vi säkert!


Vilken är eran favorit?



Vilken av dom här fyra gillar ni bäst? Själv tycker jag att dom två understa är snyggast! Jag har bett Marre att köpa en upp på fastlandet så att jag slipper beställa... Hon skall försöka göra det någon gång i veckan hoppas jag :)


Fan ta dej Gudrun!

Om ni undrar över rubriken så var det nån som sa det på teve nyss, hahaha!

Jag vet att jag suger på att uppdatera och sämre kommer det bli, men jag pallar fan inte tänka på bloggen när det finns så mycket annat att göra. Men skall iallfall försöka bli bättre sen. :)

Ni får ha det bra, hejdå!



bild  i repris...


Karolina du sjunger fan bäst!

rubriken säger det mesta, egen låt och allt! (spola fram till ungefär 1.00)


Nu skall jag sova och hoppas på att jag aldrig mer vaknar


Tror jag börjar bli sjuk?

Hej.

Jag har bara varit hemma idag och det förblir nog så resten av dagen. Jag börjar känna mej sjuk, huvudet känns tungt och det gör ont i halsen när jag sväljer! Tråkigt men sant. Jag som ville passa på att bada nu när Marre var här nere på Gotland men jag hoppas att det blir av endå. Hoppas hon har tid!

Nu skall jag fortsätta göra ingenting :(




Bilder ifrån när vi tältade!



Hej allihopa!

Det fick bli ett litet collage ifrån när vi tältade. Det tog bara en och en halv timma att sätta upp tältet, haha!

För ca en timma sen så såg Marre brandbilen som hade stannat utanför vår grannes dörr. Men dom gjorde ingenting och stod bara och pratade. Så vi trodde att det var någon övning eller någon
t! Men sen när jag satt här och svarade på komentarer så hörde jag typ en helikopter, så jag sprang ut och kollade. Och det var räddningshelikoptern. Vi gick ut för att kolla och jag tog med mej kameran så jag fick några bilder som ni kan få se sen :) Men det kändes lit konstigt för vår granne var liksom sjuk och ALLA stod där och glodde och kollade på helikoptern och massa! Och eftersom att det är midsommar så var det ganska många som kom dit som egentligen inte bor här. Vi stod i vår trädgård eftersom att helikoptern landar precis utanför vårt staket! Och tro mej när jag säger, det är inte första gången man ha blivit rädd för att det plötsligt börjat blåsa som bara fan! Haha.


Äh det sket sej!

Det gick inte så jävla bra för Danmark naj, men Japanerna var verkligen värda segern! Eller tycker ni något annat? :) 

Jag och Fannie hade tänkt att se på någon film straxt, jag tror att det blir "Ondskan" någon av er som sett den förut? Själv har jag sett den typ 10 gånger men den är bra.



NU: Fotboll


21,1 grader varmt ute!

Godmorgon allihopa!
Jag och fannie har precis tagit några mackor till frukost, eller a det känns som frukost eftersom att vi sov till 13.40 och med tanke på rubriken så får jag nästan ångest! Men det är inte så mycket att göra, mer än att vara ute så mycket som det går på resten av dagen :) Jag vet inte om det kommer bli så bra uppdatering idag men det märker vi! :)


Ligger i tältet!

Hej allihopa.

Just nu ligger jag i tältet och väntar på Fannie, hon är inne och hämtar något :) Och jag vi tältar i trädgården! Det kommer säkert bilder imorgon.

Ville bara uppdatera lite snabbt.


losing you is like living in a world whit no air♥



if you aint here i just can't breath there's no air no air♥

pappa jag saknar dej


Nu borde det funka :)

Hej!

Det har varit något strul med min komentarssida, vissa har kunnat komentera och vissa har inte. Så nu har jag spenderat den senast timmen åt att koda om massa i kodmallarna eller jag fick börja om från början på kodmallarna så nu hoppas jag att det funkar för alla? :)

Jag passade på att förnya lite med att sätta dit en ny "klicka här"-knapp och en "jag fotar med"-bild och lite annat :) Jag är iallfall nöjd!


Argentina - Grekland

Vissa tror på jesus, vissa tror på Mahatma gandhi, vissa tror på Oden. Jag tror på Messi! Nu är det dags att se min gud göra mål ♥


Det går inte att beskriva...

