sista inlägget :(

Hej! Detta blir tyvärr det sista inlägget innan jag åker till Indien imorrn! Men ni får jättegärna fortsätta att komentera så att jag har något att se fram emot tills jag kommer hem :) Jag har inte så mycket att skriva om! Nu skall jag iallfall se på Desperate Housewives sen blir det Cougar Town! :) Hejdå!


städat och packat klart nu!

Hej, Hello & Hola!

Jag har faktiskt varit så duktigt att jag har packat klart och städat mitt rum! Eller jag har lite småsaker till att packa ner men sen är jag klar :) Det känns grymt skönt skall ni veta med tanke på att jag åker imorrn och jag hade inte packat något innan så nu fick jag nästan lite smått panik! Men det är ännu lite grejer som måste fixas, men det är inget ni behöver veta.

Om ca en timme så skall jag gå/åka upp till busstationen och sen ta mej vidare till Hansahallen och där skall jag sedan spela träningsmatch mot ett killag!

Nu kom jag på att jag måste ju plugga till spanskan också, men att böckerna jag behöver är inte tillgängliga! (Läs carro glömde dom i skåpet) Så det går ju "tyvärr" inte!

Nu skall jag gå och göra något vettigare, hejdå♥


just a man and its will to survive



underbar låt!♥

_____________________________________________________________________

Hej alla söta!

Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera dom senaste dagarna men jag har inte orkat eller hunnit! Det är så att jag har haft fullt upp med att packa inför Indien (♥), innebandymatch, fotbollsträning och mycket annat!

Damn, jag har inte tänkt på det men jag kommer missa FEM fotbollstränignar, herregud :( Kommer verkligen sakna det...

Iallfall så tänkte jag bara informera er om att jag håller på med en ny design men den kommer nog inte komma upp förens efter Indien! Hoppas att den blir bra annars skiter jag i det :)

Ni får ha det så bra! Hejdå♥


kvällsmys!

Hej allihopen!
Just nu sitter jag och ser på Luftslottet som sprängdes, jag har redan sett dom andra två så det är klart att jag måste se den här också :) Jag har bara sett några minuter så jag kan inte uttala mej ännu om hur bra/dålig den är!


Imorrn blir det match, tidigt. Så jag uppdaterar sen på kvällen/eftermiddagen :) Hejdå!♥


Hearts are broken lives are wasted

Hej allihopa!♥

 

Sitter inne hos pappa just nu men skall åka hem om nån timme, fast innan det så skall jag gå på stan nån timme! Nu skall jag gå och äta frukost! Hejdå!♥



Bild i repris!


They'll call me freedom




When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin flag

Born from a throne
Older than Rome
But violent prone
Poor people zone

But it's my home
All I have known

___________________________________________

Fotbollsträning snart! ♥


the sims 3♥



KLICKA ♥ ↑


Jag hatar rubriker



Hola a todos!

Vad händer imorgon hos er? Själv skall jag till skolan sen efter är det fotbollsträning. Fan vad jag har längtat, det känns som att det var så länge som jag var på en träning, fast än att det var i måndags...

Jag skrev inte något igår för jag var i stan med Fannie och när jag kom hem så gick jag ut och sprang. Okej det där lät fel "gick jag ut och sprang" Haha men iallfall, och sen däckade jag! Jag var så jäävla trött!!

Nu skall jag göra något annat! Hejdå♥


Kommer bli dålig uppdatering den här veckan!

Hej, idag har jag varit på innebandyträning. Det var helt okej, men jag tycker inte att det är så kul längre! Jag tror att jag skall sluta men jag är inte säker... Anyway, imorrn blir det nog inte någon uppdatering för jag skall in till stan med Fannie.


Men nu skall jag se klart på Dating in the dark! Hejdå♥



Bild i repris...


They say we stand for nothing



Me and all my friends
We're all misunderstood
They say we stand for nothing
There's no way we ever could
Now we see everything is going wrong
With the world and those who lead it
We just feel like we don't have the means
To rise above and beat it

So we keep waiting (waiting)
Waiting on the world to change
We keep on waiting (waiting)
Waiting on the world to change
Its hard to be persistant
When we're standing at a distance
So we keep waiting (waiting)
Waiting on the world to change


___________________________________________________________

Hej allihopa.
Just nu sitter jag och ser på Ballar av stål, alltså hahaha dom är helt sjuka :P Såg på Wipeout förut, var det nån mer än jag som såg? :-) Det är också grymp kul.
Imorgon är det skola igen, det gillas inte. Fast det är ju fotbollstränign och det gillas ju!

Nu skall jag se klart sen skall jag skutta in i duschen och ta en lång dusch, jag vet att det är i senaste laget men haha, det funkar jo ;-)

Hejdå♥



_____________________________________________________________________________

Föresten så här ser min vecka ut:


Ensam hemma!

