I'll be there for you, like I've been there before

Efter skolan idag åkte jag och 11 stycken andra i mitt lag direkt till Fardhem IP och åt mat tillsammans snackade och taggade för match! Vi skulle möta Väskinde, och vi var så jäääkla taggade (extra mycket efter första förlusten i serien mot fårösund i tisdags) och det gick grymt bra! Vår målis som förövrigt inte ens var vår ordinarie målis fick inte ens nudda bollen och bollen var på vår planhalva kanske fem gånger! FAN VAD VI VAR BRA! Jag är så glad just nu! :) Och för er som är intresserade så vann vi med 5-0. Nu skall jag äta något och se klart på fångarna på fortet! :)



(den skall vara "brusig")


I hide it deep down inside

Det är inte ofta jag berättar saker, inte saker som jag verkligen behöver få ur mej. Jag håller allt inom mej och det bara växer och växer och tillslut måste det få komma ut men mamma lyssnar inte och fattar ingenting. Eller hon vill inte fatta så därför skriver jag det här, så läs ni som orkar, men komentera fan inte det här inlägget med "hej hej, allt bra? :)" jag spyr på dom komentarerna.

Jaha då var den här helgen över då! Jag har haft väldigt kul med Fannie men när jag tänker efter så har vi faktiskt inte gjort något speciellt. Kent har åkt tillbaka till Visby nu också så nu är det bara jag här med dom! Fan också, jag hatar det. Så på ett sett är jag glad att det är skolan imorrn igen, så jag slipper vara här! Det känns som att när jag är i skolan så är jag jätteglad och har kul men så fort jag kommer tillbaka hit känns det som att komma in i ett hem där det inte finns någon jävla energi! Dryga miner och tjat är det enda som finns. Allt är mitt fel och jag är helt jävla efterbliven medans dom är helt perfekta. Eller förlåt nu ljög jag, man kan inte kalla det här för att hem, för det är fan det sista det är! Jag förstår inte hur hon kunde göra så här mot oss, slita bort oss (eller kanske mest mej) ifrån det jag älskade, det jag avgudade och där jag var som lyckligast! För att sedan placera oss här. Speciellt nu med tanke på vad som hände det här året och bara två veckor efter så lämnade hon mej själv i en lägenheten. Och dom säger att jag hade ett val, jag kunde flyttat in hit direkt men hur fan kan dom ens tänka tanken att jag skulle flytta hit frivilligt? Det är ju förihelvet som ett jävla fängelse. Och nu har jag minst två års jävla väntan på att bara få komma bort här ifrån! Jag ränkar dagarna... Jag är så olycklig just nu, jag har aldrig känt ett sånt här hat mot min egen mor! Jag älskar henne men samtidigt kan jag knappt titta på henne utan att få lust att klippa till någon, och honom. Han skall vi fan inte ens börja prata om! Jag hatar honom så grymt jävla mycket, och så fort jag slipper träffa honom igen så skall jag säga precis vad jag känner om honom rakt till han. Bara berätta att jag tycker att han är helt jävla äcklig och dum i huvet och bara helt jävla patetisk! Han har förstört mitt liv! Och snart ger jag upp jag tänker lämna det här jävla helvetet och försvinna upp till pappa! Det skulle nog bli bäst så, för jag saknar pappa så grymt mycket! Det är precis som att halva mitt hjärta bara slets ut och nu blöder det för fullt! Och att hon tror att hon kan ersätta pappa med honom? Så korkad trodde jag fan inte att hon var! Pappa var långt ifrån det perfekta pappan man kunde ha! Men han var min pappa och jag tog all skit han gjorde mot oss. För jag älskade honom mer än något annan på denna jord. Men just då var jag bara för sårad och ledsen för att visa det för honom. Pappa jag älskar dej! Nu och föralltid!



villhavillhavillha!




sjukt billiga parfymer

 



Escada - Ocean Lounge
pris: 189:- (i vanlig affär 375:-)

Britney Spears - Midnight Fantasy
pris: 169:- (i vanlig affär 420:-)

Värt att köpa? - JAA!
Förresten tack Lovisa för att du tippsade om sidan! :)


En tredjedel av den jag var går hem, en är krossad, en är din.

