krullis cup

↑längesedan jag hade en rubrik som har med inlägget att göra!↑



Imorgon är det Krullis cup, jag vet inte om jag är så speciellt taggad ännu. Det kommer väl. Men jag ska iallafall vara med och för er som inte vet vad det är så är det en fotbollscup för skolan. Ens lag är alltså ens klass och man möter andra klasser. Jag tror bara att den finns här på Gotland så det är inte så konstigt om alla inte känner till den. Men här så är det jävligt populärt iallafall!

Cause we'll be doing this till 6 in the morning



så såg jackan ut som jag köpte, nöjd!

matchen idag gick bra, faktiskt jättebra. vi spelade helt okej och vi vann matchen med 11-2, lyckades göra 2 mål! fan vad skönt. nu skall jag lägga mig i sängen och se på tv, vi hörs nog senare!

He can kiss my ass 'cause i've paid the rent



Kommit hem från stan nu, hittade en skinnjacka som jag köpte. Hittade lite andra grejer också men jag pallar inte ta kort. Imorgon är det match så jag vet inte om jag skriver något förens på kvällen.

Praon är iallafall slut nu, skönt men samtidigt lite tråkigt.

Inside I'm dying



Köper någon av dom här imorgon, tror jag. Men vilken?

how does it feel to let someone down?



locktången ska jag troligtvis köpa av Sara eftersom att hon har en och aldrig använder den. Så då köper jag den inte imorgon när jag är i stan, hehe. Måste komma ihåg det! :)

you might think I'm happy but I'm not gonna be okay


Skrev inget igår för att jag sov hos mormor och morfar.
Imorgon är det sista dagen på praon skönt! Det har varit så jäkla jobbigt men samtidigt helt okej men jag är iallafall sjukt glad att det snart är slut. Men jag stannar iallafall kvar i stan imorgon efter jag har slutat och möter upp Fannie och så ska vi shoppa lite. Och så sover hon hos mig till på söndag och på lördagen är det match, så det är ganska fullt upp, heh.

all i can taste is this moment



jag vill ha båda dom här två, men jag vet inte om locktången är någe bra. är det någon som har en sån som tycker att den är bra eller dålig så får ni gärna komentera det! :) volymtången ska jag iallafall kolla imorrn på åhléns efter praon hur mycket den kostar där och om den är dyrare där så beställer jag den ifrån internet.

you were the only one who could save me

Om inte dom där "rutorna" hade vart där så hade jag beställt den dirr. Men jag är inte säker på om den blir fulare pågrund utav dom... Men samtidigt så vill jag ha en svart skinnjacka till våren och jag vill vara ute i god tid. Vi får se.


i'll be your best kept secret and your biggest mistake


word.

if this is how it's gonna be, just shoot me



Skall se klart på den här "Wallander - tjuven" innan jag går in och plattar håret och hoppar i säng. Hoppas att jag kan somna så att jag är pigg och glad imorgon på praon. Vill ju inte komma dit och ge ett dåligt intryck första dagen, haha. ;)

I've got headeache & bad luck but they couldn't touch you



Godmorgon. Eller aa, något sånt!
Idag ska jag inte göra någonting alls. Jag ska bara ta mitt täcke, datorn och mobilen och gå in i tvrummet och ligga där hela dagen, skönt. Fast jag måste duscha också.

Imorgon börjar vår prao, jag skall praoa tillsammans med Alice på Etage café & resturang. Det ska nog bli kul, hoppas dom är snälla mot oss bara, HAH. Aja nu skall jag inte skriva något mer, vi hörs kanske senare! :)

all the thoughts you stole from me



sjukt uttjatade bilder, vet men jag har inga andra½

kom hem från anna för kanske en timme sen gick in på schoolsoft och kollade vad jag fick på SO-provet (på franska revolutionen) och herrejävlar lltså! jag fick fan 44 av 50 alltså VG+ fifaaaan vad jag är bra! sjukt nöjd. har kommit på att egentligen så är det inte så att ett G är det bästa jag kan få i dom flesta ämnena utan det bara blir så för att jag inte orkar anstränga mig.

this is just who I am this week



Har precis vikt alla jävla kläder som har tagit upp min stol och lagt in i garderoben så nu kan jag sitta ien. HAHA. Men jag ska snart se "Tusen gånger starkare" men först ska jag bara kolla runt lite på käder och skit. :)

the best part of believe is the lie



hade SO-prov idag, ärligt så trodde jag att jag inte skulle kunna någonting men jag svarade på alla frågar förutom en på godkänd-nivån. Så jag hoppas på att jag blir godkänd iallafall. fick reda på vad jag hade fått på matteprovet idag också, VG fick jag. var typ 5 poäng eller något ifrån MVG. haha men jag är nöjd.

imrgon ska jag sova hos anna och efter skolan så åker vi in till visby och ser bio.

