tävling hos michaela dahlstöm!


I sammarbete med http://www.sumopix.com där man kan vinna ett presentkort på 300:-. Man kan beställa t.ex, Canvasbilder & fotoböcker!
Klicka här och var med och tävla du också! :)


varför skulle det bli såhär?

jag ler hela tiden för att dölja mina tårar.
jag skrattar hela tiden för att dölja mina skrik på hjälp.
varje kväll när jag tvättat av sminket och stängt av datorn, så blir jag carro igen. då låter jag tårarna rinna tills jag somnar. då låtar jag mina känslor komma fram! men såfort jag vaknar och drar på mig sminket igen så säger jag till mig själv "du klarar det här, låt ingen få se vad du egentligen känner. ikväll blir det bra" men det blir aldrig bra igen, jag har tagit bort det enda i hela världen som fick mej att må bra efter det som hände.


jag orkar inte mer!

varför i helveta skall allt fucking jävla skit hända mej? nu har jag slutat med fotbollen, det enda i hela världen som gjorde mej glad, som gjorde mej lycklig och som gjorde att jag orkade att leva, hur fan skall det gå nu? och allt är tack vare våra fucking jävla tränare. jag är så äckligt trött på dom så det finns inte, ibland undrar jag om dom ens vet vad ordet "rättvisa" betyder? verkar inte så...


kanske, kanske, hoppas, hoppas!



jag vill ha allt det på bilden! hoppas, hoppas! :D


vinst med 0-3

och just nu är jag, trött, sur, ledesn, arg, irriterad och bara allmänt jävla förbannad!


saknad


Jag saknar det där↑

Jag saknar mitt rum, lägenheten i Hemse, att bara kunna springa upp till mormor och morfar när man ville, att bara ha 50 meter mellan mig och Fannie, att kunna vakna klockan kvart över åtta på morgonen men hinna till skolan ändå, att kunna åka upp till affären när man ville, att kunna vara ute och cykla på sommarkvällarna, min och Fannies kulle där vi kunde sitta och prata i timmar, jag saknar att inte kunna ta bussen in till stan bara för att man känner för det. Jag saknar Hemse, mitt älskade Hemse och jag saknar hur jag mådde i april, när vi ännu bodde på Hemse och pappa fanns bara en bussresa ifrån mig. Men mest av allt så saknar jag Pappa, jag saknar min Pappa! 


can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now

Ikväll är det säsongens näst sista match, den spelas klockan halv sex på hansavallen och jag är nervös. Jag är inte för nervös men lite och det är ju bra att vara det innnan, eller? Aja i vilket fall som helst så spelar det ingen roll om vi vinner, förlorar eller spelar lika eftersom att vi redan har vunnit serien. Men det handlar ju om heder och stolthet! Haha. :) Det är samling halv fem och det är ungefär 6 timmar och 11 minuter kvar! Jag orkar knappt vänta.


vad tycker ni?



Skall jag börja göra gratis designer igen? Fast denna gång bara åt dom som vet hur dom vill ha och följer instruktionerna helt. Och svarar innom minst två dagar efter jag är klar med designen? För annars kommer det ta upp waay too much av min fritid...

Men tyck till!
Ska jag eller ska jag inte? :)

UPDATE: Nu går det att beställa designer igen! :)


jag blundar



jag blundar. för jag orkar inte se. se hur allt förändras.
jag vill ha det som förut. det kommer aldrig bli som förut.
jag vågar inte känna mer. det gör för ont.
men ännu mer ont gör det av att veta att jag inte klarar av det här.
jag är för svag.
jag står i regnet. jag trivs i regnet. för där kan ingen se mina tårar. ingen kan se mina känslor.
jag önskade livet ur dig. och nu ångrar jag mig. varenda fucking dag.
"be careful what you whish for".
jag skulle har lyssnat.


grafiti nail top



Hiss eller Diss? :)


Nu: Idol


Hemma idag

Har vart hemma idag, kände mig inge bra imorse när jag vaknade men nu är allt bra igen! Tror bara att jag behövde vila.

Nu ser jag på Christine och äter köttfärssås och spagetti, haha. Skall se klart nu och äta upp, uppdaterar mer senare!





Canon EOS 1000D, EF-S 18-55mm f/3.5- 5.6 IS


jag har sagt det så många gånger förrut.

jag vet inte hur många gånger som jag har sagt "det är bra med mej" när någon frågat hur jag mår. när jag innerst inne bara vill skrika ut, ser ni inte? ser ni inte hur jävla dåligt jag mår? ser ni inte hur jag sakta men säkert försvinner bort? ser ni inte hur jävla mycket som jag behöver få prata med någon, någon som jag litar på? märker ni inte? jag behöver få prata om alla dom gångerna som jag har liggit i sängen och skakat av rädlsa över att få ett samtal om att pappa har rammlat och slagit sej igen, eller att få ett samtal av pappa där han säger att nu är det slut nu vill han inte ha något med mej att göra längre. Tills han nästa dag har blivit nykter och inte kommer ihåg hur mycket han sårade mej. eller om när jag var hemma hos fannie och jag fick ett samtal av min bror som lät skräckslagen när han berättade om att pappa hade vart hemma hos oss och skjutit på våran dörr när mamma stod bakom och hur han hotade henne. eller när han ringde till mej när jag var elva år och hotade mej till livet om jag inte kom till honom nästa dag. eller om alla andra tusen saker som pappa har gjort mot oss som har sårat mej så förbannat jävla mycket!