Jag pallar inte blogga just nu! Allt är så tröttsamt, jag har en redovisning om Indien som skall göras snarast möjligt inför hela skolan. Läxor har jag också, en match och två träningar nästa vecka och den här helgen kommer jag inte palla att sitta vid datorn och skriva, så ja! Jag är sämst. Hejdå.


they said we would'nt make it at all, but who's laughing now?

Skolan idag var sjukt kul! Speciellt på spanskan, för jag var så trött så jag garvade åt typ allt. Plus att det var väldigt kul att vara lite med Eve igen! :) Hoppas att dagen imorgon blir lika kul... Fast jag börjar känna mej lite sjuk, typ ont i halsen och sånt skit! Men det tänker jag skita i. Just nu är jag så trött så jag tror att jag somnar snart!


fyfan!

Jag har aldrig varit uppe så här tidigt när jag skall till skolan! Jag har typ gått upp kvart i åtta och hunnit endå... Men nu gick jag upp kvart över sex(!!) fyfan säger jag bara. :( Men men, jag är uppe och klar och bussen går om 25 minuter TROR jag, egentligen vet jag ju inte eftersom att det är första gången någonsin som jag åker skolbuss. Aja nu skall jag iallafall kolla om det är någe jag har glömt, sen borsta tänderna! Hejdå.


...


goodbye my lover goodbye my friend!

haha jo rubriken är menat till mitt hår! :p jag klippte inte så mycket men det syns iallfall plus att det känns grymt mycket kortare. jag kanske lägger in bild på före och efter sen ikväll när jag har kommit hem! :) för alldeles snart så skall jag och Fannie ta buss'n till stan, de blev lite hastigt och lustigt men jag behövde in för att handla lite saker, visar när jag kommer hem! om jag hittar någe dåra... iallfall, nu skall jag kolla igenom lite grejer sen drar vi! :)


bild i repris


klippa mej imorrn!

tja alla söta underbara!

jag är typ nervös för jag skall klippa mej imorrn! jag hatar att klippa mej, jag vet inte varför. men det är väl typ för att man inte vet hur det skall bli och om det blir fel får jag typ panik! jag älskar mitt hår och gillar egentligen inte att någon annan håller på med det. men hellre det än att man går med skabbigt slitet hår... right? aja vi får se hur det blir! jag skall iallfall be henne att behålla längden och bara toppa ytterst lite och sen klippa upp det lite! :9 håll tummarna för att det blir bra! :)


is it worth it?

Hej allihopa!
Sista söndagen på sommarlovet! Gud vad hemskt när man tänker på det. Lovet har gått så sjukt fort känns absolut inte som att det har gått tio veckor redan... Åh jag vill verkligen inte börja skolan igen! Behöva gå upp tidigt, allt ansvar, komma ihåg skåpnyckeln varje dag, hinna med skolbussen, gå upp halv sju, gå och lägga sig vid tio, tänka på betygen & massa mer. Gud jag blir fan ledsen när jag tänker på det! Men samtidigt finns det ju roliga saker med skolan också som att träffa kompisar, rasterna & massa mer. :) Får försöka att tänka positivt! :)

Har ni börjat skolan, om ni inte har det när börjar ni isåfall? :)



randombild! :)


tävling hos lazybitch.blogg.se

Tänkte bara säga att jag är med och tävlar om en liten bloggdator hos http://lazybitch.blogg.se. Var gärna med du också! :)




[klicka här för att komma till tävlingsinlägget]


Det jag köpte!



från H&M
från lindex.


från Åhléns



från Åhléns


från H&M



från Cubus

Så det var nog allt jag köpte, det mesta var rea på men kommer inte ihåg priserna på allt. Så därför skriver jag inte det. :) Jag hittade även ett par byxor som jag ville ha men jag orkade verkligen inte prova dom då, så det får bli nästa gång som jag åker inte till stan!

Nu skall jag fortsätta läsa den där bra bloggen!


it does'nt matter if I even go

Godmorgon!