Hello everybody!

Här sitter jag ensam hemma, och har precis vaknat. Jag somnade ganska sent igårkväll så jag var väldigt trött :P Jag skall vara med Fannie idag igen, haha! Fast jag vet inte när hon kommer... Iallfall så skall jag snart gå upp och äta något, sen skall jag klä på mej jag sitter ännu i min sovtröja. Hehe.

Ni får ha en bra söndag! Hejdå♥



Melodifestivalsfinal ikväll!


copyright|carolinakarlsson
bilder lånade från google men det är jag som har satt ihop dom och skrivit dit texten, i paint!

Idag är det ju som säkert alla vet melodifestivals final, och på bilderna är det alltså alla som tävlar :-) Jag skall iallfall titta! Skall ni? :-)
_____________________________________________________________

Måste bara lägga in det här klippet, satan vad bra han är! :-D


I want to break free



FREDAG!♥


Veckan har gått jäkligt fort :-D



Hej allihopa! Imorgon är det fredag, WIHOOO! Tusan hakar vad veckan har gått fort, redan fredag imorrn som sagt. Just nu är jag med Fannie, vad gör ni då? :-) Vi skall straxt gå och äta apelsin, mums!

Jag har inte så mycket att säga om dagen, förutom att den var helt okej fast dryg. Men torsdagar är ändå bäst om man tänker på vilka lektioner vi har: Syslöjd, Matte, Bild och Engelska. Okej det enda som e roligt av det är Syslöjd och Bild, men det andra funkar :-)

Nu skall jag dra, hejdå♥


Hilf mir fliegen


vadå ego? :-O

Godkvällar, allesammans!
Vad har ni gjort ikväll? Själv har jag suttit vid datorn och försökt lära mej mer om psp, det går väl sådär. Jag blir ju inte sämre iallafall :) Jag tror att jag skall till skolan imorrn, jag har inte blivit sämre sen tidigare idag men det har heller inte blivit bättre "/

Nu skall jag gå och ta en snabbdusch, föna håret och platta, plocka fram kläder till imorrn, krypa ner i sängen med datorn och se på Svensson Svensson! Ni får ha det bra, så hörs vi säkert efter skolan imorrn :) Hejdå.


Fotboll♥

Hej, jag heter Carolina och jag älskar fotboll!♥ Hejdå!


Fått mina nya converse nu :)

Hej, jag gick hem tidigare från skolan idag för jag hade jätteont i halsen! Men det blir väl bättre till imorrn hoppas jag för jag skall till skolan imorrn.

Ja juste jag har fått mina nya Converse också :D Dom är vita, fast dom är lite förstora :( Men jag hoppas att det går bra ändå :P

Nu skall jag göra något annat ;) Hejdå♥


Dating in the dark!

Ser på Dating in the dark just nu. Kom hem från innebandyträningen klockan 19:30 ungefär. Lite senare än jag brukar, men iallfall! sen skall jag se på Desperate Housewives och efter det Cougar town.



Hejdå♥


Botten upp! ;-)


Jag vet att min cam är bäst!


Hej angående bilderna och rubriken så skrev jag ju för några veckor sden att jag skulle åka till Indien. Och idag var vi inne och tog ett vaccin mot nån magsjukdom. Plus att vi fick med oss ett hem som man skulle ta hemma. Just nu har jag tagit den första dosen och o en vecka skall jag ta den andra! Den smakade inte speciellt mycket men det var iallfall inte gott :P Iallfall så åker jag till Indien den 25 mars men jag åker härigfrån Gotland den 24 Mars :-) Det känns jättekonstigt och jag kommer säkert att var skitnervös! Men som ni kanske förstår då så kommer jag inte att blogga under tiden som jag är borta vilket blir mellan 24/3-6/4.

Nu skall jag se klart på Spårlöst! Hejdå ♥


Carro hissar och dissar!



Converse - Finns det snyggare skor? Okej jo det finns de, men Converse är ändå så sjukt snygga. Och då spelar det ingen roll att dom kostar typ 700:- Älskar Converse!

Tjocktröjor - Dom är jättemysiga och dom flesta är snygga också. Och om man är som mej och hatar kläningar och kjolar och tunikor så är det bra att det finns eftersom att det är väldigt snyggt till ett par jeans :-)

Fotboll - Haha, måste bara hissa det, världens bästa sport!




Skolan - Visst den kan var kul ibland men varför måste den börja så tidigt? :-(

Väckarklockan - Finns det något värre en morgon då man är väldigt trött? Haha...


___________________________________________________________________________-

Orkar inte visa bild på naglarna, ciao!


duschen väntar!



