godnatt sötnosar♥


spelar kort med Fääännie :D


Ja, jättevackar bild :-D
Just nu sitter jag och spelar kort med Fannie, jag vinner. Okej där ljög jag hon spöjar skiten ur mej :-( Men jag är ännu bättre ;-)

Men nu skall vi spela klart, hejdå♥


Räcker det om jag älskar dig?



Författare: Katarina Von Bredow
Antal sidor: 267
Titel: Räcker det om jag älskar dig?


Baksidan:
19-åriga Fanny är mitt uppe i sin första "riktiga" relation. Hon bor ännu hemma med sin mamma, men hennes pojkvän Johan har en egen lägenhet, en etta. Fanny sover ofta över hos honom, de har det bra, allt är perfekt. Men en dag märker hon att det är något som inte stämmer. Hon vill så gärna tro att de skall leva lyckliga i alla sina dagar - precis som man drömmer om - men hur ser verkligheten ut? Fanny slits mellan pojkvännens lögner och sin mammas problem. 
När den snygge SO-läraren Finn erbjuder henne sitt stöd ställs allt på sin spets. Känslorna vibrerar i denna intensiva roman om kärlekens irrvågar och om att finna sig själv.

Min åsikt:
Jag älskar den här boken. Det är hela tiden någonting som händer men samtidigt är det lätt att hänga med. Man kan leva sej in i hur Fanny har det när den ena hemska saken sker efter den andra. Det ända jag kan säga är att om ni inte har läst den här boken? Gör det! Den är jättebra.

Betyg: 10/10


we all love shoes...♥



Dessa två sötnosar är lite utav det jag önskar mej nu. Men det får vänta. Måste ju ha pengar till Indien först och främst! ;-)
_________________________________________________________________

Just nu sitter jag i soffan och har allmänt tråkigt. Men jag hade tänkt att gå upp och hämta hundarna snart, dom är vid mormor och morfar men det gör jag inte förens Bo har åkt hem :-P Han är här för att han skulle fixa så att vi inte behöver ha mobilt bredband eller nätverkskabel till datorn utan vi behöver ingen sladd alls :-) Mycket skönare :-D

Nu skall jag göra något annat, hejdå!♥



A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust


tävling hos caroflina.blogg.se


(klickbar bild)

Var med och tävla du också!


Åker hem 15.35

Godmorgon förmiddag?

Jag vaknade för kanske en timme sen, är inte helt säker. Men jag åker iallafall hem klockan 15.35, så jag är väl hemma klockan halv fem eller något, lite senare kanske! Jag har precis suttit och sett på Americas best dance crew, brukar inte se på det men det fanns inte nåt annat att göra.

När Kent kommer hem på tisdag skall han hjälpa mej att installera photoshop på min dator. Tror ni att jag längtar eller? :-D Fast jag vet inte om jag vill ha det på min stationära eller bärbara dator... Det tåls att fundera på. Nu skall jag kolla runt lite och läsa era bloggar ni får ha det bra, hejdå!♥


Bild i repris...


When I'm gone.

That's Slim Shady
Yeah baby Slim Shady's crazy
Shady made me
But tonight, Shady's rock-a-bye-baby









_______________________________________________________________________

Sitter inne hos pappa nu, och jag väntar på att klockan skall bli nio. Då skall vi se på Beck - Enslingen, jag har för mej att jag har sett den några gånger förut. Men jag gillar Beck, haha jag känner mej ganska töntig! Iallafall... Just nu sitter jag och lyssnar på Eminem som ni kanske förstår. Ni bara måste hålla med mej när jag säger att han är den bästa rapparen någonsin? ;-D Nu skall jag lyssna vidare. Ni får ha det bra♥


Han är ju ganska snygg också ;-) Right?


drar till stan sen...

Hej, jag har bara en sak att säga: SPORTLOV!! :-D Okej där ljög jag lite jag har faktiskt lite mer att säga men det där var det viktigaste :-P

Jag skall ju in till stan sen till pappa, men som vanligt kommer jag hem på lördag igen för jag har innebandymatch tidigt på söndagen. Okej där ljög jag lite igen, den är inte så tidig. Men tidig nog för att använda det som ursäkt för att åka hem imorrn (a)

Men nu måste jag gå och dricka. Vi hörs nog mer när jag är i stan, för nu är det min tur att låna Kents dator ;-)

Hejdå!♥


(A)

Hey everyone!