Idag vaknade jag faktiskt i ganska skaplig tid. Halv elva! :) Men det är nog för att jag sover här hos mormor och morfar då är det lite svårt att sova länge. Hehe. När jag kommer hem är det första jag skall göra att ta kort på allt jag köpte och visa er! :) Det låter väl bra?

Just nu sitter jag och läser en väldigt bra blogg som jag fick som ett tips i komentarerna idag tror jag. Skall iallfall fortsätta med det nu! :)


MASCARA TIPS



Jag fullkomlig älskar den här mascaran, resultatet blir superbra! Den kostar 139:- & finns att köpa på Åhléns, Kicks, Lindex, H&M o.s.v! Jag rekomenderar den verkligen till alla er som inte har hittat någon som ni trivs med ännu! :)


Ännu kvar hos mormor och morfar!

Hej.

Jag är ännu kvar hos mommo och moffa! Blev lite missförstånd så jag kunde inte komma hem som det var tänkt. :( Så tyvärr får ni inga bilder på det jag köpte idag men det kommer sen imorrn. :D

Nu skall jag och Fannie (som är bäst) se på Svensson Svensson. :D

Ha det bra, sötnosar.


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Godmorgon allihopa!

Jag är förvånad över mej själv, att jag faktiskt gick upp klockan 09.00 när mobilen ringde! Jag brukar annars ligga och snooza i ett år typ... Men icke den här gången. Skönt. Som jag skrev igår (?) så skall jag ju till stan idag, och jag vet inte när jag kommer hem. Men det visar sej, jag kommer iallfall att uppdatera så fort jag får möjlighet och ork ikväll! :)


Ny design

Jag gjorde en uppdatering av designen, fortfarande isamma stil. Vad tycker ni? :)



NU


A part of me thinks that it was selfish of you and the other part wants to end up just like you

Godmorgon, typ. Eller a vad säger man klockan ett på eftermiddagen? 

Idag har jag iallfall tänkt att åka till Garda på fotbollsträning, får se om vi hittar dit bara. Haha. Egentligen så skulle jag på något tråningsläger för 96.or men jag ville verkligen inte på det plus att jag ville ha liiiite ledigt innan skolan började. Och då menar jag ledigt från fotbollen. Iallfall, efter träningen så skall jag åka hem till morfar, eller jag kanske åker hem innan och hämtar lite grejer. Eftersom att jag och Fannie åker in till stan imorgon så blir det enklast om jag sover hos mormor och morfar. 

Okej jag vet inte hur mycket ni facttade av det jag har skrivit men nu har jag iallfall berättat! :)

 


you make the world turn upsidedown



Haha lite ovanlig bild! :)

Nu hade jag tänkt att se på Svensson Svensson. Skall ni sova eller vad skall ni göra nu? :)


I GUESS THIS IS GOODBYE



They all laughed at him they all talked shit about him and now he's dead... I wonder what they're saying now I wanna bring him back but I don't know how. The shit seems impossible how could I be able to make him walk again talk again? The first fucking days I wanted to die but then I heard your voice asking why? Just keep fighting my son you'll die another day your time will come. But dad I wanna se you I need you...A part of me thinks that it was selfish of you and the other part wants to end up just like you. I guess death is natural it'll happen to us all but for god sakes it was'nt your turn to fall. Your life was'nt over you had some things left to offer but at least you died in your sleep and did'nt have to suffer. some days when I wake up I ask my self is life worth living or should I blast my self? some days when I wake up I just wanna quit, but then I think of you and then I just stop it. I blame god for this he did'nt have to take you but he did so fuck it. You fucking bitch I hope you fucking burn in hell for this shit, yeah I'm talking to you god, some days I just wanna jump of a fucking rooftop. I'm carrying so much shit I feel like I'ma explode but just because I don't wanna make a seen I hope I'll implode. Please can't you hear the saddness in my voice when I talk? My legs don't carry me anymore I just fall on the sidewalk...and I hope you'll come and help me. So I look to my left and I looke to my right but I can't se anyone, no there's nobody in sight. I'm surrounded by people every day but still I feel all lonely and shit since you past away. I feel like I should have said more at your funeral but I did'nt want to se what they'd do to ya, I just wanted to leave, I hope you can forgive me for that and then you rest in peace... but that sounds to average... how about this? sleep tight old man and some day when the world wants I'll se you again. I'll promise that I'll visit but I guess you have past on and you're in heaven and you're singing songs. I'll shed a tear for you every night I'll nevva forget you I'll still fight. I guess this is goodbye.


