I swear, I'd burn this city down to show you the light
ni räddar mig hela tiden, mina hjältar.


heeelt beroendekollade precis klart på sista säsongen och även fast det är minst 20.de gången jag kollar på det sista avsnittet så grät jag som fan. jag älskar den här serien. den bästa som någonsin gjorts. nu skall jag börja om helt och kolla på säsong 1 igen. fast inte just nu, det får bli ikväll när jag går och lägger mig. aja, vem bryr sig.

det värsta jag vet är när folk tror att dom är så jävla bäst när dom egentligen suger

.


we've been singing billie jean, mixing vodka with caffeine

igårkväll älskade jag livet, idag? not so much

jag höll på att dö

alltså åhh, så jävla läskigt. satt och såg på vänner igårkväll och hade fönstret öppet, då flyger det in fetaste fjärilen som var typ grön!? och typ attackerade mig? jag som hatar fjärilar och sånt skit blev livrädd och sprang upp på sängen och stod där och viftade som fan med typ en kalle anka tidning. till slut så lyckades jag träffa den så det ramla ner på golvet och låg där och fladdrade med sina äckliga vingar så då slog jag ihjäl den med flugsmällaren. jag svär, har aldrig varit så rädd i hela mitt jävla liv!!!!!!


typ såhär såg den ut, fast den hade inte dom där bruna fläckarna, den här fjärilen ser ju ut som ett ruttet äpple typ? aja men ni fattar grejen.


.

nobody ever cares about anyone anymore, just about themselvs


it ain't hard to see who you are underneath

okej, det blev ju iallafall jääävligt roligt igårkväll/natt. lite ont i ögat bara men vad gör de då? vaknade på majas golv typ halv tio, tog bussen till hemse en timme senare gick hem till mormor och morfar och sen bussen in till visby. shoppade en jävla massa och sen bussen till hemse igen. sjukt drygt att åka buss men aja, CARE.


cause I've seen your act and I know all the facts, I'm still in love with who I wish you were

and I wish you were here.

jag skulle kunna skriva om vad jag skall göra idag, men vem bryr sig liksom? hoppas det blir kul iallafall.

I'm not lying, I'm just pre-telling the truth

när allt går åt helvete hittar jag alltid nya sätt att göra det ännu värre. åhhh, jag suger.

pretty little liars

nu favoritserie, pretty little liars. KÄRLEK. åhh, jag är värste serienörden... men vad fan gör de då? ska iallafall ligga och nörde PLL nu, hela natten. dude, tja.there's only one tree hill

I fell in love, all over again.  

"You ever look at a picture of yourself, and see a stranger in the background?. It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone´s life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it"


you said you'd never trade me but instead you betrayed me.


how does it feel? breaking someones heart and knowing you can't take it back. if it feels anything like I imagine, then I feel sorry for you but at the same time. you deserve it, deserve to feel bad, cause what you did... dude it's just wrong. and in fact you don't deserve having someone around that makes you feel better when all you ever do is making everyone else feel like shit.

you don't deserve the friends you have and everything good that's happening to you. but somehow you've fooled the world making them think you're worth it. but you can't fool me no more.

det är så jag säger det.

the world backs off, when you make it back off


badade lite nyss, var bara 22 grader kallt. sen skulle jag försöka sola men det gick ju och sket sig direkt för solen gick i moln typ varannan sekund, kul. borde gå och duscha av all klor så att jag inte börjar klia sönder snart. det låter bra. så TJA.

ingenting, inget alls, inte ett fucking jävla skit.

falska jävla idioter, ni tror att ni är så jävla bra. att ni kan komma och gå som ni vill. ni tror att ni kan vara vän med folk men såfort det kommer någon snyggare och mer populär så byter ni. jag trodde fan bara det var killar som gjorde så. men tjejer är så jävla mycket värre. speciellt ni, ni är så jävla fucking falska. jag trodde på er, jag trodde vi var kompisar. men jag hade så jävla fel. men jag tänker inte ha fel igen. från och med nu är vi inte kopisar. inte ett dugg. vi kanske hälsar när vi går förbi varandra men inget mer. jag kan inte ha människor som er i mitt liv. såna som säger att dom finns där men sen inte ens märker när hela ens jävla värld rammlar ihop, när man går under. hur fan kan du inte se? när du själv varit med om de, när du själv vet vad det handlar om? för att du är falsk, för att den enda du bryr dig om är dig själv. äckligajävlaidiot. jag kommer inte bry mig längre, inte om er, för varför ge när man aldrig får något tillbaka?

ingen känner någon.

people don't you understand, this child needs a helping hand. or she'll grow to be an angry old girl some day
all my life I've been good, but now I'm thinking what the hell.


var inne i Visby idag, såg bio och kollade i affärer, den här var det enda jag fick med mig hem. inte för att jag åkte in för att shoppa men ändå. imorgon kommer min syster och några av hennes vänner ner hit till Gotland och dom ska typ bo här så jaa, det ska väl bli roligt.


för allt som kändes jobbigt igår känns nu dubbelt så svårt.

jag duschar men samvetet, det sitter kvar.