...hur jävla underbart det är att få snöra på sej fotbollsskorna en dag då allt bara har gått åt helvete. Få kliva in på den gröna planen och stänga av allt som hänt utanför planen. Hur man tack vare något så vackert kan må så jävla bra när allt annat är skit. Hur man känner när man ser hur bollen glider in i motståndarnas mål. Känslan just i det ögonblick då alla är glada för att man får göra något man älskar.

Det handlar om att längta efter att känna sej helt slut, längta efter att dra på sej dom svettiga fotbollsstrumporna, längta efter att få känna att man hör ihop med något! Man hör ihop med spelet. Att något så litet kan vara så jävla underbart!

Gud vad jag älskar den sporten♥


Med och tävlar! :)

Hej allaihopa!

Jag är med och tävlar om den här datorn:

 

På den här söta bloggen http://pepeljuga.blogg.se! Var med och tävla du också :)

[Klicka här för att komma till bloggen]
[klicka här för att komma till tävlingsinlägget]

*Håller tummarna*


Videoblogg

Okej, jag vet inte varför jag babblar om allt det där men, here you go! Min första så be nice :)



Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher



Sämst uppdatering, jag vet. Men igår efter att jag skrev det där inlägget om fotbollen så var jag med Fannie. Och vi hade för kul för att jag skulle orka bry mej! Men iallfall nu uppdaterar jag ju. Jag sov till klockan 14.03 idag, märks att det är sommalov men det känns ganska värdelöst att sova bort hela dagen! Jag skall iallfall vara med Fannie snart eller a senare. Ovanligt va? Jag hoppas på att hon tar med sej sin fotboll så att vi kan gå ut och hålla på med det lite. Jag är grymt sugen på att spela och jag tror att jag känner mej så deppig för att jag inte har spelat på över en vecka. Aja det här blev ett sämst inlägg, men det gillar vi?

Nu skall jag kolla facebook, hejdå!


Fotbollsmatchen - bildbomb!

Hej! Tillbaka från matchen nu. Orkar inte berätta hur det gick när jag pratade med ledarna kanske skriver senare! Tänkte iallfall lägga upp bilder från matchen nu!




















Orkar inte lägga upp mer men jag tog iallfall över 200 bilder :) Så kanske kommer nån då och då!

Orkar inte svara på komentarer nu, skall gå ut och fota!

Förresten vi/dom vann med 5-0! :)


Godmorgon!


Modell: Fannie
Foto: Jag

Att behöva sätta veckarklockan på sommarlovet är inte okej! Men måste man så måste man. Jag är iallfall stolt över att jag hinner uppdatera innan jag skall åka! :) Fast det är säkert något mer jag måste göra och så blir det jättestressigt sen när det är dags. Men det tar vi då! Iallfall för er som inte läst så skall jag ju till Fardhem för att mina tränare ville prata med mej. Som jag också skrev så tar jag med kameran och hoppas på någon bra bild. :)

Ni får ha det bra tills jag kan uppdatera igen :)


I can see it in your eyes



Heey.
Just nu ligger jag i sängen och läser massa olika bloggar. Det tar ett tag men snart är jag klar :) Hade tänkt ringa Fannie snart och be henne komma hit... Sen får vi väl hitta på något! Vad skall ni göra ikväll? :)


What do you want from me?



Canon EOS 1000D♥

Hej alla underbara!
Jag skall strax gå och äta, någon omelett tror jag. Men innan det tänkte jag bara skriva att imorrn kommer det säkert inte bli så bra uppdatering. För jag skall till Fardhem på förmiddagen för mina tränare ville prata med mej. Det är säkert att jag får spela men jag vet inte om jag vill längre! Inte bara för det som hände utan det är komlicerat. Får hoppas att det löser sej. Men jag tänkte iallfall ta med kameran då så det blir säkert några bilder ifrån matchen då :)


Kameran kom imorse! :D



Som sagt, så kom kameran imorse. Batteriet håller på att ladda nu, men så fort det har laddat klart så skall jag gå ut på en "fotorunda". :)


Skall se på One Tree Hill sen sova



Nu stänger jag ner allt vad internet heter för några timmar :) Sov så gott :)


Design nummer 5




Klicka här för att komma till bloggen!

Så nu är jag klar med design nummer fem :) Vad tycker ni?

Även hon fick den som hon ville ha den :)


Jag är förbannat, riktigt jävla förbannad!

Förlåt för det här inlägget men jag känner att jag måste skriva av mej!