COPYRIGHT PÅ TEXTEN, DET ÄR KENT SOM HAR SKRIVIT TILL PAPPA!


en till design



Bildlänk↑

Jag fick fria händer, så vad tycker ni? :)


Tröjan jag köpte...



Vad tycker ni?

99:- hos H&M


fem saker ni inte visste om mig



• Jag älskar 50 cent & Eminem - Japp, jag tycker om texterna mest, dom betyder något och man känner igen sig när man hör dom. Kärlek till dom.

• Jag har ett jävligt bra textminne - Iallafall när det gäller låttextar, jag kommer ihåg det mesta! :)

• Jag vill se filmen "tusen gånger starkare" - Den verkar sjukt bra, plus att jag har läst boken! Men jag måste vänta några månader för att den har premiär på bio i höst...

• Jag är väldigt bra på att låtsas vara glad - Kan bero på att jag går runt och gör det hela tiden. Men jag vill inte att andra som är i min närhet skall må dåligt för att jag gör det.

• Jag ogillar nästan alla mina lärare - Inte så ovanligt kanske? Men så är det iallfall, jag tror faktiskt att den enda som jag inte ogillar är min engelsklärare (hon var med i Indien).


on my whishlist right now


hey there

Ännu en vinst, skönt! Dock bara med 1-0 men det är ändå det. Och fisatan vad vi var bra, vi hade bollen nästan hela tiden och passningsspelet var på topp! Gud vad jag älskar vårat lag just nu! :)

Jag orkar inte skriva så mycket är typ sjukt trött, men jag var inne i stan en snabbis idag, köpte en tröja, troligtvis visar jag den imorrn! :)


bild från google.

Okej jag måste erkänna, jag ryser fortfarande varje gång jag ser det här målet! :)


vi hänger med, vi hänger med, av någon anledning så gör vi faktiskt det

Vinst med 0-1, skönt att fortfarande vara obesegrade! :) Det var så sjukt varmt så man höll typ på att dö! Helt sjukt. Och som vanligt gick första halvlek lite skakigt men sen tog vi igen det i andra istället. Som vi nästan alltid gör, vilket är ganska synd att vi inte är med från början för det mesta... Men, men vi vann iallfall! :)


(inte från den matchen idag)


Sombody ones told me that every song ends, but thats no reason not to enjoy the music

Godmorgon(?) allihopa! :)

Idag känner jag på mej att det kommer bli en bra dag. Ingen aning om varför jag bara känner det på mej! Jag har inte något planerat idag heller men jag får ta dagen som den kommer, eller jag har en liten to-do-list dom jag måste göra. Men annars så. Jag fick precis veta att jag får spela matchen imorr, gissa om jag blev glad! Jag typ börja dansa! Hahahah.



jag älskar er


well I guess yo don't even care

När jag var i stockholm så köpte jag en till sån här baseballjacka från ginatricot. Det fick bli en svart, så nu har jag en svart & en röd! :)


fucking åmål♥

Nu skall jag kolla på Fucking Åmål på youtube! Haha, vilket liv jag har. Men jag är lite småförkyld och ganska trött så det är i princip det enda jag orkar göra just nu! :)


I just wan't you to know that I am fighting to let you go

Hej allihopa!

Är hemma från stockholm nu... :( Jag har haft det underbart! Orkar inte berätta så mycket om vad vi gjort och så... Men iallafall jag har satt in två designer jag gjort till två tjejer:


Första till Linnea P



Andra till Linnea R

Dom fick dom som dom ville ha dom!

Vad tycker ni? :)
___________________________________________

Jag ligger lite efter med designerna men jag håller på för fullt! Så just nu går det inte att beställa fler designer, mne jag meddelar såfort jag kan! :)

(Ni som redan beställt skall självklart få era!


stockholm

Hej på er.