Jag var i skolan idag, men det var en helt annorlunda dag för attt typ alla niorna skulle bada och två klasser hade hemarbetsdag. Så det var inte vanliga lektioner idag utan man fick välja vad man ville jobba med och vi satt i tre olika klassrum (alltså alla elever från samma arbetslag) och som sagt jobba med vad man ville. Men det var typ inga lärare som såg till så att man jobba, så alla sprang typ runt och skrek och hade sej. Såå jag pallade inte sista lektionen och drog hem (a)

Förövrigt så har jag börjat läsa en bok som heter "Räcker det om jag älskar dig?" Jag har typ bara läst 70 sidor men den är överdrivet bra redan nu!



Det kommer en recension sen när jag har läst ut den!





Vilken är sötast? :-)



Gud vad jag vill ha en sån här t-shirt. Den sötaste är ju den som det står Little miss Trouble på, om mamma går med på det så skall jag beställa den :-D Det är så söt...

Och med det här inlägget säger jag godnatt. Vi hörs troligtvis imorgon!♥


staring at these four walls again

Sitter här och ser fortfarnade på Svensson Svensson och bloggar... Haha det är i stort sätt det jag har gjort hela dagen. Men imorgon tror jag att jag skall gå i skolan.

Det var så fint väder ute, soligt och varmt för en gångs skull så jag var tvungen att gå ut och ta lite kort. Jätteskönt att bara få gå ut :-) Så jag har skrivit mitt namn på massa bilder också så att ingen kopierar bilderna...

Men nu skall jag kolla lite bloggar ;-)

Hejdå♥



Det kommer att komma ännu fler bilder på istappar nu dom närmsta dagarna... För jag har inga andra bilder på den här datorn och jag har inte hunnit lägga över nåra bilder ännu :-)


Är sjuk :-(

Hej, ja rubriken säger nog allt. Är sjuk! Det enda som är bra med att vara sjuk är att man får sova längre men med tanke på allt annat som inte är bra så hatar jag att vara sjuk! Och jag har varit lite småsjuk nu i flera dagar men jag har gått i skolan ändå, så länge det gick. Men nu så orkade jag inte... Men jag tror att jag kan gå imorgon men är inte säker.

Iallfall så ser jag på Svensson Svensson och jag upptäckte att Kent har gjort en repa i min dator när han hade den i Sthlm! :-@ Aj fyfan vad sur jag blev... Och ledsen eftersom att den är ny :-(

Och Kents dator har kommit IDAG så jag kommer ju inte behöva hans dator eftersom att jag har min egen. Så jag kan ju inte göra en repa tillbaka precis... Inte för att jag kommer göra det men just nu känns det som att jag vill det men det skulle vara jävligt taskigt.


kommit hem från innebandyträningen...



Precis som det står på bilden så har jag precis kommit hem från innebandyträningen. Den var helt okej, för en gångs skull! Eller den är väl oftast helt okej men... Ibland är den tråkig :-P Anyway så sitter jag nu i soffan och ser på 2 ½ män. Men det är inge roligt för Jake är typ bara åtta år, haha. Det är roligare när han är äldre. Men iallfall nu skall jag gå och äta något, hejdå!♥


Bakar & ser på familjen annorlunda :-)

Hej.
Jag kom hem från träningen för en timme sen ungefär :-) Den var helt okej, när vi körde tvåmål så hade vi lite fys uppe i trapporna på läktaren! Helt okej :-)

Var ju inne i stan idag och fixade pass. Känns jätteskönt, slipper jag oroa mej för det! Men att jag såg förjävlig ut är en annan historia!

Nu håller jag som sagt på att baka, så måste gå och kolla kakan :-)

Hejdå!


håller på med en ny design...



Som rubriken säger så håller jag på med en ny desing. Den är inte klar riktigt ännu men här får ni iallfall en tjuvtitt :-) Den är inte så bra för jag är inte någe bra på det där men jag försöker att lära mej och det går väl tillslut! ;-) Men jag har suttit med den där designen i någon timme nu, så jag orkar inte mer ikväll men jag fortsätter imorgon skulle jag tro :-)

Jag vet inte om jag skriver något mer ikväll, men om jag inte gör det så hörs vi imorgon!

Adios♥


helvete...

Det gick inte super på matchen, men det gick ändå helt okej! Vi förlorade med 4-3 och återigen två stycken helt och hållet turmål ifrån deras sida. But what can you do? Jo fortsätta kämpa... Men det var det som vi inte gjorde. Iallfall inte jag, inte bra Carro! Men nästa match går säkert bättre får vi hoppas... Jag fick ju vara back också. Inte kul naj, men nu säger Bamse att han vill ha mej som back, all the time -.- Men jag totalvägrar tror jag :s Men han har frågat mamma om inte hon kan försöka övertala mej? Jag kan säga mamma du gjorde ett bra jobb, men tyvärr. Nog snackat om innebandyn.