Jag piercade ju läppen häromdagen, och då skrev jag till min tränare att jag inte kunde komma på ett tag för att jag hade gjort det och så men jag skrev också att jag skulle komma på torsdag (idag) men då menade jag givetvis att jag skulle komma och KOLLA på matchen. Så trodde jag typ att jag skulle få tillbaka ett meddelande där det stod typ "okej, då får vi höras av sen när det har läkt.." eller något i den stilen typ. Men vad fick jag tillbaka jo jag fick tillbaka det här "Vad i helvete har du gjort du kommer ju inte kunna spela alls dom sista två matcherna innan uppbehåll, hälsningar *********"

För det första: vadå "Vad i helvete har du gjort" är det inte mitt val att få göra något som jag vill!? Det är jag som bestämmer över vad jag vill göra visst mamma har något att säga om det, men det har väl förfan inte dom! Som om dom ens behöver mej på plan? Dom står säkert nu och är glada för att jag inte är med. Jag förstör säkert bara.

För det andra: Tror hon/han att jag är dum i huvudet jag fattar väl själv att jag inte kan vara med och spela, tror hon/han att jag föddes igår eller? Jag har liksom vart med i det här laget i snart fem år.. Dom borde väl veta att jag fattar att jag inte kan spela med en piercing!?!?

För det tredje: Så är jag så jävlatrött på att andra skall bry som om vad jag gör, låt mej leva mitt liv förihelvete.

För det fjärde: Jag smsade min andra tränare och frågade om min mamma skulle behöva stå i kiosken nu när jag ändå inte kunde vara med/hade slutat (jo det är så att i vårt lag får man inte ta en paus, utan antingen är man med eller så slutar man... Fast det verkar inte gälla alla) och då fick jag tillbaka ett sms "Vadå slutat?" och så diskuterade vi massa och jag skrev nåt i stil med att "naj jag vill inte sluta men jag trodde inte att jag hade något val" Och så kom han/hon fram till att dom (alla tränare) skulle diskutera idag på matchen om jag får fortsätta.

Förstår ni nu varför jag är sur?!

Om jag inte får fortsätta så vet jag fan inte vad jag gör, jag tar fan livet av mej! Fotbollen är allt för mej. Det är med en boll vid mina fötter och träningskläderna på som jag mår som bäst. Även om jag inte alltid visar det så får fotbollen mej att tänka på något annat. Och jag behöver det! Speciellt nu när all skit har hänt. Helvete.


Håller på att göra manikyr!

Hej allihopa.
Sitter här och väntar på att mina naglar skall torka, det är typ första gången som jag gör manikyr på mej själv men jag hoppas att det blir bra :) Ni får säkert bilder sen! Men sålänge får ni en före och efterbild på håret :) Kanske inte världens bästa men iallfall.


Överlycklig nu!



Ihhh! Kan man sammla ihop till en systemkamera med bara mynt (!!) kan man fan sammla ihop till nästan vad som helst ;) Jag vet inte när den kommer men jag hoppas på väldigt snart iallfall :)


Skall färga håret nu!

Hej allihopa.
Just nu sitter jag och väntar på Marre som skall färga mitt hår. Jag skall färga det svart, jag är så trött på min färg som jag har just nu. Visst jag älskar mitt hår men jag är ganska trött på det! Plus att det växer ju ut igen :) Ni kommer få före och efterresultat när det är klart :) Hare bra sålänge!


Nytt nagellack♥



vad tycker ni? :)


SOMMARLOV ♥

Hej allihopa!
Hur är det med er? Men mej är det jättebra, jag har precis fått sommarlov och slipper skolan i drygt två månader. Men samtidigt känns det lite konstigt att jag inte kommer träffa dom i klassen på två månader... För jag har börjat att känna att jag verkligen gillar min klass. Men, men tiden går snabbare än man tror. Såg ju på vagnarna efter vi hade slutat och min brors vagn vann ju priset som snyggast vagn. Grymt snygg var den! Han gick ju ut nian idag! Hoppas att han får det kul ikväll/inatt :)

Nu skall jag checka fb och sen skall jag umgås lite med min syster! Hare bra!

(det går inte att ladda upp bilder, så det får bli ett bildlöst inlägg...)


Piercat mej nu!

Se hur jävla lång den är! Ni får bättre bilder sen...


Vilka hejar ni på?




Själv hejar man på tyskland! Än så länge så är det en underbar match, det står 4-0 till tyskland för er som är intreserande.


I always end up hurting you

I tried to be all that you need
tried not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough



________________________________

Hej allihopa!

