gonna camp in my sleeping bag, i'm not gonna move



egentligen har jag massa sånna hur deppinlägg i utkast, fast på min andra blogg. här har jag bara två. för jag skriver massa sånna här inlägg men vågar aldrig publicera dom. kanske kommer publicera det här, vi får se.

Kommentarer
Postat av: EMMI - modeblogg

- Ja jag bor med båda, men till skillnad från de flesta ser jag det som "tyvärr". Själv då?

2011-03-28 @ 22:16:32
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: EMMI - modeblogg

jag beklagar att din pappa gjorde det. det gör jag verkligen. men du kan inte störa dig på min familjesituation heller, du vet inte hur den är. mina föräldrar har redan bott isär och bestämde sig för att flytta ihop igen, vilket gjorde det jävligt svårt för mig och min bror. Men det finns fler personer i världen som mår dåligt på olika sätt, och det är bara att acceptera. Sen är det synd att din pappa skulle dö för det men tror inte heller du skulle vilja ha min relation som jag har med min pappa.

2011-03-28 @ 22:25:28
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: amanda is

sv: http://ctrlz.blogg.se :)

2011-03-28 @ 22:27:16
URL: http://ctrlz.blogg.se/
Postat av: EMMI - modeblogg

- jag har aldrig sagt att jag har det värst heller, och jag har aldrig sökt uppmärksamhet genom vänner, bloggare, släktingar ovs. det vill jag dels att du ska veta för detta är inte något jag brukar prata om! men jag tycker det är hemskt det som hänt dig, ingen förtjänar att gå genom något sådant egentligen men nu var det uppenbarligen din tur och då får du bara försöka vara stark. jag kan tänka mig att jag också skulle sakna min pappa om han dog, men det är svårt att förställa sig det. trots allt han utsatt min familj för är han trots allt min pappa och de senaste två åren har han försökt bättra sig, det går inte bra och jag är så kluven. Jag kan inte förlåta honom men det är jobbigt att se någon försöka om du fattar vad jag menar. och det är klart, man tänker ju inte alltid på barnen i afrika eller japan ovs, vi har vår värld här, och ibland rasar våra världar också. vi måste tänka på oss själva så vi ska överleva också.

och jag publicerar inte kommentarerna, gör bara det med dem som har med inläggen att göra! :)

2011-03-28 @ 22:42:08
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: EMMI - modeblogg

- nä, men varför undrade du från början? har inget emot det men vill bara veta! =)

jag förstår vad du menar. jag blev till skillnad från ALLA mina kompisar vars föräldrar skillt sig blivit glad av att höra nyheten istället för att bli ledsen som dem. Jag bodde hos min mamma i ett år innan hon var dum nog att flytta tillbaka, men hon hamnade i ekonomisk kris och gjorde ett misstag. hon har ångrat sig sedan dess men kan tyvärr inte flytta igen pgs pengar nu.

får man fråga vad din pappa gjorde? och varför han hamnade i fängelse? låter riktigt hemskt. precis som du nämnde tidigare har mina föräldrar precis som dina bråkat alltid, så länge jag kan minnas. om olika saker. och om min pappa har jag fortfarande svårt att prata om, men han har delvis gjort att jag har sjukt svårt att lita på killar ovs, och nu har jag en pojkvän jag verkligen älskar men vad som än händer kan jag inte lita på honom.

tyvärr så blir man ju skadad av det som händer i ens liv, man kan tyvärr inte alltid vara stark

2011-03-28 @ 22:54:40
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: EMMI - modeblogg

- jo jag förstod det när jag tänkte efter. haha :)



okej det låter sjukt obehagligt. vill inte vara för på med frågor så du får absolut säga "vill inte prata om det här mer" om det skulle vara för jobbigt, men ibland kan det vara skönt att prata av sig med en okänd person, right? hur länge satt han i fängelse? och varför tog han livet av sig? :/

2011-03-28 @ 23:03:49
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: EMMI - modeblogg

- okej så bra! :)

jag tycker inte du ska ha några skuldkänslor. absolut inte. du är ett barn och inte den vuxna. hans liv var inte ditt ansvar, snarare tvärt om. tycker det är hemskt att säga så men han får skylla sig själv att han i stort sett förlorade er ju, jag har själv börjat inse det med min pappa, han får skylla sig själv. och du ska aldrig skylla dig själv.

jag förlorade en kompis när vi var rätt små, jag var 12 och han 13. han tog sitt liv för han var mobbad. vi bodde inte i samma stad men jag har haft ångest i 5-6 år över att han försvann och jag inte gjorde något åt det. att jag inte berättade för någon om hans situtation som han berättade för mig, till slut hängde han bara där. en av världens underbaraste personer.

jag har genom mina snart 18 år insett att man ska inte skylla sig själv för andras val, misstag eller förluster. åtminstone inte när det ser ut som det gör för dig och mig. så gör inte det, det kan sluta väldigt illa.

2011-03-28 @ 23:11:44
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida/blogg:

skriv din komentar:

Trackback