Jag är i stockholm just nu, det kom lite plötsligt. Biljetten bokades typ nåra timmar innan bara. Men nu är jag här iallafall. Det betyder att jag inte kommer blogga någe nästan. Men jag svarar på komentarer när jag kommer hem. :)


bild i repris


so sick of this feeling

jag känner att något äter upp mej innifrån. som att jag sakta men säkert dör. jag måste bort här ifrån nu, det kväver mej. jag hade bestämt mej, jag ville dö. jag vill dö.

men jag måste kämpa!

pappa förhelvete kom tillbaka!


Svar till Göteborg, 17

göteborg, 17 om tears in heaven:

vet hur det känns,förlorade min pappa år 2000.. de e svårt men vad ska man göra..får ja fråga va som hände? :/

Denna kommentar är inte godkänd. IP: **.***.**.**

Svar: Först av allt vill jag bara säga, jag beklagar att du också behövt gå igenom något sånt. Sen till frågan, han fick en hjärtattack och när ambulansen kom så var han död eller hans hjärta hade slutat slå. Men dom lyckades få hans hjärta att slå igen, och inne på sjukhuset så gjorde dom allt dom kunde för att han skulle överleva men 05.10 den nionde maj så dog han. Och det fanns inget dom kunde göra.

Atleast that's what I tell people


It's not like you did'nt know that, I said I love you and I swear I still do.

Heyy ego.



Sitter här och håller på med en design, är typ klar med den snart och då blir det till att börja med nästa. Så det är full rulle hela tiden. Strax (läs om en timme) så skall jag till Fardhem för att vara bollkalle som jag skrev igår, kul? Naj inte ett jävla dugg.

Bäst att fortsätta nu, hare!


Everyone wonders but nobody ask, it's hard to see the pain behind the mask



Bara för att jag inte har några andra bilder just nu!

Dålig uppdatering idag pågrund av att jag har varit med Fannie hela dagen. Och jag kommer typ inte uppdatera så bra imorrn heller eftersom att jag skall vara med Fannie typ till halv fyra eller någe sen skall jag vara bollkalle för damlaget. Så ja den sämsta uppdateringen kommer fortsätta. :)

Kläderna kom idag, yey allt var bra! Plus att jag har städat hela jävla rummet idag, härligt Carro!

Ni får hare bra, hejdå!


fyrtionio kronor



Jag åkte med Marielle & Kent till Gahms förut, hittade den här parfymen. Bara en random parfym att ha i skåpet sen när skolan börjar! :) Den kostade ju bara 49:- & luktade faktiskt gott!

Nu skall jag läsa lite bloggar, ciao!


we are the scientists inside the lab just waiting for the call

Sitter här och funderar över varför folk skall kopiera andras saker? Varför kan man inte bara låta sej inspireras istället för att kopiera? Jag personligen bli ju jätteledsen eller rent av arg om jag har suttit och lagt ner tid på t.ex ett inlägg eller kanske blivit jättenöjd med en bild. Så är det någon stackars okreativ människa som i stället för att gå och göra på sitt sätt kopierar mitt. Varför? Hur tänker dom liksom typ "hey jag är efterbliven och för lat för att komma på något själv!"? Tycker ens dom som gör det att det är kul att ha något som är exakt likadant som någon annans? Jag tycker det inte iallafall. Jag erkänner att jag ibland ser en bild på en blogg och blir jätteinspirerad och tar kameran och går ut och tar någon liknande bild. Men det är inte samma sak, för det är endå en personlig bild som jag har tagit och som inte ser exakt likadan ut. Men att sitta att kopiera t.ex ett inlägg rakt av... Det är bara totalt efterblivet!


heyy

Alltså jag svär, jag skall fan stämma Tele2! Vafan, internet funkar ju aldrig? Och så säger dom att det inte går att ha "bredband large" på den stickan vi hade, my ass att det inte gick, det funkar ju mycket bättre med den gammla än den nya!!! Åhh :(

Okej skitsamme, nu funkar det iallfall. För ett tag! Hej föresten, ja jag tror att ni har fattat varför jag inte har bloggat och svarat på alla komentarer idag(?) Och svara på komentarer orkar jag inte göra nu heller... Får göra det nån annan gång.