Sitter här o lyssnar på musik, lägger in låtar på iPoden och chattar. Har inte alls gjort mycket idag, men o andra sidan är det fan jävligt skönt det med! Mamma bad mej förut att klippa gräset så jag får väl försöka komma ut och göra det sen!

Har ni haft en bra dag?


tänker ta en dusch nu!


hälften av mitt skolfoto! Haha. Jag är faktiskt ganska nöjd.

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och testa mitt nya shampoo och balsam!


I Kill myself from the inside out

Stranger than your sympathy,
And this is my apology
I Kill myself from the inside out,
And all my fears have pushed you out.
And I wished for things that I don't need.
All I wanted
And what I chase won't set me free.
It's all I wanted
And I get scared but I'm not crawling on my knees.
Oh yeah, everything's all wrong , yeah.
Everything's all wrong, yeah.
Where the hell did i think i was?



________________________________________

Heyy!

Sitter och lyssnar på musik just nu. Skönt att bara få ligga här och inte göra någonting egentligen. Imorgon blir det skola till tolv ungefär. Vi skall bara städa och ta hem alla mappar o.s.v. Sen vid tolv så skall jag in till stan och pierca mej, det blev inte i fredags för att mamma inte orkade...

Nu är det verkligen inte mycket kvar av skolan, det är ju bara imorrn med sen är det avslutning på tisdag! Jag längtar! Det enda jag inte ser fram emot på sommarlovet är dom sista veckorna för då går man bara och längtar tills skolan skall börja igen för att man är så trött på att bara gå hemma!



Haha, jag sitter här och photoshoppar dit en piercing för jag vill se hur det kommer se ut :)


Sitter bänkad framför teven



Vilka hejar ni på? Jag hejar inte på något av dom två lagen men det är ändå roligt att se :)


Snart så...



Till alla som har en sån
, är den bra? Lär man sej snabbt alla inställningar o.s.v? Är den värd sitt pris?



Indienbilder DEL 1















Jag vet att jag är lite efter. But hey, bättre sent än aldrig right?


Var du tvungen att lämna mej?

Det har gått en månad och en dag exakt nu.
Ibland känns det som att jag ser dej, jag hör din röst innuti mitt huvud. Jag är jämt trött för att jag kan inte sova om nätterna. Jag ligger vaken och tänker på hur jävla ledsen jag är. Ledsen över att det sista jag gjorde var att bråka med dej, jag hade lovat att komma in till dej men ångrade mej i sista sekund. Jag svek dej! Precis som jag har gjort i hela mitt liv. Jag ångrar mej så jävla mycket över det. Och jag skulle göra vad som helst för att få dej att andas igen. För att få se det stå "pappa<3 ringer" på displayen och att få höra dej fråga om jag kan komma in till dej. Det var dom samtalen som jag hatade mest just då men som jag nu skulle ge mitt liv för att få. Om jag bara kunde få dej att komma hem igen. Pappa jag behöver dej, för att kunna leva och för att må bra! Som det är nu så lever jag inte och det sista jag gör är att må bra. Jag börjar bli trött på att le och låtsas att allt är okej när det inte är det. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dej. Jag vet att det här är själviskt men jag önskar att det var jag som hade fått lämna all den här skiten.

Pappa jag älskar dej, men mest av allt så saknar jag dej!♥

1956-04-13 - 2010-05-09


Promise me to think of us



okej inte riktigt ännu, men jag skriver det nu för att jag inte kommer orka sen.

Godnatt♥


Parfym



1. Avril Lavinge - Black Star Cubus, 295:-
2. Paris Hilton - Can Can Åhléns, 399:- 
3. Jessica Simpson - Fancy Åhléns, 495:-
4. Puma - Flowing Fick i present
5. Britney Spears - Midnight fantasy Åhléns, 429:-

Detta är mina fem favoritparfymer utav alla som jag har, då är min fråga till er:



Den här gången skojar jag inte...



(bilden är från google men jag har redigerat den och beskärt och fixat texten själv)

Japp det är sant, jag skall få pierca mej i läppen där som hon på bilden har piercat sej fast på vänster sida! Mamma sa att hon inte ville att jag skulle pierca mej i tungan för att det inte är nån mening med när man ändå inte ser det. Haha aja.

Jag har inte varit i skolan idag för att jag skulle in till stan och till pappas lägenhet och hämta lite grejer...

_______________________________________________________



Har gjort en till design! Klicka här för att komma till bloggen...


Stranger than your sympathy

Hej!

