i just wanted to leave

2010 Lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Vasatan, naj.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej (:
4. Dog någon som stod dig nära? Jo, pappa♥
5. Vilka länder besökte du? Indien
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? jo, pappa.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 9 maj
8. Vad var din största framgång 2010? ingen alls
9. Största misstaget? skulle ta år att skriva, plus att det är för personligt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? har jag säkert men inge alvarligt.
11. Bästa köpet? - datan och systemkamera och alla objektiv och skit.
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder tror jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ajo, kanske
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Amazing grace
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare, har förmodligen gråtit mer det här året än jag någonsin har gjort innan.
16. Vad önskar du att du gjort mer? varit med pappa
17. Vad önskar du att du gjort mindre? sårat pappa
18. Hur tillbringade du julen? hemma med familjen
19. Blev du kär i år? naj
20. Favoritprogram på TV? desperate houswives, tror ja
21. Bästa boken du läste i år? i taket lyser stjärnonrna
22. Största musikaliska upptäckten? don't know
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? kommer inte ihåg, 8 månader sen ju.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? va med en kompis.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? åhja.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010 deprimerad
29. Vad fick dig att må bra? har ju inte måt så bra men tjejerna i klassen har fått mig att skratta och på rätt spår så det skall väl vara dom i såfall.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha va?
31. Vem saknade du? pappa
32. De bästa nya människorna du träffade? Har lärt känna många ny det här året!
33. Bästa film? get rich or die tryin', 8 mile 
34. Roligaste händelse? vet inte.
35. Det mest oförglömliga det här året? pappa
36. Vilket lov har varit bäst? sportlovet eller påsklovet
37. Tragisk & sorglig händelse? pappa dog.


du är otroligt saknad, pappa.


You're the closest to heaven that I'll ever beAnd all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


some people want it all, but that's not fairIgnorera mitt ansikte. Köpte dessa ögonskuggor idag. Jag brukar aldrig ha ögonskugga men jag tänkte att det kanske är dags att börja? Eller...? Hehe, vi får se hur jag gör, nu har jag dom iallafall! :)


mellandagsrea!Både igår och idag var jag en sväng i Visby och kollade på mellandagsrean, egentligen hade ingenting öppet igår förutom Elgiganten och Rusta, haha! Men jag skulle ändå till Elgiganten för att köpa en ny dator, (min andra spillde jag ju julmust på så skärmen gick sönder) hittade en för endast 3000:- den hade kostat typ 4890:- eller något sådant så jag tyckte att det var ett bra pris! Och idag åkte jag med in när vi skulle lämna Marielle vid båten och passade på att gå lite på stan. Fick med mig hyfsat mycket tycker jag med tanke på att jag bara gick typ en timma. :)


yeah you failed somehow but i know that you triedFör två timmar sen så fick jag för mig att börja på en ny design helt från grunden. Sagt och gjort, började med headern och efter mycket om och men så blev resultatet såhär! Jag är ganska nöjd, den tog ju trots allt bara två timmar att göra, men vad tycker ni?

HISS ELLER DISS?


Nobody said it would be this hard

 dom fem snyggasteåhh♥


If I could wright you a song that made you fall in love

Jag orkar inte uppdatera just nu, orkar inte heller svara på komentarer men jag ska försöka ta tag i det i mellandagarna! Sålänge så får ni ha en underbar julafton!


Canon EOS 1000D | Canon EF 50mm 1,8 II 


like a drifter I was born to walk alone


I hope there's someone.

Fick julluv igår, så jävla skönt så det går inte att beskriva. Betygen var väl lite sådär, inget IG iallfall. Men jag får väl skylla mig själv, inte precis så att jag har ansträngt mig så jävla mycket de sista månaderna. Men nästa termin, då jäävlar alltså.

Skall snart gå ut med hundarna och om jag hinner till Rone innan det blir mörkt så kaanske jag hinner gå ut och fota, annars får jag göra det imorrn! :)
asdålig bild, jag vet!


l-o-v-e's just another word i never learned to pronounceFjärde advent idag ju, satan vad tiden går snabbt. Jul om typ fem dagar är det också. Tur att jag är klar med alla julklappar. Så nu kan jag spara mina pengar till en ny bärbar dator. Min som jag har nu är skärmen sönder på så jag använder den som en stationär dator så jag har en annan skärm, mus och högtalare till. Jag skall kolla runt lite på datorer nu så får vi se vilken jag ska spara till! :)


This is the first sound of a newborn child, before he starts to crawl.
visste ni att...


...det här är fem av mina absoluta favoritlåtar: låt 1, låt 2, låt 3, låt 4, låt 5. Jag lyssnar typ på allt förutom opera och sånt skit.