Kan någon nu berätta för mej hur jag ännu kan älska min pappa över allt annat i världen och hur det kan göra så jävla ont innom mej såfort jag tänker på honom? Och hur jag fortfarande kan sitta här kväll efter kväll och be att det här bara är en jävla mardrömm. Och varför jag skulle göra vad som hels, jag menar VAD SOM HELST för att få träffa honom bara en dag till?


Åker in till stan snart!

Godmorgon, typ?

Iallfall så åker jag och Fannie in till stan snart och kommer typ hem vid halv sju och då åker jag på innebandyträning i Havdhem, så jag kommer inte hem förens klockan halv tio ikväll typ! :) Aja tyckte bara att ni skulle veta det...! :)


innebandyträning


(Bild från google.)

Jag kom hem från innebandyträningen för typ 20 minuter sen. Träningen var bra, som vanligt! Jag har så grymt jävla kul nu med Linnéa och Eve, jag dör! Aja jag orkar inte skriva så mycket mer! Hare bra! Hejdå. :)


jag är med och tävlar

ja som rubriken lyder, jag är med hos Frida och tävlar om ett presentkort på 500:- på missbellas.se. Var med du också vetja! Tävlingen avslutas den 25/9!




resultatet


Har precis duschat



och nu skall jag måla naglarna och kolla lite bloggar! :)


jag tycker...

att ni skall läsa emmas blogg, för att den och hon är bäst!


hoppas det var okej att jag låna bilden :$

länk till världens sötaste emma's blogg!


you're still in bed at ten, and work began at eight

Jag vaknade klockan ett idag, det längsta jag har sovit på säkert en månad! Skönt. Idag skall jag inte göra någonting mer än att duscha och allt det där! Imorgon är det skola igen och innebandyträning efter, jag längtar! Alltså till träningen för er som inte fattade! :)

Jag har inte så mycket mer att säga just nu men jag tror att jag uppdaterar mer senare! :)



jag gillar bilden!


godnatt!


några åsikter...

Jag stödjer inte SD, men vissa av deras åsikter kan jag hålla med om. Jag vill att Sverige skall vara svenskt och att invandrare skall anpassa sig efter våra lagar och våra regler. Och när det anses som rasistiskt att bära en tröja med den svenska flaggan på eller sjunga nationalsången i skolan, då blir jag arg. Varför är det rasistiskt för? Vi förbjuder ju inte invandrare att fira sina högtider och gå runt med sina flaggor på tröjan. Varför är det då rasistiskt att i SVERIGE sjunga den SVENSKA nationalsången och ha tröjor med den SVENSKA flaggan på? Är det någon snäll själ som kan förklara det för mig? Jag menar t.ex när jag var i Indien, då anpassade vi oss efter dom. Vi fick inte visa axlarna eller ha byxor som slutatde över knäna. Det fick vi anpassa oss efter, varför skall då t.ex kvinnor från Irak bära niqab och burka här i Sverige när vissa anser det som stötande och vi människor (dom flesta) behöver se mer än ögonen för att kunna lära känna folk? Jag har absolut ingenting emot slöja som bara täcker håret, eftersom att då kan vi fortfarande se ansiktsuttryck och sånt och det är precis som att jag skulle ha en mössa på vintern som täckte mitt hår, men det jag är emot är just burka och niqab eftersom att det täcker allt förutom ögonen!



Men detta är bara mina åsikter och eftersom att Sverige har yttrandefrihet så uppskattar jag om ni inte blir sura! :)


Jeans och tjocktröja

Jag åkte till stan efter skolan igår, men jag hittade inte så mycket bara ett par jeans! Och så beställde jag en tjocktröja för någon timme sen på ginatricot


250:-



And if somebody's going to make it, then this somebody ought to be we

idag är jag på toppenhumör! vi hade match tidigt imorse och jag kunde spela lite iallfall, vi vann matchen med 6-0 och nu har vi vunnit serien! vi har ännu två matcher kvar men det spelar ingen roll om vi förlorar vi har redan vunnit serien, så nu är jag en glad carro! :D här får ni två låtar som jag gillar!



god bless the broaken road that led me straight to you

Etfter skolan idag så åkte jag ju till fotbollsträningen, det började sjukt bra och jag kände att det gick bra. Men sen när vi körde tvåmål så snubblade jag över Emmas fot och trampade så in i helvete snett så jag trodde att jag skulle dö av smärtan! Jag kunde inte gå först men nu är det bättre och jag kan gå men fisatan alltså vad det gjorde ont! Men, men jag är glad att det inte höll i sej (eller i och för sig, det kanske gör ondare imorrn) så att jag kan vara med på matchen på lördag, mot p18! Tagga. Nu skall jag se klart på Idol sen skall jag sova! :)


hehehehehehe :)

Jag orkar inte skriva så mycket men träningen var underbar! och det är Linnéa Carlsson Pettersson också! :)


she will be loved



enkel & snygg, ge mig!