Jag hade inte någe vettigt att skrive, tänkte bare tale om varför jag inte hade bloggat idag. Så nu har jag gjort det, hejdå!


I've got some friends, some that I hardly know but we've had some times, I wouldn't trade for the world



Okej nu har jag beställt allt på min önskelista. :) Jag kunde inte låta bli, haha. Nu måste jag hoppa in i duschen sen ta något att äta snabbt. Sen blir det fotbollsträning! :)


what I wants



Janet long tank, svart & vitt. 198:-
Li boyfriend jeans. 399:-
Juliette top. 99:-
Denise sweatshirt, svart & vit. 398:-


Plus frakt, 35:-

1129:-

allt från ginatricot

Jag har pengar men är det värt? :)


It's funny how the people that hurts you the most, are the ones who swore they never would.

hittade texten i rubriken hos Linnéa



Hej!

Jag vaknade typ vid tjugo över tio imorse. Sen dess har jag bara suttit vid datan typ och kollat på kläder till min önskelista! :) Jag måste duscha senare, innan träningen iallfall. Mitt hår är typ skitäckligt! Haha. Sen som jag skrev igår så skall jag till mommo och moffa efter träningen men jag kanske uppdaterar från moffas dator.

Min önskelista kommer upp i ett inlägg lite senare! :)


This is the clock upon the wall, this is the story of us all.



Hej! Typ.

Internet är typ segt så det blev inte någon önskelista, åtminstone inte idag. Men jag skall försöka fixa en till imorrn. :)

Imorrn så är det fotbollsträning, vet inte precis om jag längtar men får hoppas att det blir kul! Efter träningen så måste jag åka till Hemse och vara där vid mormor och morfar tills typ 22.00. Så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli... Men det visar sej. :)

Just nu sitter jag och laddar min iPod, den har ju varit urladdad typ någon vecka nu och jag har inte tänkt så mycket på det. Men nu tänkte jag att det var bäst att ladda den så att jag kan använda den när jag behöver. Right? När jag inte har något mer att kolla på internet för idag så tänkte jag kolla på Svensson Svensson, säsong 1.

Naj men nu skall jag kolla på en video på YT! Hejdå.


It's not that I don't belive in second chanses, it's just that I don't belive in you.



Äntligen funkar internet! Det kommer säkert att börja krångla igen men nu har vi iallfall internet. Det är inte så jäkla snabbt som jag är van med men det funkar! Det känns jäkligt skönt att inte behöva åka till Hemse för att kunna sitta vid internet.

Iallfall så hade jag tänkt att göra en liten önskelista snart, skall bara dricka lite té först. Ni får ha det bra sålänge!


design nummer 8


Bildlänk↑


När jag var i Hemse förra helgen så passade jag på att göra en design. Har ganska många som står på tur nu men jag kan ju inte fixa fler just nu eftersom att jag inte har min dator, just nu sitter jag vid Marielle's. Men när jag får tillbaka internet till min dator så skall jag försöka att göra alla som väntar! :)


I wanna run away and never look back

jag är så sjukt äckligt trött på att behöve le och låtsas må bra. för att jag gör inte det, jag mår dåligare än jag någonsin har gjort förut! jag vill må bra, men det är inte så lätt. när det enda jag kan tänka på är vad som hände. när jag är den enda som vet saningen. det är inte lätt kan jag säga. när man inte kan berätta för någon och känna att dom verkligen fattar. för om man inte har varit med om det själv så är det inte lätt att fatta. och det vet jag eftersom att innan det hände mej så fattade inte jag heller när jag fick höra det om någon annan. jag känner att jag måste berätta för nån, men vem fan skulle fatta?

jag kan inte ens börja att berätta hur fucking jävla trött jag är på att gråta mej till sömns varje kväll! att det där kortet får mej att känna mej som en jävla idiot.

allt är mitt fel, och jag kan inte ta tillbaka det. inget av det.