Kom hem från fotbollsträningen för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag och lyssnar på musik. Träning var jättebra det kändes som att det gick bra och jag hade positiv inställning hela tiden! Skönt. På söndag är det match mot Väskinde, men innan det så är det träning på torsdag också. Det gillar vi eller hur? :)


Fan vad jag älskar oss!

Vi är bäst! Vi vann matchen idag med 2-1, det var en otroligt jämn och spännande match. Det regnade från början till slut och då menar jag inte "duggregnade" utan jag menar verkligen SPÖREGNADE. Så vi var genomblöta när vi kom in. Men det är väldigt skönt att spela i plus att det är lättare att få iväg bollen för den glider mer :)

Nu skall jag ta något att äta, vi hörs imorrn :)

Btw, har gjort en till design idag även hon fick den som hon ville!



klicka på bilden!


jag skojade bara...

Jag har inte piercat mej, haha jag ville bara se hur många som gick på det :) Nåra gick på det iallfall! Jag skulle nog inte vilja pierca mej där, men jag vill pierca mej i tungan. Men mamma går inte med på det. Även fast det inte var någon åldersgräns där jag frågade så vill jag ändå att mamma skall vara okej med det! Hehe...

Ikväll är det match, det är samling om drygt en timme så jag skall packa väskan snart sen skall jag sitta här och förbereda mej! Jag blir alltid så jäkla nervös :P



Fast taggad är jag! HAHAHAHHAHAH.


En till design!



Jag gjorde en design till Juwan igår :) Skriv gärna vad ni tycker! Klicka här för att komme till bloggen!

Hon fick den som hon ville ha den.


glömde berätta...

jag skrev ju bara att jag var i Rone hela dagen igår typ, men det var inte riktigt sant. Jag glömde berätta (eller jag vet inte om jag ville just då) att jag piercade mej igår :) ↓ 



äcklig skabbild jag vet men jag har ingen bättre :) vad tycker ni? :)


if you had one shot, one opportunity



Dåligt redigerad, jag vet!

Hej alla söta.
Idag har jag varit i Rone hela dagen och jobbat lite. rensat jordgubbslandet som var totalt igenväxt och rivit ner taket i ett rum. Jobbigt men helt okej.

Just nu sitter jag och ser på teve och slappar lite, har ingen ork alls kvar i kroppen just nu! Så det blir till att stänga av datorn och ta på någon bra film för min del nu :)

Ha det bra♥


Final i talang snart, någon som skall se?

Tjeeenare!

Jag tänker inte börja det här inlägget med att be om förlåtelse för att jag inte har bloggat, för det blir bara tråkigt då. Iallfall så var det besöksdag för dom nya sjuorna idag så alla andra på skolan skulle göra något annat med sina klasser eller arbetslag. Men mamma sa att jag inte behövde gå, haha fan vilken skön morsa jag har! Så jag har varit hemma och slappat hela dagen, så skönt.

Ikväll blir det till att vara med Fannie och se på finalen i Talang 2010, någon mer än jag som skall se? Det roliga är att jag inte har sett något av dom andra programmen, haha. Men jag fick lust att se på finalen. Det blir säkert bra.

Har ni haft en bra dag?


dåliguppdatering.nu

Hey!

Jag rubriken säger ganska mycket, men jag har inte orkat att uppdatera. En enkel och ärlig förklaring. Igår var det egentligen fotbollsträning men jag sket i den för att jag var tvungen att gå ut och sälja lågenergilampor! Ja ni läste rätt lågenergilampor, vi säljer det i min klass för att vi skall kunna åka på en klassresa i nian. Jag var nog ute i en och en halv timme och gick omkring till varenda kärringjävel i området (ursäkta språket) och tror ni att nån köpte!? NAJ, jag fick sälja två paket och vem var det till? Jo till morsan och morfar... Lyckat -.- Alla kärringar är så efterblivna när dom skall ljuga om att dom "köpte igår" my ass att dom gjorde liksom... Gah blir så irriterad, var ärlig liksom och säg som det är, att dom inte vill ha!? Men naj då skall dom stå och berätta värsta historien om vilken tidpunkt dom köpte det o skit. Så ja, jag gav upp helt enkelt... Men jag har ju sålt för 330 :- iallfall! Det får duge! :)

Okej jag var bara tvungen att skriva det där... Förlåt för att jag är så tråkig i min blogg men jag har inga ideér längre. Jag skall försöka bättra mej!♥ Puss på den.