...jag älskar verkligen lakrits! Finns inget godare.

...jag skall se på semifinalen och finalen av handbolls-em damer, imorgon där Sverige för första gången i världshirtorien är i final! jag älskar att kolla på handboll men jag kan inte ens hålla i en handboll.

...jag älskar serierna One tree hill, Andra Avenyn & Vänner. Så jävla underbara!

...jag saknar pappa.


I know you're somewhere out there, somewhere far away.Jag var inne i stan igår, köpte tre ramar då. Jag har inte tänkt att ha bilder i dem, så vad tror ni att jag skall ha istället? ;) Bilder kommer när det är klart! :)


It's funny, there was noone left to notice when they came for us.


jag hatar mitt liv

fan, fitta alltså! alla min bilder på datorn är borta, musiken också. det enda som är kvar är alla grejer jag har laddat ner? förutom andra avenyn, och det är ju det som jag håller på att kolla på nu. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

jag vill fan gå i ide, vakna om ett halvår slippa allt skit och vakna lagom till sommaren. inget är som det ska och jag hatar det här.pappa.


they said you would'nt make it so farHaha tack, men vem är du ? :)


jag älskar dig


Who sits alone, talking to the moon?


dad I wanna se you, I need you

The shit seems impossible how could I be able to make him walk again talk again? The first fucking days I wanted to die but then I heard your voice asking why? Just keep fighting my son you'll die another day your time will come. But dad I wanna se you I need you...A part of me thinks that it was selfish of you and the other part wants to end up just like you. I guess death is natural it'll happen to us all but for god sakes it was'nt your turn to fall. Your life was'nt over you had some things left to offer but at least you died in your sleep and did'nt have to suffer. some days when I wake up I ask my self is life worth living or should I blast my self? some days when I wake up I just wanna quit, but then I think of you and then I just stop it. I blame god for this he did'nt have to take you but he did so fuck it. You fucking bitch I hope you fucking burn in hell for this shit, yeah I'm talking to you god, some days I just wanna jump of a fucking rooftop.I'm carrying so much shit I feel like I'ma explode but just because I don't wanna make a seen I hope I'll implode. Please can't you hear the saddness in my voice whenI talk? My legs don't carry me anymore I just fall on the sidewalk...and I hope you'll come and help me. So I look to my left and I looke to my right but I can't seanyone, no there's nobody in sight. I'm surrounded by people every day but still I feel all lonely and shit since you past away. I feel like I should have said moreat your funeral but I did'nt want to se what they'd do to ya, I just wanted to leave, I hope you can forgive me for that and then you rest in peace... but that soundsto average... how about this? sleep tight old man and some day when the world wants I'll se you again. I'll promise that I'll visit but I guess you have past onand you're in heaven and you're singing songs. I'll shed a tear for you every night I'll nevva forget you I'll still fight. I guess this is goodbye.pappa, det är dej jag kämpar för nu. jag skall leva, bara för dig.
jag älskar och saknar dig så jävla mycket. så jävla mycket att det gör fysiskt ont. men ingen smärta i världen är värre än den jag har för att jag vet att det var mitt fel, att det är mitt fel.


lita inte på någon

jag vill bara tipsa om en blogg som jag gillar väldigt mycke!


moving at the speed of light.Var i skolan idag. Det var världens drygaste konsert på eftermiddagen som verkligen sög balle. Fick asont i ryggen av att sitta på dom där träbänkarna, men det var iallafall bättre än lektion. Imorgon är det luciaföreställning och familjekväll på kvällen (nehe?) så jag kommer inte vara hemma på hela dagen men jag tar nog med mig kameran till skolan och så tar jag lite kort på dagen så får vi se vad som kommer upp här och vad som kommer upp på facebook. Sara skall iallafall låna mitt stativ så det kan jag inte använda. Hehe.

Min dator skall lämnas in på lagning på tisdag tror jag. Den funkar egentligen helt perfekt förutom att någon lampa bakom LCD-skärmen är paj, så den är helt mörk. Men det kommer typ kosta 1500:- att laga så jag får säkerligen betala det själv... Aja, det är värt det iallafall! :) Så just nu är datorn kopplad till min "staionära" skärm.


fuckk

jag har inte uppdaterat på länge, men vafan. datan är sönder typ, spillde julmust över hela skiten och nu är skärmen bara svart. härligt? naj inte ett jävla dugg.

jag är sjukt nere just nu, skolan är jobbig som fan och jag pallar inte att alla skall bry sig så jävla mycket.

pappa det som gör mest ont, är att jag vet att allt är mitt fel. helvete.


jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.

jag saknar dig.
fan vad jag saknar dig.
pappa♥