Dagens fråga



Mitt svar: jag tycker att politik är väldigt intressant, men vissa grejer har jag svårt att förstå! men det handlar ju ändå om vår framtid. så till alla er som får rösta; tänk inte bara på er själv när ni röstar, tänk också på alla resterande 9 miljoner människor som lever i sverige. och tänk allrahelst på oss som inte får rösta och inte kan påverka. men sen skall ni ju självklart rösta på det ni vill! :)


Min vecka



så jag hoppas att ni förstår att uppdateringen blir dålig!

matchen gick bra, vi spelade dåligt men det gick bra.



Jag har precis kommit in ifrån trädgården där jag har damsugat mammas bil. Vilken underbar dotter jag är ellerhur? :)

Imorse blev det till att kliva upp redan klockan åtta. Klockan nio skulle jag sitta i bilen till Dalhem, jag hade inga som helst problem med att komma upp ur sängen. Och det förvånar mej eftersom att jag gärna brukar snooza tills det är tio minuter kvar tills man skall åka. Men anyway så när vi var i Dalhem så var jag inte ett dugg taggad, och jag tror inte att jag var ensam om det i laget. Men iallfall så lyckades vi (eller alva kanske man skall säga? Fast nee det låter bättre med "vi") peta in två mål i första halvlek. Och Sissela höll nollan, ända till tio minuter in i andra halvlek. Då lyckades dom spräcka nollan, men sen höll sej resultatet så hela matchen. Men den sista kvarten spelade vi grymt dåligt om jag får säga min mening! Det kändes som att vi hade panik och bara ville bli av med bollen! Så vi sjabblade bort bollen ganska mycket men, men. Det gick vägen ändå, och glada är vi för det! Tolv spelade matcher nu och bara en ynka förlust, det tycker jag är bra det! Nu blev det ganska långt om fotbollen, men iallfall! Nu hade jag tänkt kolla på internet om jag hittar några kläder som jag blir sugen på att köpa, men jag tror inte att jag skall beställa fast jag vet inte! Hehe, aja hade bra! :)


I know I've been gone for what seems like forever bur I'm here now waiting


Jag har pluggat matte nu i några timmar. Jag låg efter som tusan och jag hatar att ligga efter! Så det känns grymt skönt att vara klar med matten nu. Något annat som känns skönt är att indienredovisningen är över. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Men att stå där uppe på scen och prata engelska inför hela skolan var inte så farligt som jag trodde. Men inget jag skulle göra om precis. Men, men jag och Amanda fick iallfall jättebra kritik och massor att komentarer om att vi pratade jättebra engelska. Det känns bra!

Rubriken stämmer in på hur det har varit nu! Jag har inte orkat blogga helt enkelt men jag skall försöka komma igång nu. Men förvänta er inte för mycket bara. ;) Nu skall jag ta tag i alla komentarer, sen är det mat!


read the words



jag orkar inte


i love the fall

Rubriken stämmer till 100% jag har alltid gillat hösten mer än sommaren. Det är så mysigt att komma hem från skolan en regning dag och bara få sitta där med en mysig tröja och se på tv. Underbart!

Idag har jag aboslut inga planer, bara att se på tv och vila upp mej inför den kommande skolveckan. Gissa vad som kommer hända då? Jo jag och Amanda skall redovisa inför hela skolan samtidigt om Indien! Åh gud, jag dör! Jag hatar att redovisa saker inför stora grupper, jag hoppas att minst halva skolan är sjuka då! :) Haha naj men shit vad nervös jag är. :s

Jaja, det blir nog bra när det är över! Nu skall jag fortsätta att surfa runt lite. :)


We raced the sunset and we almost won




snart har det gått fyra månader och jag vet inte om jag klarar en till



Det känns som att jag har på mej ett skal. Även om jag inte vill så har jag inget val.
Jag dör långsamt innifrån och ut. Fan vad jag önskar att det här bara kunde ta slut.
Jag vill få se dej le igen. Ja jag vill bara att du skall komma hem.
Jag saknar tiden då vi båda mådde bra. Tiden då vi kunde skratta, du och jag.
Mina tårar dom rinner och ögonen dom svider. Det går inte en dag utan att jag lider.
Jag kan inte sluta hoppas. Att allt det här bara är på låtsas.
På utsidan försöker jag vara stark. Men på insidan känns det som att jag faller mot hård mark.
Snälla kan du inte bara komma hit? Jag lovar att annars kommer jag upp dit.
Du försvann alldeles förtidigt. Men för dej var det nog skönt med tanke på hur mycket du har lidigt.
Jag orkar verkligen inte mer, snälla pappa jag ber!