and i wouldn't mind, loving you for the rest of my life.sverige vann matchen mot colombia och Anna är påväg hit. nice.

for the first time in my life i doubt it


haha så jävla ful.

nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig, eller ska väl kolla lite på tv och grejer men jag tänker inte sitta mer vid datorn. inte förens om några timmar. ehehe CARE. aja imorgon kanske det blir stan med anna om inte hoppas jag verkligen hon kommer hit.

there you go, you never ask why, it's all a big lie whatever you do, you think you know

alltså dööööö! fan vad jag hatar alla jävla fittäckelskabbflugor, vafan finns dom för? ska fan döda varenda hästjävel som grannarna har så kanske flugorna också försvinner! fast nej, jag skulle ha gjort det om jag inte vart livrädd för dom (hätarna alltså) men jag tänker ändå sitta här och vara assur och slå sönder varenda jävla fucking fluga som flyger förbi!!!


flugbilden är tagen ifrån google


be yourself cause people won't like you anyway

jag är trött på all jävla bullshit som kommer från osäkra människor som inte klarar av att leva om dom inte har någon att snacka skit om. trött på alla dom som säger att dom ger folk en chans men som egentligen inte gör det. trött på fördomar och skit. vafan håller vi på såhär för? det är vi själv som förstör för oss själva. ingen annan, visst det kanske är dom som säger dom där sårande orden, dom som ger dig dom där blickarna som får dig att undra om det är något fel på dig. men guess what, det är du själv som väljer att ta åt dig. gör som Gud eller vem fan det nu var, vänd andra kinden till! för i slutet så tjänar du på att inte ta åt dig. all jävla skitsnack kommer att göra dig stark. och om det är till någon tröst, så behöver du inte oroa dig om du inte är lika populär som du skulle vilja vara just nu. för den riktiga världen bryr sig inte så jävla mycket om vem du var i skolan! för när du går ut gymnasiet får du en chans att börja om, du kan välja själv vem du vill vara.

min åsikt.

fotbolls VM damer 2011kalla mig tönt men om cirka 30 minuter så invigs fotbolls VM för damer 2011 och jag tänker sitta klistrad vid tv:n fram tills den 17 juli! haha nej, men jag tänker kolla alla matcher iallafall om jag har möjlighet till det. Sverige är ju i grupp C tillsammans med Nordkorea, Colombia och USA och jag vet att det kanske är mycket att hoppas på med tanke på att vår senaste största framgång i dam-VM var år 2003 då vi kom två:a, men jag hoppas verkligen att Sverige börjar bra genom att vinna gruppen och sen får vi väl se hur det går sen. Hoppas kan man ju!

I took one last look from the heights that i once loved and then i ran like hell

lovade ju bilder så här är dom
före                                                                 efter

I've been trying to let go, trying to find my way back home.

var inne i stan igår som jag skrev, bion var faktiskt helt okej. ganska bra egentligen. innan bion gick vi ju på stan i fleeera timmar men eftersom att vi tröttnade på det ganska snabbt så följde vi med mamma som skulle till jysk, köpte en ny datorstol och en byrå där. men inte den byrån som jag lagt upp här i bloggen för det var sjukt... liten? i verkligheten, aja köpte en annan vit och fin iallfall. sen försökte jag ju montera ihop stolen igårkväll, det stod att det skulle ta femton min att skruva ihop skiten. det tog två fucking timmar och då fick jag inte ens på hjulen? hur efterbliven är inte jag? men, men det kommer säkert bilder senare idag eller det närmsta året. vi får väl se, mehehhe.

idag är det ju midsommar(?) eller är det imorrn, jag vet inte. jag bryr mig inte. orkar inte.
ni får ingen bild i det här inlägget för jag har fel data (min bärbara) och här har jag inte photoshop så jag lägger inte in bilderna här, bara på min andra. aja ingen bryyyyr sig. så hejdå.

it's like everytime i turn around i see your face


see, there are many ways to apologize
-  hell yeah, but that ain't one of them.

and I never forgave you and I sure as hell never will. 

i find it kinda funny i find it kinda sad that the dreams in wich i'm dying are the best i've ever had

                                

                           


700 kroner, snart min.

köpt en ny mobil eftersom att min andra laggar som fan för att jag har misshandlat den ganska rejält. fan. jag gillade den, men den funkar ju ännu men jag vill inte att den ska lägga av helt om jag tappar den en gång till...
på torsdag blir det bio, "super-8" hoppas att den är bra, blir sjukt lack när man betalar typ 100 kroner och så suger filmen, haha :(
ikväll ska jag fortsätta att kolla desperate housewives eftersom att jag inte kan sluta, hehe.