Det är ju skola imorgon men jag måste sluta typ vid klockan 12.00 för jag måste in till Polismyndigheten och fixa pass. Bajs, då missar jag ju engelskan. Och jag som hade lovat mej själv att inte missa en enda lektion nu tills vi skall åka. Det sprack ju direkt! Men iallfall så är det skönt att det är sista veckan nu innan det blir påsklov :) Härligt.


Bloglovin'?

Jag har skaffat bloglovin' nu, så om det är någon som är intreserade av att lägga till mej mot att jag lägger till er... Så är det bara att komentera :)



Jag är inte så säker på om jag kommer uppdatera så mycket imorgon men det kommer iallafall ett inlägg (eller flera) när jag har kommit hem från innebandymatchen (:

Godnatt'♥


Negarbollar (a'


Som ni kanske förstår så har jag bakat negarbollar idag :) Men jag har bara tagit en för jag orkade inte mer. Men ikväll kanske jag tar fler. Fast jag bakade mest bara för att det är kul :)

Imorgon är det innebandymatch, det skall bli riktigt skönt att få röra på sej. För det känns som att jag har suttit still hela helgen :O Och det har jag typ också. Men nu skall jag svara på lite komentarer, hejdå♥


Jag skall fixa det.

Hej.
Jag höll på och göra en ny design när blogg.se började faila vet inte vad som hände men plötsligt tog det 100 år att byta sida eller spara kodmallen!! Gud vad jag blir irriterad på sånt. Jag som höll på så bra :P Aja men jag får väl fortsätta imorrn eller något, eller på måndag. Så ni får stå ut med att det ser lite olika ut på olika sidor. Haha. Nu skall jag gå och göra något annat innan jag blir helt tokig :P  Hejdå!♥


When I'm far too tired to fall asleep


Älskar låten♥
_______________________________________________________________________

Godmorgon allihopa.

Jag vaknade klockan halv nio och kunde inte somna om, vet inte varför. För jag brukar alltid kunna somna om när jag vaknar så tidigt! Men jag har vaknat tidigt (även på helgerna) nu för tiden. Känns konstigt. Nog snackat om det.

Jag saknar min bärbara data som för tillfället är i Farsta hos min syster, eftersom att min bror fick låna med sej den för att kunna se film på båten. Det tyckte jag var riktigt snällt av mej men jag ångrar mej litegrann, eller naj ganska mycket om jag skall vara ärlig!! Men jag kommer ju få tillbaka den på söndag kväll. Så jag klara mej nog. Nu skall jag gå och äta frukost!

Adios!


Godnatt!

Skall stänga av min älskling för ikväll och kommer inte kunna använda den förens på måndag igen :'( För jag har lovat Kent att han skall få ha med sej den i helgen när han åker upp till Stockholm... Jag ångrar mej redan men har man lovat så har man, right? aja iallfall det jag egentligen skulle säga var...

(bilden är gjord av mej i paint, så kopiera den inte är ni söta♥)


He said son, have you seen the world?

Hola amigos!

Det är fredag imorrn, fyfan vad skönt!! Och förhoppningsvis blir det bowling med fotbollslaget om jag hinner. För jag måste in till stan och fixa pass också :S Så det kommer ta ett tag tror jag... Men jag hoppas att jag hinner för det skulle vara riktigt kul =) 
Annars då? Jo då är det bara bra, sitter här och lyssnar på Rise Against, med Kent och Fannie.


Men nu skall jag kolla lite, ni får ha det bra :) Hejdå ♥



Godmorgon



Ville bara säga godmorgon =)
Imorse när jag vaknade skyndade jag mig riktigt mycket bara för att hinna sitta här =D Hahaha ♥
Men som sagt, GODMORGON :)


gonatt' ♥

heey!
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på teve, okej det där lät fel men iallfall. Jag skall gå och lägga mej snart :) Men jag är beroende av min nya data jag har inte kunnat slita mej ifrån den på typ fyra timmar snart... Men det är bara nu i början... förhoppningsvis.



Ni får leva med gammla bilder nu tills jag orkar lägga in dom andra på datorn :)

Hejdå♥


sittin' med den nya datorn :D

Hej, just nu sitter jag och skriver vid den nya datorn :) Den är fett skön. Jag älskar den redan ;) Men jag kan inte sriva så mycket för jag måste se på 2 ½ män :p Men här är iallfall en bild på den :)


Min lyckodag?

