trettiondejuni

hej, haha jag skojade bara jag skall inte ta bort min blogg :p
men asso det är så tråkigt när man inte har nån klok design.... johanna tog ju bort den andra!?
fattade inte varför men ändå! men sen skrev hon att jag fick be nån annan och nu har jag bett jasmine eller jag frågade henne för flera månader sen men hon har bara sagt "när jag får tid" och nu hoppas jag att hon har tid! :)
hehe, för jag vill verkligen komma igång men det funkar ju inte utan nån design. tycker inte jag iallafall!

whatever, kan passa på att säga att vi vann matchen mot p18 :) jättekul!
men iallafall hejdå skriver mer nån annan gång!

tjugosjättejuni

hola.
förlåt för att jag inte har skrivit men det har varit massa grejer som kommit i vägen.
men nu skall jag komma igång igen ;) vill också passa på att säga tack till johannahallbom som gjort designn :)<3

anyway, idag har jag varit med fannie och vi har typ vart på hemse litegran haha, a men iallfall köpte ett par nya shorts (asso såna som jag tränar i :P) och lite godis och coca cola :) haha intressant information.. skitsamma imorrn är det match i fardhem, mot p18, kl 11.00 börjar matchen ((:
 


mums.

hejdå, xoxo

tjugotredjejuni

hejhej.
har ju skaffat en ny blogg men har ännu ingen som kan hjälpa mej att designa, eller jag skall få hjälp av jasmine men hon kan inte hjälpa mej ännu och den kommer inte bli klar förens i juli! men jag antar att det bara är att vänta...? anyway, idag har jag inte hunnit med speciellt mycket jag vaknade för typ två och än halvtimme sen men jag har bara hunnit att äta frukost och suttit vid datan ;$ och jag skall hinna massa mer idag men om jag fortsätter i den här takten så kommer jag inte hinna klart förens imorrn typ.. d: skitsamma det är kanske inte så kul för er att sitta och läsa om det? hehe. iallafall imorrn så är det träning :) det känns som att det var jättelänge sen som jag spelade fotboll med laget, och jag har verkligen längtat. sen så är det match på lördag också, i fardhem, kl. 11.00 om någon har lust att komma och kolla :)
jag tror att jag skall erbjuda mej att stå hela matchen men jag vet inte om jag har lust till det ;/ men vi får se på lördag det är ju ännu några dagar kvar trots allt ;) a men det var väl det jag hade att skriva, just nu iallfall. men jag skriver väl mer ikväll tror jag men jag lovar inget.
hejdå.