We're the kids you used to love

- but then we grew old.


Var inne i Visby med klassen idag, skulle gå på något konstmuséum och typ fenomenalen. Fyfan alltså, aldrig igen. Det var så grymt tråkigt. Imorgon är det typ någon "studietorgsdag" eller vad fan det hette i skolan, vilket betydr att vi har gjort våra egna sheman som vi själva ska följa. Och om det går bra så ska vi typ göra det igen? Jag hatar sånna dagar, för då springer jag bara runt och skiter i att gå på lektionerna eftersom att det inte är någon som håller koll på mig(!?). <----- störd!


i'm gonna prove them wrong

åt helvete med allt, det här fuckade upp allting. jag som äntligen började bli glad igen.

värdelöst.

look me in the eyes and tell me i'm wrong





Naj jag har inte gröna ögon, men jag vill ha.
Tänkte bara visa hur jag sminkar mina ögon varje dag, en massa mascara och lite kajal (det brukar vara mer mascara en på bilden.)

I wish I could go back and change the past




I torsdags när jag skulle klippa mig så gick jag införbi färghuset och köpte den där parfymen och sen så köpte jag OSIS+ dust it hos frisören. Så det blev lite minishopping kan man säga. ;)

Idag skulle jag ju egentligen vara med Anna och se på bio men hon är sjuk så det blev tyvärr ingenting. :( Så istället så har jag städat rummet och bakat. Det var/är egentligen perfekt väder för att gå ut och fota men jag är så jävla trött på att fota vinterbilder. Det blir bara desamma hela tiden så jag tänker strunta i det nu ett tag framöver.

Mean girls 2



Handling: The Plastics är tillbaka, i ny skepnad! Denna gång består de av Mandi, Hope och Chasity. De är rika, de är snygga och de är populära. Men när Jo börjar i deras skola hotas deras populäritet. Hela skolan tycker nämligen att den nya tjejen är het och hon hamnar mer och mer i rampljuset! Abby är en av skolans mobbade och utstötta tjejer. Hennes förmögne pappa erbjuder Jo pengar för att bli kompis med Abby. De blir vänner och tar sig an the plastic, the mean girls. De bildar ett anti-gäng, men samtidigt verkar Jo bli en av dem...

Genre: Komedi

År: 2010

Min komentar: Jag hade hört att den här filmen skulle vara sjukt dålig i jämförelse med den första Mean girls-filmen, men så dålig var den inte. Jag tyckte att den var helt okej, men ganska dryg eftersom att den liknar den första alldeles för mycket! Alltså blir det inga överraskningar, men ändå så vart den helt okej. Men "Mean girls" kommer alltid att vara bättre.

Mitt betyg: 6/10


kan man vara kär i någons utseénde? - isåfall så är jag det



heeeeeeeeeeeeeeeeeej!
skoldagen idag var ganska bra, inte grym men helt okej faktiskt. synd bara att varken amanda eller anna var där. imorgon så skall jag nog åka till anna, sova där och så ska vi typ se bio. skönt att komma härifrån.

alltså seriöst jag har kommit på att världens (utan att överdriva) snyggaste och sötaste kille går på vår skola, inte för att jag känner honom men jag har fan aldrig sett något finare!? hur fan kan jag har missat honom? aja, nu ska jag se klart mean girls 2 eftersom att jag inte orkade se hela igår... :)


there's no getting over you



- jag litar inte på någon.
- vissa av dom som jag var kompis med för bara ett-två år sedan, hatar jag idag men det har dom ingen aning om eftersom att dom aldrig tar sig tid att prata med en.
- jag hatar att gråta om folk som jag inte känner ser det, t.ex typ randoms i skolan som jag aldrig pratar med.
- folk som inte känner mig tror nog att jag är väldigt kaxig, taskig, och allmänt sur typ. men det stämmer inte för fem öre.
- jag kommer inte överens med mer än hälften av mina lärare. HAHA.