Hola a todos!

Rubriken säger allt snart skall jag hoppa in i duschen och sen direkt efter skall jag slänga mej i sängen och titta på tv och i pauserna skall jag ta på lösnaglar :-) Ni får en cam-bild sen om hur det blev. Men allra först så skall jag gå en sväng med hundarna!♥


I can still remember the words and what they meant



Skola imorrn! Sorligt men sant, nästan så att man vill gråta! Naj inte riktigt men jag har verkligen ingen lust att gå til skolan imorrn. Lovet har varit för kort :-P Men måste man så måste man. Iallfall så har jag ängnat denna söndag åt att var amed Fannie och möblera om i mitt rum, det blev ganska bra. Känns mycket fräschare iallfall ;-) Men jag är inte riktigt klar ännu för mamma måste hjälpa mej med att flytta på spegeln! Haha... Iallfall så skall jag duscha lite senare sen skall jag krypa ner i sängen och se på Blåsningen. Hoppas att det är kul ikväll! Men nu så har jag faktiskt inge mer att skriva! Hejdå♥


Lagt in en ny design (a)

Som ni ser så har jag lagt in en ny design nu :-) Ganska nöjd men som sagt så är jag inte värsta proffset på att designa ;-) Men det går åt rätt håll :-D Och som ni också ser så blev det inte nån av dom som jag visade  er förut...
___________________________________________________________________

Jag skall sova över hos Fannie sen ikväll så jag kommer nog inte blogga så mycket idag! Fast jag är inte säker! Men nu skall jag spela lite, hejdå!


Grattis!

Tänkte bara säga grattis till 7:3B som vann hela Krullis Cup i år för årskurs 7! Fan vad härligt att ett Högbylag vann :-)

Snart skall jag nog gå och lägga mej, eller naj vid närmare eftertanke skall jag nog sitta uppe ett tag till :-) Men iallfall, godnatt♥


[foto&redigering - Carolina Karlsson]


Hjälp mej nu!

Vilken design skall jag ta, eller skall jag ha kvar den jag har?

Gå in på denhär bloggen --> http://testdesignnn.blogg.se/ för att se den ena designen och på den här bloggen --> http://carrodesignar.blogg.se/ för att se den andra!!

Hjälp mej nu :-)
___________________________________________________________________-

Godförmiddag allihopa!

Jag har suttit hela morgonen och gjort klart två designer och nu har jag ingen aning om jag vill ha den ena eller den andra eller om jag vill ha kvar min som jag har ett litet tag till! Så skulle vara jättesnällt om ni gjorde er det besväret och sa vad ni tyckar! :-)

Nu skall jag äta upp min lunch, pyttipanna! :-D


Hejdå♥


Tävling!



Jag är med och tävlar om 3 stycken minilack ifrån Depends vårkollektion hos Sissi.
Var med du också!
[klicka här för att komma till Sissis blogg]
[klicka här för att komma till tävlingsinlägget]


photoshop & krullis cup!

Hej, idag spelade jag ju Krullis Cup som ni vet om ni läste det förra inlägget ;-) Det gick helt hyfsat, men vi kom inte vidare! Tyvärr...
Resultatet:
Högby 7:2 - Högby 7:3B - 0-1
Högby 7:2 -
Klinte 7 - 0-0
Högby 7:2 - Högby 7:3B - 0-0
Högby 7:2
- Roma 7 - 3-0

Så alltså förlorade vi en match, spelade oavgjort två och vann en ;-) Dom som gick vidare var 7:3B GRATTIS :-D

__________________________________________________________________________

Angående rubriken så sitter jag och geekar photoshop nu eftersom Kent hjälpte mej att installera det ikväll! :-D Jag är jätteglad :-) Men jag förstår inte så mycket men lite fattar jag ;-) Haha jag är skitglad så nu skall jag fortsätta att testa lite, ni får ha det bra! Hejdå och godnatt♥



var ju inne i stan idag...

och det här var vad jag fick med mej hem:


Tjocktröja från BIKBOK


Värmespray från Åhléns.

Jag köpte mer men jag vet inte vad det är för fel. Men det tar 80 år att ladda upp bilder så jag orkar inte det.

Iallfall så är det krullis imorrn så jag kommer troligtvis inte skriva något förens när jag har kommit hem om jag orkar. Annars skriver jag i övermorgon! ;-) Hejdå♥

Edit: NU GÅR DET ATT KOMENTERA! :-D


Jag har designat!


[Klickbar bild]

Den första designen som jag gör på någon annans blogg!
Det tog väl en och en halv timme, tror jag. Men det var väldigt kul! :-)


_______________________________________________________________________


älskar låten♥


Beställda!



Aww, tack mamma :-)