watch my face as I pretend to feel no pain

dream of ways to make you understand my pain.

satan

satan vad jag är klantig. jag vet inte hur många gånger jag gjort det nu. men jag tappade mobiljäveln i vatten så nu får jag ha min gammla ett tag och låta den andra torka och hoppas på att den funkar. åhhhh :(

the scars of your love reminds me of us

beställde hem en ny plattång häromdan, en GA.MA CP1 typ. den kom idag och jag älskar den redan! sen nu för en stund sen så bestämde jag mig för att testa den här nya tandborsten som bleker tänderna, så jag beställde hem den för ungefär 170:- värt att testa iallafall.

när jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?

livet suger, och det borde jag ha lärt mig. men jag lär mig aldrig någonting för jag är så jävla osmart. så osmart att jag tror att folk håller det dom lovar. fast jag egentligen vet att ingen håller det dom lovar. jag är liksom uppväxt med svek och lögner. ändå fattar jag aldrig. jag borde fatta, men jag vill inte fatta. jag vill lita på folk. men jag kan inte. det går inte.
trust nobody, cause then nobody will let you down.

fan vad folk skall lukta svett på bussen då

skola idag. och som sagt, klassfoto. och vem tror ni såg ut som ett kioskmongo i år igen!?!?! jo JAG! bög. jajaja, åkte till visby efter skolan, träffa kent och fixa cigg. sen satt jag mig på fel bussjävel så jag missa träningen. sug. och snart är det föräldramöte om tyskland-resan. pallar inte. pallar inte följa med heller, man får liksom inte röka. fan.

okej nu känner jag att det blev jävligt negativt här, men sånt är livet.

where is the moment we needed the most.
'cause you had a bad day you're taking one down, sing a sad song just to turn it around.

we could have had it all

var på 50-årsgrej igår, trevligt. fast var bara där i typ två timmar men,men.
idag var det herrarnas första match och vårt lag skulle in och vara sargvakt och stå i kiosken och så. det var hel okej. fast inte precis askul om man säger så.
imorgon är det klassfoto. och jag vill verkligen inte se ut som ett kioskmongo i år igen. aja, får väl försöka se någolunda okej ut. haha.

your faith walks on broken glass, and the hangover doesn't pass

nothing's never built to last.
why do you show me those sad eyes. each time you decide to passo n by? and when you smile. those sad eyes. look sadder and sadder still

it's okay to be angry and never let go

dagen sög. inte. eller jo. fast nej jag vet inte. inte precis så att ni bryr er meneee.
aja whatever. ut och ta en cigg sen se tv tyyp.
längtar mannen.

jag vill kunna lita på alla er igen.

måste bara säga, jag har världens bästa bror. så många gånger som du har fått tagit skiten för både dig och mig. så många gånger som jag har lämnat dig där. så många gånger som du har stått upp för mig. så många gånger du har hjälpt mig. så många gånger du har varit stark för att jag skulle kunna vara svag. jag svär på vår pappas grav, jag skulle inte byta dig mot världen.
jag älskar dig, kent karlsson.

jag vill byta land, vara hon som försvann

sitter på spanskan just nu, suger hängpung som vanligt men jag är här iallafall. har precis skickat iväg ett brev om min sommar till vår lärare som jag skrev i google translate. får väl hoppas att lite stämmer iallafall. annars blir det ju pinsamt.

efter skolan ska jag möta mamma och kolla på en resväska som jag behöver till tyskland. vi åker om två veckor ju. sen efter det så blir det innebandyträning till sex. åhh, inte ett dugg tagg på det.

let it go


-

R.I.P
14/9-11

jävligt intressant

har kommit på en grej, jag har ett jävligt ointressant liv. oftast är det skola, sen på helgerna sitter jag bara hemma och tycker synd om mig själv. jag hatar folk som tycker synd om mig själv och som vill att andra ska tycka synd om en. men sen inte ens kan erkänna det själv, man ba WTF!? sluta tyck synd om er eller försöka få andra att tycka synd om er iallafall för det är det äckligaste som finns. jag skall iallafall försöka. för det här suger. äckel.

jag fäller mina tårar och detta är slutet, sluter mina ögon och välkomnar ljuset

har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
hllt är bara skit, varenda jävel kollar snett.

it ain't hard to see who you are underneath

känner mig lite sådär lagom småkass, men vill ju så gärna till skolan. men vi får se. har iallafall tänkt vila lite ikväll, se idol osv. men innan det ska jag se lite vänner. älskar!

if you're listening, i see it in you're eyes that you're listening

så sjukt bra!

nej, för här finns inget lyckligt slut.

utan dig är inte livet värt att leva.
utan dig finns det ingen anledning till att gå upp på morgonen.
utan dig lyser inte solen lika starkt.
utan dig skiner inte stjärnorna lika klart.
utan dig finns det inga läppar som ler.
utan dig finns det inga lyckliga hjärtan.
utan dig finns inte jag

i never said thank you for that

ikväll börjar ju idol 2011, som jag har längtat. följer alltid hela programmet från början till slut. men auditions är bäst såklart. är bara inte så säker på att det kommer vara samma sak nu utan andreas carlsson som har blivit utbytt mot alexander bard och någon annan snubbe. sug! men, men. det är ju ändå idol liksom!

would you dance, if i asked you to dance?

hade världens bästa kväll igår, träningsvärk i magen efter att ha skrattat så mycket.
anna, ia, emelie, amanda och alice. ni är bäst.

tjA

nu drar jag till bussen, hare bäst.