you don't know what you've got until you're missing it alot

kalla mig dum i huvudet men jag vill fan inte ha sommarlov. jag pallar verkligen inte komma tillbaka om två månader utan niorna där. det kommer kännas så jävla fel. vill inte att det är vi som alltid haft någon som varit större än oss som helt plötsligt blir störst där. speciellet när det inte börjar några roliga sjuor, och de som börjar åttan är ju inte speciellt mycket roligare!? jag vill ha kvar dom här niorna, dom som vart så jävla härliga, roliga och bara helt jävla fantastiska! vissa känner jag ju inte alls, men dom som jag har lärt känna är några av dom sjukaste men samtidigt dom underbaraste jag känner och jag kommer sakna dom så in i helvetes för mycket. det är inte rättvist, vill att tiden skall gå tillbaka ett år, så att vi slipper växa upp. jag orkar inte.

helt jävla förstörd.

det här är inte jag

det här sommarlovet började ju bra?
blev tagen av polisen, dom hällde ut ölen, ringde till mamma, anmäld till soc och förhör!?!??! alltså DÖÖÖ!!

this isn't how it's supposed to be

har precis målat naglarnam kollar på desperate houswives säsong 3 och hade tänkt gå och duscha typ nu. imorgon är det sista skoldagen innan sommarlovet, vi slutar alltså på torsdag. vi skall bara göra roliga skaer imorrn tror jag, eller aa hoppas. vi har ju städat idag så det är redan klart.

förresten så är torsdagen planerad nu, ni kan ju inte vänta er så jävla mycket uppdatering varken på torsdagen eller fredagen. fett taggad.

and when I say that I want someone to love, I hope you know. I don't mean you

jag har hittat en ny favorit, åhhh är helt käär!
Is it dark where you are? Can you count the stars, where you are?


I'm always running away from the pain, the hurt, the silence... all the same.

always falling in to the darkness that I've come to call home
because that's all I've ever known.jag vet att jag inte kommer kunna somna om jag går och lägger mig nu, så istället för att försöka så knäpper jag på en film. "Easy A", har inte sett den förut, bara reklamen så man kan ju hoppas att den är bra. eller njaa, om den suger så kanske jag blir så trött så jag somnar efteråt? haha hoppas kan man ju.

imorgon kommer jag nog inte hem efter skolan, åker troligtvis in till stan och träffar Erica, vad vi ska göra? det får absolut inte ni veta. synd.

men godnatt.

even the best fall down sometimes even the wrong words seem to rhymepulver hjälpte mig verkligen skriv det här i tidningen

bli inte som jag

ge mig nåt som tar mig någonstans

jag vill bort, alltså jag menar verkligen bort. jag orkar inte med det här mer, jag hatar att jag har sån jävla hög press på mig själv, när jag ändå vet att jag suger. och när jag lyckes prestera bra, så blir jag inte ens glad för det. som idag, jag fick reda på att jag fick 40/40 på matteprovet, MVG, högsta poäng och hela skiten. tror ni att jag blir nöjd och glad? nej istället tänker jag "om jag fick MVG på det här, varför kan jag inte få MVG på mina andra matteprov då? jag menar jag får ju bara VG"  jag fattar inte varför jag tänker så. jo för att jag suger. jag är seriöst sämst på ALLT. jag hatar mig själv, jag hatar livet. men det här är inte heller det som egentligen är fel. jag skulle skriva vad som var fel, om jag visste. men har ingen aning och jag hatar det. så jävla trött på att inte veta. fanhelvetekuksatan.

för han älskade henne inte och hon märkte inget


och hon drömde att hon inte behövde någon.

tävlar hos Stella
jag är med och tävlar om en vit iPhone hos Stella Wedin, ta chansen och var med du också!

klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägget.


the worst kind of pain is when you're smiling just to stop the tears from falling


the top feels so much better than the bottom


precis just nu.

åh, alltså jag tar tillbaka det där om att jag inte bryr mig om vem som vinner bigbrother, för jag blev fett sur när martin åkte!? haha, aja bara inte peter vinner, förhelvete.

life ain't always what it seem to be.
anna var här igår, vi tog moppen ner till hamnen och tog lite kort, nice. dagen idag har bara bestått av att skjutsa hem anna, se desperate houswives och nu kollar jag finalen av bigbrother. jag skiter fullständigt i vem som vinner, haha. men kul att se! nu ska jag väl fortsätta.


it's something unpredictable but in the end is right, i hope you had the time of your life


ronehamn är ganska fint ändå.

vill ha, ska ha.

HJÄLP MIGalltså jag vet inte, kan jag ha det här på skolavslutningen? haha jag har aldrig kjol så det känns fett gay. men tänkte att jag kunde prova så hjälp mig, kan jag ha det här?