I'm falling inlove whit your favourite song



Har inte hänt något speciellt idag, först var det skola och sen så gick jag och klippte mig. Ingen störe skilnad, bara tre centimeter kortare typ... Nu skall jag dricka päronmer äta en negerboll och se på Mean girls 2!


when you're not around, my lips turns upside-down

Sitter hemma hos mormor och morfar... Ska på träning senare idag, (19.30) så jag har ganska lång tid innan jag måste gå till bussen, hade tänkt kolla på tv lite och äta upp min kycklingsallad. Så jag får väl ta och göra det nu. När jag kommer hem så skriver jag ingenting för då kommer jag vara så trött så att jag dör, typ.

nybäddad säng



Ungefär sådär ser min säng ut nu, fast 1000 gånger mysigare, nu längtar jag fan tills jag ska sova, haha!


would you dance, if i asked you too dance?



Var inne i Visby och spelade innebandymatch idag, det var den viktigaste matchen den här säsongen eftersom att den skulle avgöra om vi behöll vår ledning i serien eller inte. Vilket vi gör, eftersom att vi vann med 4-7. Jag gjorde ett mål och matchen var kul! Imorgon är det innebandyträning efter skolan så jag tror inte att jag skriver något då.


light it up



Jag älskar denhär filmen! Helt jävla underbar, så nu skall jag knäppa på den och när jag har sett klart ska jag sova. Vi hörs imorgon!


I'm sorry that i grew up way too fast




Jag orkade verkligen inte sitta hemma hela dagen så jag bestämde mig för att följa med och kolla på Kents match. Där uppe ser ni tre utav alla 250 bilder jag tog! När jag kom hem gick jag ut och fotade direkt, fick några bra bilder så jag gjorde en ny design, hehe jag skrev ju att den skulle bli ljus och vårig. Men my ass att den blev det, haha aja den duger väl? Ändrade ganska mycket så jag är nöjd! Imorgon så är det jag som har innebandymatch och fan vad jag längtar!


because I love you


gammal bild

Imorgon så åker mamma och hennes gubbe till fastlandet för att hälsa på min syster, det betyder alltså att jag och min bror blir ensamma hemma. Sjukt drygt eftersom att vi bor i Rone och närmaste buss är liksom sju kilometer bort... Så ja, det blir antagligen en hemmadag. Men jag får se det från den positiva sidan, jag har ju iallafall tid att gå ut och fota då! Så imorgon skall jag ut och fota, redigera bilder och förhoppningsvis göra en ny design. Den skall bli lite ljusare eftersom att nu vill vi ha vår så då kan jag ju börja med bloggen och så får vi hoppas att det riktiga våren kommer lika snabbt!

'cause i'll keep telling lies as long as you believe me

det här är fan inte rättvist, but thats just it. världen är inte rättvis och kommer aldrig bli. och även fast jag vet det har jag så jävla svårt att acceptera det och inte bli förbannad. för det är egentligen det jag blir, riktigt jävla förbannad. för jag hatar det här, även om jag inte visar det betyder det inte att det inte finns där? för till och med du kan ju inte vara så dum i huvudet att du tror att jag är glad? det är fan inte rättvist, jag fick ha min pappa i 14 år, mamma har haft sina föräldrar i snart 50, hur fan får man det att gå ihop? när någon kommer på det så berätta det då för mig. men jag vet ju att det inte finns något svar, för världen är ju inte rättvis, det vet jag ju. men jag önskar att det vore det, önskar så jävla hårt att jag börjar tro. men världen är inte rättvis. det vet jag ju.

cause i swear i'd burn this city down to show you the light



And I'm back!
Jag vet inte hur mycket jag kommer skriva om det bara blir något inlägg i veckan men jag är tillbaka iallafall. Jag behövde bara en omstart, en ny början. Eller a, vad man nu säger...? Iallafall så känns det som att det går bättre i skolan nu, jag är inte lika skoltrött så det är ju skönt. :) Imorgon så är det innebandyträning till klockan nio så jag kommer väl hem klockan tio i tio eller något... Men det får gå, jag har iallafall redan packat väskan så att jag slipper tänka på det imorgon! Oj nu blev det ett långt inlägg så jag ska nog sluta nu.