Jag skall till Indien =D Helt gratis också, skolan betalar. För det är något skolprojekt vi skall dit och se hur dom har det. Och dokumentera när vi är i Indien men även före här i skolan innan vi åker =) Musikklassen och min klass fick skriva brev (bara tjejerna) om varför just vi skulle få åka... Och sen så skulle rektorn och vår engelskalärare bestämma vilka två som fick åka och not in a million years trodde jag att det skulle bli jag. För jag tyckte att mitt brev S.Ö.G alvarligt talat :P Men det blev jag och Amanda... Och gissa om jag blev lycklig? =D 

Sen så har min dator kommit också som jag la upp bild på och visade för ca en vecka sedan =D Jag kommer inte kunna använda den förens Bo är klar med den, min morbror asso. För han skall installera allt o.s.v! Men sen =) Då kommer jag förhoppningsvis blogga mycket oftare.  

Och gud vad glad jag är =D Jag kan inte sluta le =) Nu skall jag gå och se på min vakra data och tänka på Indien =)

Hejdå♥


Fly away, and pleas take away the pain♥




Nu knäpper jag av datan för idag. Godnatt!♥


I asked her to stop, I begged her to stay ♥

Förlåt för att jag inte skrev igår efter matchen men jag var sur, och orkade inte! Men iallfall så förlorade vi med 2-3 så jävla typiskt. Vi spelade mycket bättre än dom men vad skall man göra? Dom fick in två skitmål som dom inte var värda men, men. Iallafall så var jag skitsur för det igår, och för att jag fick spela back och jag var fan urkass på det! Och jag ville verkligen inte vara det men jag var tvungen, såklart var det jag som var  tvungen -.-!! Det var typ mitt fel att vi förlora :(

___________________________________________________________________

Iallafall så har jag varit med Fannie hela dagen idag. Vi har vart hemme hos henne ett tag och då lagade vi mat, det blev så jävla lyckat! Brända köttbullar och överkokt spagetti :D Haha det enda som gick att äta var spagettin :P

Eftersom att det är skola imorrn så skall jag gå och lägga mej ganska tidigt idag :) Typ klockan åtta för att jag skall se på blåsningen också! Haha det är skitkul :)



She wants to go home, but nobodys home!


Some put their faith in the stars ♥





___________________________________________________________________

Nu är jag helt klar och skall gå om 30 minuter eller någe! Ni får ha det bra, så hörs vi efter matchen då berättar jag hur det gick ♥


blåa, gröna, bruna eller gråa?

Vilken ögonfärg är snyggast?


Blåa ↑


Gröna ↑


Bruna ↑ 


Gråa ↑

------------------------------------------------------------------------------------

Howdy!

Innebandymatch senare, samling klockan 14.30 har jag för mej =) Måste börja packa och lite sånt snart för jag vill inte ha så bråttom sen. 'Cause I hate to be stressad!

Iallfall så har jag vart vaken sen klockan 07.38 för att vara exakt! Katten väckte mej och sen kunde jag inte somna om :( Men jag får sova klokt inatt istället ;)

Nu skall jag packa, hejdå!♥


Finally fredag =D

Tjääna.

Äntligen fredag idag, har längtat hela veckan. Ikväll är det fotbollsträning och efter det så skall jag vara med Fannie... Vi skall sova över hos mej tror jag =) För det är bara jag hemma ikväll! Ganska nice faktiskt.

Jag älskar att vi har bytt shema för då slutar vi 13.25 på fredagar =D Så jäkla skönt.

Nu skall jag se på tv, så vi kanske hörs sen men annars önskar jag alla en jättebra fredag!♥


 
..För att jag inte har några bilder på mammas data.


'Cause they'd fill the open air

Först och främst:



↑ Sånna komentarer är värdelöst att skicka till mej,
för jag skulle aldrig godkänna dom =)

__________________________________________________________________________________

Hola → Hej

Det känns inte som att det är fredag imorgon för jag har tisdag i huvudet!? Det känns jättekonstigt men samtidigt skönt =) 

På lördag är det innebandymatch in Hemse, bästa hallen you know! Mot Visby IBK I think.
Men innan dess så är det en fredag, och eftersom att det är fredag så är det fotbollsträning =D

_________________________________________________________________________________

Sen kan jag berätta att denna data ↓ är beställd! =D I love my mom ♥



Adios → Hejdå


700 år sen!

Heej.
Jag vet att det är 700 år sen som jag skrev. Men om jag skall vara ärlig så har jag verkligen inte haft någon lust
=( Men nu fick jag lust att skriva men jag vet inte om jag kommer skriva varje dag men jag skall försöka! =D

Iallafall så har jag precis blivit klart med att skriva om ett manus till en film som skall handla om Valdemar Atterdag. Som vi håller på med i skolan =) Fast egentligen så är det astråkigt =(



Nu skall jag göra något annat =) Hejdå!